Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Günaydın kuzular ve kuzuların kuzuları...
günaydınn kuzucuklar...

Günaydın herkeslereee göbüşlerindeki bebişlereee:16::16::16::16::16:

ÇAbuk gelin kızlarr haddiii sabahtan damladım buırayaaa özledimm yaaa hepinizziii
didoooşşşşşşşşş gelmişşşşşşşşşşş :46::46::46::46: hoşgeldiniz tatlım nasılsınız oğluşunuzla..

günaydın kızlarrrr :16::16::16::16: hoşgeldin didoşum ve şehzadesiii :54::54::54:

günaydın ireeemmm...

fatmaaa günaydııııııııınnnnnnnnnnn

iyiyiz kuzum bebişin cinsiyeti belli oldu biliyorsun oğlan geliyor bizede :16::16::16: onun dışında iyiyiz büyüyoruz bulantımız kalmadı bugün 17. haftaya giriyoruz arada hareketlerini hissetmeye başladım çok güzel bir duyguymuşş

sen nasılsın tatil nasıl geçti köy hayatı filan hadi bize göbüş eklede görelim

oğluşlar çoğalıyor burada maşallahh inşallah sağlıkla doğurmak da nasip ollur canım.Gökalp geliyor :46::46:

biz de iyiyiz teyzesi evimize geldik mutluyuz. Köy köy iştee dediğim gibi mutfak işi bendeydii o yüzden biraz yorucu geçti bir de biraz stresli ortam vardı o yüzden çok keyif aldığımı söyleyemiycem.

Ama ankarada annemleri görmek güzeldi biraz gezme imkanım da oldu (yağmura rağmen) iyiydi yani:34::34:

Göbüşü çekeyim de ekleyimm :1::1:

günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz....:16:

günaydınnn tubişşşşş biz iyiyiz siz nasılsınızz??? 12 haftalık olmuşsunuz siz de maşallahhh:nazar::nazar::nazar:

günaydın tubişimmm iyiyiz güzel bir haftasonu geçirdik keşke bugün bizede tatil olsaaa

sero kime benziyodu kuzummm bende geçenlerde görmüştüm amcasına benziyodu

erkek kardeşimin bebekliğine benziyordu canım beyaz tenli simsiyah saçları var...ayyyy ağlıyom kuzu yaaa...arabanın içinde çırpına çırpına gidiyo...güya alış verişteymişiz...arkamı dönüyorum çırpınıyo yaramazlık yapıyormuş güya...

oğluşlar çoğalıyor burada maşallahh inşallah sağlıkla doğurmak da nasip ollur canım.Gökalp geliyor :46::46:

biz de iyiyiz teyzesi evimize geldik mutluyuz. Köy köy iştee dediğim gibi mutfak işi bendeydii o yüzden biraz yorucu geçti bir de biraz stresli ortam vardı o yüzden çok keyif aldığımı söyleyemiycem.

Ama ankarada annemleri görmek güzeldi biraz gezme imkanım da oldu (yağmura rağmen) iyiydi yani:34::34:

günaydınnn tubişşşşş biz iyiyiz siz nasılsınızz??? 12 haftalık olmuşsunuz siz de maşallahhh:nazar::nazar::nazar:

evettt teyzesi biz de büyüdükkk :49::nazar: hatta benim göbiş yavaş yavaş pörtlemeye başladı bile. hafta sonu baktım da bi kaç pantolonun üst düğmesi kapanmadı :17: ve en önemlisi bulantılarım azaldı, çok mutluyum :16:
29 mayıs da bizim de randevumuz var, ikili test yapılcak sabırsızlıkla bekliyom kuzumu görmeyi :32:
mutfak işi de zordur canım. hele kalabalık olunca öğlen ayrı telaş akşam ayrı telaş. neyse geçti gitti:34: ama annenlerle özlem gidermişsin yorgunluğunu bi nebze almıştır:34:
resmini sabırsızlıkla bekliyom şekerrr.

:1::1::1: en son doktora gittiğinde ben burdamıydım hatırlamıyorum ki:1::1:

bu hafta cinsiyetini gösterir inşallah senin bebiş ne olacak çok merak ediorum:28::28:

bu cuma 4 haftayı doldurcaz 4 haftadan fazla uzak kalmadın heralde bizden en son ki tombiş yanaklı sıpamı görmüşündür sanıyom :9::9::9: bizde meraktayız inşallah gösterir kuzum ya :31::31::31:

evettt teyzesi biz de büyüdükkk :49::nazar: hatta benim göbiş yavaş yavaş pörtlemeye başladı bile. hafta sonu baktım da bi kaç pantolonun üst düğmesi kapanmadı :17: ve en önemlisi bulantılarım azaldı, çok mutluyum :16:
29 mayıs da bizim de randevumuz var, ikili test yapılcak sabırsızlıkla bekliyom kuzumu görmeyi :32:
mutfak işi de zordur canım. hele kalabalık olunca öğlen ayrı telaş akşam ayrı telaş. neyse geçti gitti:34: ama annenlerle özlem gidermişsin yorgunluğunu bi nebze almıştır:34:
resmini sabırsızlıkla bekliyom şekerrr.

naber tubiş birincisi sana bir soru sordum özelden dön bana :1::1::1:

ikincisi eski pantolanlarımdan tadilata verdiklerimi cuma aldım ama bir tanesi olmadı :53::53::53: ben meğersem bacaktan almışım aldığım kilolarııı :30::30::30:

annenler kısmının güzel olmasına sevindim canım köyde geçti gitti şimdi evinde yuvanda rahat edersinnnn

erkek kardeşimin bebekliğine benziyordu canım beyaz tenli simsiyah saçları var...ayyyy ağlıyom kuzu yaaa...arabanın içinde çırpına çırpına gidiyo...güya alış verişteymişiz...arkamı dönüyorum çırpınıyo yaramazlık yapıyormuş güya...

oyy kurban olurum ben ona yaaaa :1::1:

$hh.webp

işte benim göbüşşş:1::1::1:

Back
X