Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

slm kızlar nasılsınız bakalım yeni haberler varmı? geçmişe biraz göz gezdirmeye çalıştım şimdide randevu sırası yapılmış sanırım :)) bende 3 haziranda gitcem bakalım 5 nde de tetanoz aşım var bakalım nasıl olcak,bu arada ağrıların olması normalmiş yahuuu endişe yapıp bebikleri strese sokmayın dinlenin kanama yoksa su yoksa relax :1:

Hoşgeldin canım:) Bir şey olacağından değil de, konuşuyoruz öyle işte. Nazımızı kim çeker bu kadar yoksa:)) Hele ben, kocama dertlerimi hastalıklarımı anlatmak konusunda çok ketumumdur. Hep turp gibi bilir beni:)) Burada deşarj oluyorum işte:)) 3 hazirana bişey kalmamış. Sen de göreceksin tosununu.

bende de vardı kuzu akıntı...iki günde kaşıntı oldu dr.ye koştum hemen fitil verdi 3 gün arayla kullandım 2 taneydi zaten şimdi kesildi akıntı da kaşıntı da...akıntım var ama az...ya işte korkuları nasıl yencez bir fikriniz var mı?

benimde ilk günden beri ne azalan ne artan bi akıntım var normaldir diye endişe etmedim :31::31::31:

Hahay bizim kızlarda bu tezcanlılık varken biraz zor dokuz ay işi:))

valla iyiki bu karıların oğlu olcaklar bide senin gibi kızları olsa hemen doğurcaklar biliyosun genel inanışa göre kızlar erken doğarmış

ayy yerim onu anası bak sinyal göndermişşşş ferah tut içini :16::16::16:

sabah gelirken benimde içimde alt karnımdan göğsüme kadar sanki kelebekler uçar gibi oldu ama gaza yordum ben gulukguluk gibi :9::9::9::9:

yerim ben onun sinyalini...totosunu motosunu...gazla kelebek çok farklı kuzu ya..gurul diye gidiyo gaz...

benimde ilk günden beri ne azalan ne artan bi akıntım var normaldir diye endişe etmedim :31::31::31:

valla iyiki bu karıların oğlu olcaklar bide senin gibi kızları olsa hemen doğurcaklar biliyosun genel inanışa göre kızlar erken doğarmış

Ebett ebett:)) Ne olcaklar bilmem:)) Kız var ya, görürsün aha buraya yazıyorum şu topiğin yarıdan çoğu sezeryan olacak. Daha fazla bekleyemeyip alıverecekler uşakları:))

erken doğumdan ben çok korkuyorum zaten...doğmasın zamanında doğsun kuzum..

aman aman serom herkes zamanında doğsunnnnn

aminn ablacımmm inşallah o günleride göstersin rabbimmmmm

sabah gelirken benimde içimde alt karnımdan göğsüme kadar sanki kelebekler uçar gibi oldu ama gaza yordum ben gulukguluk gibi :9::9::9::9:

sorma bende bırak 3 gün aralıksız uyurum :27::27::27::27:

allah allah neden öyle oluyor kuzummm yaaa

aminn ablacımmm inşallah o günleride göstersin rabbimmmmm

sorma bende bırak 3 gün aralıksız uyurum :27::27::27::27:

Aslında hissedebilirsin de. Ama göğsüne kadar uçmaz be gülüm:) Azcık uçar yakına konar minnak kelebek. Sen kedidir kedi de gitsin:))

hoşgeldin canım...tetanoz aşı için sağlık ocağından aramadılar...bakalım benimki ne zaman olur..inşallah okullar kapandıktan sonraya denk gelir..

canım ben sağlık ocağına kaydımı yaptırmaya gittiğimde söylemişti hemşire ordan biliyorum ama benide ararlar sanırım,o aşı biraz can yakıyomuş umarım kolay geçer :))

Hoşgeldin canım:) Bir şey olacağından değil de, konuşuyoruz öyle işte. Nazımızı kim çeker bu kadar yoksa:)) Hele ben, kocama dertlerimi hastalıklarımı anlatmak konusunda çok ketumumdur. Hep turp gibi bilir beni:)) Burada deşarj oluyorum işte:)) 3 hazirana bişey kalmamış. Sen de göreceksin tosununu.

evet az kaldı bekle bekle şişiyoruz valla 1 ay dile kolay geçmiyo ki bi türlü :))) bende eşime söylüyorum bazen oram ağrıyo buram ağrıyo diye özellikle baş ağrım çok oluyo benim o da kendini suçlu hissediyo benim yüzümden oluyo diye :)) sonra ben onu teselli ediyom azcık ne çektiğimi bilsin ki kıymete binsin dimi ama çok fenayım yaa :1:

Nasıl yani, sana gün vermediler mi? Seni ancak verdikleri günü geçirirsen aralar. Ben de öyle oldu. Gitmedim bir hafta sonra aradılar.

yok canım bana gün vermediler..sadece cep telefon numaramı aldılar eşimin numarasını aradılar...biz gününüz geldi mi sizi arayacağız dediler...:44::44:

yok canım bana gün vermediler..sadece cep telefon numaramı aldılar eşimin numarasını aradılar...biz gününüz geldi mi sizi arayacağız dediler...:44::44:

her yerin uygulaması farklı demekki bekle bakalım ararlar zaten 2 dozmuş 1 ay arayla yapıyolar 5.5 ve 6,5 aylarda heralde tam emin değilim ama benimki öyle olcak

valla olur mu olur ama ben normalciyim umarımmm bebişimde benim gibi düşünürrr

Normal doğum sayısı o kadar azaldı ki, topiklere şöyle bi bakıyorrum da normal doğurana neredeyse çeyrek lira takacaklar:)) Bu doktorla da çok alakalı canım. Eğer paracıysa -ki bunu anlamak pek mümkün olmuyor- son ayda sezeryan yapmak için illa bir sebep buluyor. Ben ilk doğumumu yaptıran doktora asla hakkımı helal etmeyeceğim. Araya bayram tatili giriyor diye bebeğimi 20 gün önce aldı. Ters dedi, doğum sırasında döndürülmesi gerekir ama o da riskli dedi. Beni korkuttu ve ikna etti. Cahildim de, daha 21 de. Sezeryan hakkında hiçbir fikrim yoktu. Beni sonrakileri de sezeryanla doğurmaya mahkum ettiği için ona asla hakkımı helal etmiyorum:47:

benimde akıntı artmadı ama kaşıntı olunca korktum..bu arada kızlar kaşıntıya sirke iyi geliyormuş..aklınızda bulunsun..son aylarda kaşıntı fazla oluyormuş herhalde..

bu arada geçen gün bir sürü alışveriş yaptım oğluşa :)) netten tabiki hem ucuz hem çok cici şeyler var hemde kumaşları çok yumuşak geldi tavsiye ederim bi göz atın bebeci.com diye bi site sanırım tekstil fabrikası ve direk çıkış yapıldığı için ucuz yani mağaza değil,ben memnun kaldım sizede söyliyim dedim :))

biz de mama yemeğe gidiyoruz. bugün ekmeğimi evden getirdim ben de tam buğday unlu taş fırın :56::56::56: bakalım yemekte bahtıma ne çıkacak :9:

kızım listeyi sen yapmıyon mu sana da mı sürpriz :9::9::9:

hhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ALLAH KORUSUNNN deme öyle demeeee :50::50::50::50:

tamam tamam demedim bişey du öpiyim geçsin :54::54::54::54:

bu arada kızlar benim hiç akıntım yok :9::9::9::9::9::9:

Back
X