Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben düşük belleri giyiyorum göbüşüm çok çıkmadığı için ama düğmeler zorlamaya başladı tabi düğmesiz oturuyordum geçen hafta , benim pantolanlar dar değildi hep boldur bende denemeden verdim terziye meğer denemeliymişim çok az giyebilcem birini bacaklar sıktı , göbüş benim biraz yayvan genişledi ama daha çok bacağa aldım gibi geliyo artık, haftasonu hep bacaklarıma baktım yawww :9::9::9::9:

göğüs konusuna hiç değinmiyorum eskimeye başlamış atarım diye giymediğim sütyenler resmen imdadıma yetişti ama yakında yenileri şart olacak :1::1::1:

sabah bende sütyenimi takarken dedim ki yenisini almak farz oldu acayip sıktı
bu sene sütyensiz gezmek modaymış ama bize uğramaz o moda kocişler oyarrr:19::19::19:

ben de her pazar tartılıyorum bu hafta yine baktım 2 haftada 800gr falan almışım,böyle gitse ne ala... geçen ay 3 kilo almıştım çok tabi... bu ayı 2 ile kapatırsam çok iyi olur.. allaha şükür bebişim almış güzel...

bende diyet topiğinden kalma alışkanlıkla pazartesi günleri tartılıyorum canım...o topiğe de bildirim yapıyorum...geçende baktım kilo alış ve verişlerime...

ben düşük belleri giyiyorum göbüşüm çok çıkmadığı için ama düğmeler zorlamaya başladı tabi düğmesiz oturuyordum geçen hafta , benim pantolanlar dar değildi hep boldur bende denemeden verdim terziye meğer denemeliymişim çok az giyebilcem birini bacaklar sıktı , göbüş benim biraz yayvan genişledi ama daha çok bacağa aldım gibi geliyo artık, haftasonu hep bacaklarıma baktım yawww :9::9::9::9:

göğüs konusuna hiç değinmiyorum eskimeye başlamış atarım diye giymediğim sütyenler resmen imdadıma yetişti ama yakında yenileri şart olacak :1::1::1:

senin junior kız mı yoksa...:1::1::1:

canım sen yokken arkadan bi benzetme yapmıştım leblebi yutmuş solucan diye sende başka biyerde kilo yok bi tek oğlan kilo alıyorr maşallahh:nazar::nazar:

:52::52::52: çatlak fatmaaa yaa nerden buldun bu benzetmeyii koptum gülmektenn:1::1::1:

oyyyy maşallah çok şeker bişi olmuş bu yaaaa...

ama fatma demişti leblebi yutmuş solucan gibi olur didoş diye... hani zayıfsın ya o bakımdan:1::1::1::1:

kaç kiloyla hamile kaldın ki cnm sen?zayıfsın nasılsa boşveeeerrrrrr.....

ben de her pazar tartılıyorum bu hafta yine baktım 2 haftada 800gr falan almışım,böyle gitse ne ala... geçen ay 3 kilo almıştım çok tabi... bu ayı 2 ile kapatırsam çok iyi olur.. allaha şükür bebişim almış güzel...

58 le hamile kaldım canım ilk 3 ay kilo almadım. 16. haftada 700 gr almıştım. şimdi 24. haftaya başlayacağım. 8 haftada 6 kilo :27:

senin kızın olacak heralde bacaklar kilo aldığına göree

bu sene sütyensiz gezmek modaymış ama bize uğramaz o moda kocişler oyarrr:19::19::19:

ben rahat edemem zaten ayrıca kızlar bilginize sütyen takmazsanız sünüyomuş memişler hızla büyüdüğünden galiba hiç rahat edemezseniz analarımız üsülü evde penye menye bişey geçirin süt makinelerinize :9::9::9::9:

benim göğüsler aşırı büyümedi,hala eski sütyenler oluyo ama ben 1 tane 1 beden büyük aldım geçen gün... birde hamiş kilodu aldım acayip rahat tavsiye ederim....

o ne beeeeeee.... desene bu sene göz zevkimiz iyice bozulcak... çok iğrenç olur beeee...

bende diyet topiğinden kalma alışkanlıkla pazartesi günleri tartılıyorum canım...o topiğe de bildirim yapıyorum...geçende baktım kilo alış ve verişlerime...

bende de pazar sabahları geç kalkıyorum ya pek şişlik kalmıyo vücudumda,o yüzden pazarları tercih ediyorum...

:52::52::52: çatlak fatmaaa yaa nerden buldun bu benzetmeyii koptum gülmektenn:1::1::1:

58 le hamile kaldım canım ilk 3 ay kilo almadım. 16. Haftada 700 gr almıştım. şimdi 24. Haftaya başlayacağım. 8 haftada 6 kilo :27:

Senin kızın olacak heralde bacaklar kilo aldığına göree

58 lemi kaldın yinede iyiymiş senin kilon ben daha zayıfsındır demiştim galiba zayıflıkta küboşla ben çekiyom başı :1::1::1: Kız mı erkek mi çok merak ediyom da tipten pek belli olmuyo herkes hissel söylüyo canım ve çoğunluk erkek dedi kızsa sürpriz yumurta olcak :9::9::9: Bacak olayını zaten yeni keşfettim bakalım nolcak ..........

58 le hamile kaldım canım ilk 3 ay kilo almadım. 16. haftada 700 gr almıştım. şimdi 24. haftaya başlayacağım. 8 haftada 6 kilo :27:

ne biliyim kız ben kocakarı gibiyimdir bi yerden duymuşumdur elbettt:52::52::52:

ben rahat edemem zaten ayrıca kızlar bilginize sütyen takmazsanız sünüyomuş memişler hızla büyüdüğünden galiba hiç rahat edemezseniz analarımız üsülü evde penye menye bişey geçirin süt makinelerinize :9::9::9::9:

ay ben evde hiç takmıyorum takamam çok sıkıyo yaa

58 lemi kaldın yinede iyiymiş senin kilon ben daha zayıfsındır demiştim galiba zayıflıkta küboşla ben çekiyom başı :1::1::1: Kız mı erkek mi çok merak ediyom da tipten pek belli olmuyo herkes hissel söylüyo canım ve çoğunluk erkek dedi kızsa sürpriz yumurta olcak :9::9::9: Bacak olayını zaten yeni keşfettim bakalım nolcak ..........

kiloyu ben boydan kurtarıyorum o yüzden herkes daha zayıf sanıyo ama senle küboş en baştasınız.

Bir öğrenseydik o sıpanın cinsiyetini rahatlayacaktık tüm tabuları alt üst eden bebek o:1::1:

hımmmmmmm eeeee doktorun kızabilir benden söylemesi....
ben baştan da aldım biliyosun.. ilk 3 ay 3 kilo.. ama toplamda 18 haftada 7 kilo ediyo.....:17::17::17::17:

evet ben de o penye toparlayıcılardan alcam bikaç tane evde kullanmak için...

hımmmmmmm eeeee doktorun kızabilir benden söylemesi....
ben baştan da aldım biliyosun.. ilk 3 ay 3 kilo.. ama toplamda 18 haftada 7 kilo ediyo.....:17::17::17::17:

evet ben de o penye toparlayıcılardan alcam bikaç tane evde kullanmak için...

Aylara göre kilo alımın iyi de tabi baştan aldığın için çok oluyor o kiloo..

benim doktor diyet verir heralde bu kiloyu yavaşlatmak lazımm evde hafif şeyler yemeye çalışıyorum. Hatta geçen gün kahvaltıda servis tabağına yiyeceğim kadar ayırdım. Onu yedim bitirdim ama doymadım:1::1::1:

ben de ilk hamileleğimde 58 le hamile kalmıştım ve tam tamına dolu dolu 24 kilo almıştım:52::52::52::52::52: şimdi o kiloların 7 si üzerimde kalarak hamile kaldım yeni limitim 17 kilo. 17 kiloylka kapatırsam yine aynı kiloyla doğuma girmiş olcam. o 24 kiloyu nasıl aldım bi,lmiyorum herkes kilo almadın pek deyip duruyodu :52::52::52:

Aylara göre kilo alımın iyi de tabi baştan aldığın için çok oluyor o kiloo..

benim doktor diyet verir heralde bu kiloyu yavaşlatmak lazımm evde hafif şeyler yemeye çalışıyorum. Hatta geçen gün kahvaltıda servis tabağına yiyeceğim kadar ayırdım. Onu yedim bitirdim ama doymadım:1::1::1:

ben öğlen ve akşam dayanıyorum da.. kahvaltıya dayanamıyorum.......
cnm ekmeği hamur işini azaltırsan sorun olmaz ben öyle yapıyorum sanki faydası oluyo gibi ha ben de tam doymuyorum ama faydalı şeyler yemek lazım... mesela 8de kahvaltı yaptım şimdi çok açıktım yine... az esmer ekmek yiyorum,yumurta,peynir,zeytin,bal,bol domates salatalık biber... kahvaltım bu....en sevdiğim öğündür çocukluğumdan beri şimdide öyle...

ben de ilk hamileleğimde 58 le hamile kalmıştım ve tam tamına dolu dolu 24 kilo almıştım:52::52::52::52::52: şimdi o kiloların 7 si üzerimde kalarak hamile kaldım yeni limitim 17 kilo. 17 kiloylka kapatırsam yine aynı kiloyla doğuma girmiş olcam. o 24 kiloyu nasıl aldım bi,lmiyorum herkes kilo almadın pek deyip duruyodu :52::52::52:
ben de 80 i aşmazam iyi diyorum da.. pek umudum yok:1::1::1::1:

oh maşallahhh 24 kilooo:53: Ama aldım mı alınıyoo yani bende 20 lere çıkarsam hiç şaşırmayacam. Doğumdan sonra gitsin de o kilolarr başka bir şey istemem. ARkasından hemen ikinci çocuğu düşüneceğimizi varsayarsak kiloların çabuk gitmesi gerekiyor..

Bu arada senin hamileliğin de hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

fulya nerde kaldı ki bugün? işi mi var acep?:44::44::44:

kdv ötv bişiler diyodu cuma günü yoğun demekki

$292130-55.webp

bu yastıktan aldımmm

senin junior kız mı yoksa...:1::1::1:

kiloyu ben boydan kurtarıyorum o yüzden herkes daha zayıf sanıyo ama senle küboş en baştasınız.

Bir öğrenseydik o sıpanın cinsiyetini rahatlayacaktık tüm tabuları alt üst eden bebek o:1::1:

daha size yazarken biri geldi yanıma, nasıl gidiyo dedi sonrada hemen senin ki erkek galiba çok kilo almadın sadece göbek var dedi :9::9::9::9:

aylara göre kilo alımın iyi de tabi baştan aldığın için çok oluyor o kiloo..

Benim doktor diyet verir heralde bu kiloyu yavaşlatmak lazımm evde hafif şeyler yemeye çalışıyorum. Hatta geçen gün kahvaltıda servis tabağına yiyeceğim kadar ayırdım. Onu yedim bitirdim ama doymadım:1::1::1:

canım ben ilk doktora gittiğim zaman doktor aşırı canın istemedikçe hamur işi yeme demişti ne sana ne bebişe faydası olur dedi, onu kessen rahatlarsın bence yeşilliğe ver kendini şimdi ne güzel taze taze hepsi :56::56::56:

Back
X