- Konu Sahibi antidepresif
- #26.861
o zaman iki haftam var...yırttık desene..iki hafta sonnra yiyecez o iğneyi..
kızlar bu arada son 5 yılda tetonoz aşısı olduysanızzz tek doz olacaksınız haberiniz olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman iki haftam var...yırttık desene..iki hafta sonnra yiyecez o iğneyi..
Canım tabi bebekler çok cabuk büyüyor ve bir ay bile zor giydiriyorsun aldıklarını. Ama benim maziden kalma bir yaram var. Halam her yaz İsviçreden tatile gelir, çocuklarının küçülenlerini de bize getirirdi. O kadar güzel, o kadar yeni olurlardı ki, halamın gelmesini beş gözle beklerdik. Sonra 10-11 yaşlarına gelince, halamın kıyafetleri bize giydirdikten sonraki bakışlarında bariz bir kibir gördümAnneme bir etek getirmişti, anacım da o kadar gururludur ama saygısızlık etmemek için ses etmedi eteği giyip geldi odaya. Ne güzel oldun, birşeye benzedin dedi anneme
( O gün bugündür, birinden selpak bile almışlığım yoktur. Allah da muhtaç etmedi çok şükür.
kızlar bu arada son 5 yılda tetonoz aşısı olduysanızzz tek doz olacaksınız haberiniz olsun![]()
tetanozluk bir durumum olmadı...2 tane yiyecez desene..
aynen canım bende 2 doz yicemmm
afiyet olsun kuzum..tatlı niyetine yiyecez cıssslarııı...
biz de hazır yoğurt yiyoruz canm,tabi süzme yoğurtla daha güzel oluyo....biz hazır yoğurt yiyoruz ama süzme yoğurt alsam daha leziz olur galiba , bizde koyarız nohut dövmeli olur yeşillik konmaz da bende böyle yapayım , buzlukta haşlanmış nohutum var yaz gelince yemeğini yapmak istemiyordumsağol tatlım
ben bu sefer gerçekten kaçar
![]()
aaa iyi fikir... ben de bazen tutturamıyorum çorbaları fazla oluyo,ama öyle saklarım artık...valla sanırım benim yemek yapmam için evde olmam lazım eğer işten gittiysem hiç gücüm kalmıyor bide biliyosunuz burası istanbul 1 saat trafikte gidiyorum evime tüm enerjim çekiliyorr
kız bende ilk kez ezogelin çorbası yaptım onuda ayarını tutturamadım bi dünya olmuş sıcak sıcak kavanoza kapadım konserve gibi oluyor sonra istersen 2 hafta geçsin bozulmadan içiyorsun
senin yaptığında güzel olur canm,öylede deniyebilirz ama yeşillk tat veriyo en çok sanki...Ablacımm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah ciddi bir durum yoktur..
hoşbulduk fulimmm ve oğluşuuu.. sizin göbekler ne alemde bir ara fotoğraf filan koymuştunuz sanki ame pek takip edemedim kii..
fitoş kız sen değişik yapıyormuşsun o çorbayı.. bende buğday nohut ve fasülyeyi haşlıyorum. sonra ona suyunu filan dökmeden yoğurt katıyorum kıvamına göre su ekliyorum tabi ve nane doğruyorum başka yeşilliklerde konabilir. öyle serin serin yiyoruz
serapcım genelde 20. haftada yapılıyo tetanos aşısı. benim 20 de yapıldı bir de önümüzdeki hafta yapılacak. iki dozun arası bir ay oluyor zaten..
Kızlarrr ben bi kaçtım dedim bunlar yemek muhabbetine dalar şimdi gideyim en iyisişaka tabi de uyku bastırmıştı biraz uyukladım geldim kaç gündür geç kalkmaya alışmıştım bugün erken kalkınca bünye dayanamadı
![]()
benim normalde bu haftam 19 haftam şimdi haftaya ben uğrayayım mı? bir hafta ileriden gidiyo benim veled...illa 20.haftada mı olması gerekiyo..
afiyet olsun kuzum..tatlı niyetine yiyecez cıssslarııı...
kızlar bu arada son 5 yılda tetonoz aşısı olduysanızzz tek doz olacaksınız haberiniz olsun![]()
kız serappp senin şu yazın var ya "kocişimin etipufu" onu her gördüğümde canım eti puff istiyoo![]()
ben aşıdan iğneden korkmam da ağrı yaparsa diye korkuyorummm![]()
biz de hazır yoğurt yiyoruz canm,tabi süzme yoğurtla daha güzel oluyo....
aaa iyi fikir... ben de bazen tutturamıyorum çorbaları fazla oluyo,ama öyle saklarım artık...
senin yaptığında güzel olur canm,öylede deniyebilirz ama yeşillk tat veriyo en çok sanki...
bana dr.18-22 haftalar arsında yaptırabilirsin aşını demişti,hatta ne kadar erkekn olursa o kadar iyi dedi,ebe de 13mayısta çağırmıştı ama ben gitmedim dr.a sormadan... ben de yarın yaptırayım diyorum bakalım...
bende dr kontrolünden sonra mı gideyim yoksa...aman ne zaman ararlarsa o zaman giderim yaww kafam karıştı yine..biz de hazır yoğurt yiyoruz canm,tabi süzme yoğurtla daha güzel oluyo....
aaa iyi fikir... ben de bazen tutturamıyorum çorbaları fazla oluyo,ama öyle saklarım artık...
senin yaptığında güzel olur canm,öylede deniyebilirz ama yeşillk tat veriyo en çok sanki...
bana dr.18-22 haftalar arsında yaptırabilirsin aşını demişti,hatta ne kadar erkekn olursa o kadar iyi dedi,ebe de 13mayısta çağırmıştı ama ben gitmedim dr.a sormadan... ben de yarın yaptırayım diyorum bakalım...
valla benim suçum yok canım iremmm dedi öle yaz bende yazdım...kocişim etipufa benzetiyo da beni artıkın..
evet dr. Da bana dedi. Ben 2 sene önce olmuştum... Elimi berbat bi şekilde kesmiştim de,9 dikiş atılmıştı....
Tek doz olucam ben..![]()
benim annem taze fasulyeyi yapar öyle hatta 2 hafta değil yazdan yapar kışın yeriz...öncelikli annem sonra da kaynanam öğretti bana
aşureyi çok seviyorum diye annem kaynayan tencereden kapatmış 2 hafta sonra yedim hiç bişi olmuyomuş
bi günde kaynanam memlekettten gelirken çorbayı pişirmiş(işkembe) sonra koymuş kavanoza oğulcuğu benim kociş yesin diye getirmişş
bende artık öyle yapıyorum biliyosun benim madımak maceram var o çorbadan hala duruyor dolaptaaaa
bende dr kontrolünden sonra mı gideyim yoksa...aman ne zaman ararlarsa o zaman giderim yaww kafam karıştı yine..![]()
oyy geçmiş olsun kuzumm
Allahım herkesin canı birşey çekiyor, lütfen benim de birşey çeksin de alıp yiyeyim, yoksa açlıktan öleceğim...Bugün yediklerim yarım kilo fındık, bir elma, haa sabah da ekmek arası domates, litrelerce su...