çiçegemmmm
kuşum ben görmedim seni napiosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiçegemmmm
slm kızlar eve geldik bizde.bi baktım size aama haftasou dolayısıyleee tenha topiğimiz.
film aldık onları izlicez şimdiiii.
yarın görüşürüz ozman öpüorummmm.
tamam canım iyi seyırler size öpüyorum çkkkkolumunekankayizsmile
iyi tatlımm ben senı tutmayayım kociş i bekletme sen.......ouk gibi küsüyolar sonaakuşum ben görmedim seni napiosun
geçmiş olsun dilegin için teşekkür ederim canım çok sagol cana gelmesin de mala gelsın...ascık dururum kıs.madem geldin
ne yaptın bugün.nasılısn şimdiiii bebem
iyi tatlımm ben senı tutmayayım kociş i bekletme sen.......ouk gibi küsüyolar sonaa
geçmiş olsun dilegin için teşekkür ederim canım çok sagol cana gelmesin de mala gelsın...
canım ne yapayım dinleniyorum bol bol ya..annemdeyım yarını beklıyorum sabırsızlıkla sen nasılsın
hemen küser valla .akşamları kaçak giriorum yaa o üzden.kıskanıoo yaa.benle ilgilen diio :roflol:
inşallah hayırlı sonuç alırsın canım....sabır biraz...rabbim bizi de böyle sınıyodur inşallah en büyük sınavmız bu olsun...bendede bi değişiklik yok canım yaaa.
ben heycanla test yapmak için günlerin geçmesini beklioorum![]()
yok canım ya hiç birşey yok beırtı olarak....sadece öbür hamılelıgımdekı gibi gaz ve kabızlık sorunum var... aynı şekilde hemde..nohutcum,senin hamilelik belirtin olaraak kasıklarında szı ağrı gibi bişi oldumu tatlım
inşallah hayırlı sonuç alırsın canım....sabır biraz...rabbim bizi de böyle sınıyodur inşallah en büyük sınavmız bu olsun...
slm kızlar
yok canım ya hiç birşey yok beırtı olarak....sadece öbür hamılelıgımdekı gibi gaz ve kabızlık sorunum var... aynı şekilde hemde..
anladım canım.
benimde diğer 3 hamileliğimde kabızlık fenaydı.
dünde kasığımda bi sızı vardı da azize ablaya sordum.ilk defa oluoo.sanada sorim dedim.saol kuzu[/QUOTE
yok canım benım öncekı hamılelıgımde kasık agrım hiç olmamıştı ama çok şiddetli kalça agrılarım vardı yürümekde bile zorluk çekiyordum...inşallah senın kasık agrıların iyi haber işaretidir çiçegemmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk kızçeler napıysınız bakem annemler oturmaya geliyolar ben hazırlık yapıyom bugün acayip halsizim görünürde bişiyim yok ellerim ayaklarımın titriyo ateşim 37 derece hep