Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ye ekşiyi doğur ayseyi bebeğiiiimm:27::27::27::27:

ben de bu topiğe kız doğurup oğlan analarını sıraya dizcem dermişimmmmm:9::9::9::9: allahım hayırlısını versin..
hep derdim en başlarda ben cinsiyeti en son öğrencem dünür bulmada açıkta kalmayım diye. he he erkek bebkler o kadar çok ki, bu gidişle çoğumuz açıkta kalıcaz:9::9::9::9:

akşama ne yemek var kızlar ben kararsız kaldm
bende dünden kaln taze fasulye ve arpa şehriye çorba var. rahatım yani. gidince eve direk yatmayı düşünüyom eşim gelene kadar...
kübra bizim kesin dünür olmamız lazım biliyosun benim bi tarafım bursalı kaçırma oğlumu derim:1::1::1:

evet sayın seyirciler Fatma dünür bulma çalışmalarında atak yaptı. reklama yatırım yapıp alt yapı oluşturuyor, nihayi tüketici ay pardon kıs anası olma ihtimali olan bayanlara duyurulurrr :24::24::24::24::36::36::36::36:

Son düzenleme:
o dediğiniz ekşi meyve var yaaaa.. Benim akşam yemekten sonraki bulantılarıma çok iyi geliyor. Bulantı hapı niyetine bi kaç tane ondan yedim mi tamamdır. Ama bizimki bağ bahçe deil tabi market usulüüü :56::56::56:

aynur ablacım çok teşekkür ederim, sanki karnım hiç büyümeyecekmiş gibi, bir an önce büyüsün, okşayım istiyom :52::52::52:

bende 10. Haftamda birşey yoktu şişiyodum ihtiyaç molası iniyodum :9::9::9: Ama 10. Haftadan sonraaaa :52::52::52:

bende dünden kaln taze fasulye ve arpa şehriye çorba var. rahatım yani. gidince eve direk yatmayı düşünüyom eşim gelene kadar...

evet sayın seyirciler Fatma dünür bulma çalışmalarında atak yaptı. reklama yatırım yapıp alt yapı oluşturuyor, nihayi tüketici ay pardon kıs anası olma ihtimali olan bayanlara duyurulurrr :24::24::24::24::36::36::36::36:

ayy en sevdiğim şey bir gün önceden kalan yemeği ısıtıp yemek:1::1:

ayy valla olur bu iş benim aklıma yattı:27::27::27::27::27:tabiki kızsa bebişim ama erkekse bişey diyemicm:52::52::52::52:

hadi bakalım nasipse olur diyelimmm:33::33::33:

yaparım tabi kızım anaları ile iyi anlaşıyım bari dünür dünüre gezer tozarızz

bende 10. Haftamda birşey yoktu şişiyodum ihtiyaç molası iniyodum :9::9::9: Ama 10. Haftadan sonraaaa :52::52::52:
:46::46::46::46:ben de 10. hafta içindeyimmmm. benim de göbüş çıkçak desene yakında:21::21::21::21:
yalnız ben kilo almadığım halde belim kalınlaştı gibi bi de bacaklarım da inceldi gibi... vucüdum değişime ufaktan başladı aslında..
ayy en sevdiğim şey bir gün önceden kalan yemeği ısıtıp yemek:1::1:

:46::46::46::46:benim deee. bi de benim yemek zeytinyağlı ısıtmıcam da, gider gitmez dolaptan çıkarırım tımam, tam tembel karı işi :9::9::9::9:

:46::46::46::46:ben de 10. Hafta içindeyimmmm. Benim de göbüş çıkçak desene yakında:21::21::21::21:
Yalnız ben kilo almadığım halde belim kalınlaştı gibi bi de bacaklarım da inceldi gibi... Vucüdum değişime ufaktan başladı aslında..

:46::46::46::46:benim deee. Bi de benim yemek zeytinyağlı ısıtmıcam da, gider gitmez dolaptan çıkarırım tımam, tam tembel karı işi :9::9::9::9:

canım ben 10. Haftamda düz karınla gittim , 12. Haftamda çıkıntım vardı 100 gr. Vermiştim :9::9::9::9: Bebiş senden alıp münasip yerlere yerleştiriyo, gözleride çok tok kendilerine de gram gram alıyo sıpalar :9::9::9:

:46::46::46::46:ben de 10. hafta içindeyimmmm. benim de göbüş çıkçak desene yakında:21::21::21::21:
yalnız ben kilo almadığım halde belim kalınlaştı gibi bi de bacaklarım da inceldi gibi... vucüdum değişime ufaktan başladı aslında..

:46::46::46::46:benim deee. bi de benim yemek zeytinyağlı ısıtmıcam da, gider gitmez dolaptan çıkarırım tımam, tam tembel karı işi :9::9::9::9:

kalın bel kız işareti olabilir:12:mervede sırtım belim bir anda kalınlasmıstı hemde acayip şekilde:34:

ayyy kızzzz olursa ben ona tütülerrr alıyım, tokalay takayımm :16::16::16::16:
Ama şimdi bi şey demeyim kübram, bi de erkektir kızar içerden anasına ne tütüsü ne tokası diye:9::9::9:

kız varya bebeğin anne baya mektubu diye, bir yerinde diyo ya siz kız diye kendi kedninize kararlar vermeye çalışın 9 aydır güç bela sakladığım pipi mi görünce napcanız diye :9::9::9::9::9::9:

Back
X