Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya bu arada arkadaşım aradı kahveye gelcekmiş.o gelince çıkcam şimdiden haber veriim.
önceden biri gelince seviniodum.şimdi sizle oturuos ya sinirlenioom vallaaaa biri gelcek die hohohoooooo

Ohh erkenden bıtmıŞ ıŞın valla ben dÜn hep evdeydım ama bı ıŞÇık yapamadım annemlerde geldı oturmaya hıÇ halımde yoktu elım ayaĞım tıtrıyodu bacaĞım kasılmıŞtı kalktıĞımda ateŞım Çıktı Öyle geÇtı dÜnÜm adette olamadım zatı bı ÜŞÜme gelıyo terlıyom

Ohh erkenden bİtmİŞ İŞİn valla ben dÜn hep evdeydİm ama bİ İŞÇİk yapamadım annemlerde geldİ oturmaya hİÇ halİmde yoktu elİm ayaĞım tİtrİyodu bacaĞım kasılmıŞtı kalktıĞımda ateŞİm Çıktı Öyle geÇtİ dÜnÜm adette olamadım zatİ bİ ÜŞÜme gelİyo terlİyom

canım benim yaaa.iyiki bişi yapmamışsın buş veeeeeeeeeer

canım benim yaaa.iyiki bişi yapmamışsın buş veeeeeeeeeer

KOÇİŞTE YAPTIRMIYO Kİ HAMİŞ SANIYO BENİ Şeniz BİŞİYLER GELENE KADAR NE YAPTIRIRSAM DÜN İLK DEFA BANYO TEMİZLEDİ ÖMRÜ HAYATIMDA İLK DEFA YAPTIM DEDİ VALLA KENDİMİ ÇOK HİZMETÇİ GÖRDÜM ÖYLE DEYİNCE 3 YIL OLUCAK ADAMA İŞ YAPTIRMAMIŞIM

KOÇİŞTE YAPTIRMIYO Kİ HAMİŞ SANIYO BENİ Şeniz BİŞİYLER GELENE KADAR NE YAPTIRIRSAM DÜN İLK DEFA BANYO TEMİZLEDİ ÖMRÜ HAYATIMDA İLK DEFA YAPTIM DEDİ VALLA KENDİMİ ÇOK HİZMETÇİ GÖRDÜM ÖYLE DEYİNCE 3 YIL OLUCAK ADAMA İŞ YAPTIRMAMIŞIM

ooooooooooo ellerine sağlık :D:D:D:D
hamile kalıncaa seninki baya çalışkan olcek ozaman

dedim zati bi hamile kalsam acısını çıkartıcam diye bari yüzüme deme diyo olsun sonrada arkamdan iş çeviriyo dersin dedim gülüyo

:D:D:D artık başına gelcekleri bilio yaniiiii.oda güselll
benimki asla yapmaz.tembeldir kendisiiii.nazımı çeker o kadaaaar.temizlik için birini ayarlıo çıkıo işin içindennnn.bende bi görsem banyo temizlediğiniii ayy çok hoşuma giderdiii

Back
X