Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm azize ablacımm nasılsınnn bende adet oldumm dünn çokk şükürr 29.uncu günde oldumm adetimiii ikinciyide görüyümm çalışmalara başlıcam inşallah ikincidee 5 martt ablacımm inşallah ondan sonra yola devamm

alkisalkisalkis gözün aydın canmm ohh rahatlamişsındır kaydirigubbakcemile2
seni mart ayına ekliyom ozaman :lepi: bende şubatta olucam 2.adetimi inşallah...
bende başlıcam :Saruboceq:

alkisalkisalkis gözün aydın canmm ohh rahatlamişsındır kaydirigubbakcemile2
seni mart ayına ekliyom ozaman :lepi: bende şubatta olucam 2.adetimi inşallah...
bende başlıcam :Saruboceq:

sormaa ablacımm yaa hemen annemi arayıpp müjde veriyorummm ilk defa adet olduğuma bu kadar sevindimmm sana zahmettt olcak ama 5 martt yenii ümitle gelmesi beklenen tarihimmm sonraaaa hızlaa yollaaa devam inşallahh sen kontrole gittin mi ablacımm gitcem diyodunn

sormaa ablacımm yaa hemen annemi arayıpp müjde veriyorummm ilk defa adet olduğuma bu kadar sevindimmm sana zahmettt olcak ama 5 martt yenii ümitle gelmesi beklenen tarihimmm sonraaaa hızlaa yollaaa devam inşallahh sen kontrole gittin mi ablacımm gitcem diyodunn

ooo canmm ekledim bile :lepi:

bende tv izliyom bide sizlere bakıyom canmm :hulya:

ellerine sağlık ablacımmmm bugunn burda hava bi güsellddiii biz bugun arkadaşlarla pikniğe gittikk sanki yaz gibiydii bi güneşdi ki

ohh negüzell yaaa kaydirigubbakcemile2 burda yağmur var dı halada yağıyo :bbo:
hep evdeydik canmm...yarın okullar açılıyo hazırlık yaptım okul kıyafetleri falan ütüledim.
sabahta 6:30 da kalkıcam kahvaltı hazırlıcam erene allahtan yemeğini yer oğluşum.
yemek yemeyen çocukta çok zor yaa zorla yedirmeye falan çalışırlar...ben hiç böyle zorlanmadım erenim beni hiç bi konuda üzmez ve zorlamaz :Saruboceq: çok şükür rabbime boshayallersmile

ohh negüzell yaaa kaydirigubbakcemile2 burda yağmur var dı halada yağıyo :bbo:
hep evdeydik canmm...yarın okullar açılıyo hazırlık yaptım okul kıyafetleri falan ütüledim.
sabahta 6:30 da kalkıcam kahvaltı hazırlıcam erene allahtan yemeğini yer oğluşum.
yemek yemeyen çocukta çok zor yaa zorla yedirmeye falan çalışırlar...ben hiç böyle zorlanmadım erenim beni hiç bi konuda üzmez ve zorlamaz :Saruboceq: çok şükür rabbime boshayallersmile

valla çokk şanslısın ablacımm bizde bi cadı kız varrr abiminn kızı hiç bişey yemezzz yersede zorlaaa ağlaya ağlayaa resimlerine baktımm şimdi ablacımmm eşinlee çoook yakışıyosunuzz biriniz çok güsel biriniz çokk yakışıklıı rabbim mutluluğunuz bozmasınnn kem gözlerden sakınsınn siziii erenninde maşallahı varr inşallah kızında sana benzerrr

neyse ablacımmm ben çıkıyımmm benimki huysuzlanıyoooda hadi hayırlı geceler ablacımm yarın görüşürüzz çoook öptümmm senide erenideee, erene şimdiden başarılarr

GÜNAYDIN ABLACIIIM,
bende hergün bu saatlerde bakıorum topiğee.
benimkini yolcu eettim.evi toplamadan bi abkınım dedim.
senin maraton başladı bugün.hayırlı olsun.eren e başarılar

sanada günaydın tatlımm...
evet canımm maraton başladı eren okula gidince bende uyuyamıyorum.
işe girişmeden bi bakınıyım dedim daha çok erken keyif yapıyım biraz sonra işler varr...
sen nasılsın canmm?

bende aynen ablacım işlerden önce ascık takılıorum burdaaa.
ama hiç kalkmak istemiorum.hergün evi topla toplaa nereye kadar :hulya:

aynen canmm işimiz hiç bitmiyoo...hele bide bebek olunca oooooooooo heryer heryerde oluyo vakit bulamıyo insan toparlamaya. ben eren bebekken inan yemek yemeye zor fırsat buluyodum nasıl zayıflamıştım yaa...bide çok gazlı bi bebekti bana çok uykusuz geceler günler geçirtti. ancak 2yaşında düzeldik rahat uykular başladı...2yaşına kadar meme içti kuşum.

azize abla eşin gerçekten yaşını göstermiomuş.
foto nuzu gördüm şimdiii.çok yakışmışsıznı.
seninde inşallah bi kızın olurda saana benzer.

inşallah canımm yaşıcan tabi...
hepsi gelip geçiyo ikinci bile isteniyo bebek özledim valla...
insan evladı için herşeye katlanıyo hiçbişey zor gelmiyo yeterki iyi olsun diyosun.
evet canmm çok içti zor ayırdık valla gece benle yatıyodu meme içerek uyurdu hep kaydirigubbakcemile3

azize abla eşin gerçekten yaşını göstermiomuş.
foto nuzu gördüm şimdiii.çok yakışmışsıznı.
seninde inşallah bi kızın olurda saana benzer.

evet canmm yaşı hiç 40 gibi değil eşimden çok küçükler inan ki daha büyük ve yaşlı duruyolar.hele kendi yaşıtları amca gibi duruyo kaydirigubbakcemile3
kimder bu adam 40 yaşında hatta martta 41 olcak.
baktığında yeni resim di son bayramda çekilmiştik canmm.

inşallah canımm yaşıcan tabi...
hepsi gelip geçiyo ikinci bile isteniyo bebek özledim valla...
insan evladı için herşeye katlanıyo hiçbişey zor gelmiyo yeterki iyi olsun diyosun.
evet canmm çok içti zor ayırdık valla gece benle yatıyodu meme içerek uyurdu hep kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaay ne güsel yaaa.

Back
X