- Konu Sahibi antidepresif
- #26.661
günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn kuzucuklar...Günaydın kuzular ve kuzuların kuzuları...
didoooşşşşşşşşş gelmişşşşşşşşşşşGünaydın herkeslereee göbüşlerindeki bebişlereee
ÇAbuk gelin kızlarr haddiii sabahtan damladım buırayaaa özledimm yaaa hepinizziii
günaydın kızlarrrrhoşgeldin didoşum ve şehzadesiii
![]()
günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz....![]()
Rüyamda kuzumu gördüm...keşke hiç uyanmasaydım...
![]()
iyiyiz kuzum bebişin cinsiyeti belli oldu biliyorsun oğlan geliyor bizedeonun dışında iyiyiz büyüyoruz bulantımız kalmadı bugün 17. haftaya giriyoruz arada hareketlerini hissetmeye başladım çok güzel bir duyguymuşş
sen nasılsın tatil nasıl geçti köy hayatı filan hadi bize göbüş eklede görelim
günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz....![]()
![]()
günaydın tubişimmm iyiyiz güzel bir haftasonu geçirdik keşke bugün bizede tatil olsaaa
sero kime benziyodu kuzummm bende geçenlerde görmüştüm amcasına benziyodu
ben de şimdiye kadar 1 kere gördüm rüyamda bebişimi, ben de hiç uyanmak istemedim. keşke bi daha görsemmm
oğluşlar çoğalıyor burada maşallahh inşallah sağlıkla doğurmak da nasip ollur canım.Gökalp geliyor
biz de iyiyiz teyzesi evimize geldik mutluyuz. Köy köy iştee dediğim gibi mutfak işi bendeydii o yüzden biraz yorucu geçti bir de biraz stresli ortam vardı o yüzden çok keyif aldığımı söyleyemiycem.
Ama ankarada annemleri görmek güzeldi biraz gezme imkanım da oldu (yağmura rağmen) iyiydi yani
Göbüşü çekeyim de ekleyimm
günaydınnn tubişşşşş biz iyiyiz siz nasılsınızz??? 12 haftalık olmuşsunuz siz de maşallahhh![]()
en son doktora gittiğinde ben burdamıydım hatırlamıyorum ki
bu hafta cinsiyetini gösterir inşallah senin bebiş ne olacak çok merak ediorum![]()
evettt teyzesi biz de büyüdükkkhatta benim göbiş yavaş yavaş pörtlemeye başladı bile. hafta sonu baktım da bi kaç pantolonun üst düğmesi kapanmadı
ve en önemlisi bulantılarım azaldı, çok mutluyum
29 mayıs da bizim de randevumuz var, ikili test yapılcak sabırsızlıkla bekliyom kuzumu görmeyi
mutfak işi de zordur canım. hele kalabalık olunca öğlen ayrı telaş akşam ayrı telaş. neyse geçti gittiama annenlerle özlem gidermişsin yorgunluğunu bi nebze almıştır
resmini sabırsızlıkla bekliyom şekerrr.
![]()
Günaydın herkeslereee göbüşlerindeki bebişlereee
ÇAbuk gelin kızlarr haddiii sabahtan damladım buırayaaa özledimm yaaa hepinizziii
oğluşlar çoğalıyor burada maşallahh inşallah sağlıkla doğurmak da nasip ollur canım.Gökalp geliyor
biz de iyiyiz teyzesi evimize geldik mutluyuz. Köy köy iştee dediğim gibi mutfak işi bendeydii o yüzden biraz yorucu geçti bir de biraz stresli ortam vardı o yüzden çok keyif aldığımı söyleyemiycem.
Ama ankarada annemleri görmek güzeldi biraz gezme imkanım da oldu (yağmura rağmen) iyiydi yani
Göbüşü çekeyim de ekleyimm
günaydınnn tubişşşşş biz iyiyiz siz nasılsınızz??? 12 haftalık olmuşsunuz siz de maşallahhh![]()
erkek kardeşimin bebekliğine benziyordu canım beyaz tenli simsiyah saçları var...ayyyy ağlıyom kuzu yaaa...arabanın içinde çırpına çırpına gidiyo...güya alış verişteymişiz...arkamı dönüyorum çırpınıyo yaramazlık yapıyormuş güya...
hoşgeldin didoşummmmmmmmm...
günaydın canlarım......
kızlar büroyu azıcık toparlayıp az sonra gelicem.. bekleyin beni anacım...............
Yine görürsün annesiii çok güzel bir duygu rüyada görmekkk bende görüyorumm ara ara ama her seferinde farklı görüyorum![]()