Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Canım tabi bebekler çok cabuk büyüyor ve bir ay bile zor giydiriyorsun aldıklarını. Ama benim maziden kalma bir yaram var. Halam her yaz İsviçreden tatile gelir, çocuklarının küçülenlerini de bize getirirdi. O kadar güzel, o kadar yeni olurlardı ki, halamın gelmesini beş gözle beklerdik. Sonra 10-11 yaşlarına gelince, halamın kıyafetleri bize giydirdikten sonraki bakışlarında bariz bir kibir gördüm:43: Anneme bir etek getirmişti, anacım da o kadar gururludur ama saygısızlık etmemek için ses etmedi eteği giyip geldi odaya. Ne güzel oldun, birşeye benzedin dedi anneme:(( O gün bugündür, birinden selpak bile almışlığım yoktur. Allah da muhtaç etmedi çok şükür.

anladım tabi kötü bir anı haklısın bişey diyemedim ama insanlar art niyetli en yakınına bile kötülük düşünebilcek kadar basit allah uzak etsin böyle insanları,kılık kıyafetlemi bişeye benzeniyomuş acaba kendi giyiyomuş ama insan olamamış bak çok üzüldüm ve sinirlendim gerçekten yaa

biz hazır yoğurt yiyoruz ama süzme yoğurt alsam daha leziz olur galiba , bizde koyarız nohut dövmeli olur yeşillik konmaz da bende böyle yapayım , buzlukta haşlanmış nohutum var yaz gelince yemeğini yapmak istemiyordum :56::56::56: sağol tatlım :54::54: ben bu sefer gerçekten kaçar :10::10::10:
biz de hazır yoğurt yiyoruz canm,tabi süzme yoğurtla daha güzel oluyo....

valla sanırım benim yemek yapmam için evde olmam lazım eğer işten gittiysem hiç gücüm kalmıyor bide biliyosunuz burası istanbul 1 saat trafikte gidiyorum evime tüm enerjim çekiliyorr
kız bende ilk kez ezogelin çorbası yaptım onuda ayarını tutturamadım bi dünya olmuş sıcak sıcak kavanoza kapadım konserve gibi oluyor sonra istersen 2 hafta geçsin bozulmadan içiyorsun
aaa iyi fikir... ben de bazen tutturamıyorum çorbaları fazla oluyo,ama öyle saklarım artık...

Ablacımm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah ciddi bir durum yoktur..

hoşbulduk fulimmm ve oğluşuuu.. sizin göbekler ne alemde bir ara fotoğraf filan koymuştunuz sanki ame pek takip edemedim kii..

fitoş kız sen değişik yapıyormuşsun o çorbayı.. bende buğday nohut ve fasülyeyi haşlıyorum. sonra ona suyunu filan dökmeden yoğurt katıyorum kıvamına göre su ekliyorum tabi ve nane doğruyorum başka yeşilliklerde konabilir. öyle serin serin yiyoruz

serapcım genelde 20. haftada yapılıyo tetanos aşısı. benim 20 de yapıldı bir de önümüzdeki hafta yapılacak. iki dozun arası bir ay oluyor zaten..

Kızlarrr ben bi kaçtım dedim bunlar yemek muhabbetine dalar şimdi gideyim en iyisi:1::1: şaka tabi de uyku bastırmıştı biraz uyukladım geldim kaç gündür geç kalkmaya alışmıştım bugün erken kalkınca bünye dayanamadı:1::1:
senin yaptığında güzel olur canm,öylede deniyebilirz ama yeşillk tat veriyo en çok sanki...

benim normalde bu haftam 19 haftam şimdi haftaya ben uğrayayım mı? bir hafta ileriden gidiyo benim veled...illa 20.haftada mı olması gerekiyo..

bana dr.18-22 haftalar arsında yaptırabilirsin aşını demişti,hatta ne kadar erkekn olursa o kadar iyi dedi,ebe de 13mayısta çağırmıştı ama ben gitmedim dr.a sormadan... ben de yarın yaptırayım diyorum bakalım...

aaa iyi fikir... ben de bazen tutturamıyorum çorbaları fazla oluyo,ama öyle saklarım artık...

senin yaptığında güzel olur canm,öylede deniyebilirz ama yeşillk tat veriyo en çok sanki...

bana dr.18-22 haftalar arsında yaptırabilirsin aşını demişti,hatta ne kadar erkekn olursa o kadar iyi dedi,ebe de 13mayısta çağırmıştı ama ben gitmedim dr.a sormadan... ben de yarın yaptırayım diyorum bakalım...

öncelikli annem sonra da kaynanam öğretti bana
aşureyi çok seviyorum diye annem kaynayan tencereden kapatmış 2 hafta sonra yedim hiç bişi olmuyomuş
bi günde kaynanam memlekettten gelirken çorbayı pişirmiş(işkembe) sonra koymuş kavanoza oğulcuğu benim kociş yesin diye getirmişş
bende artık öyle yapıyorum biliyosun benim madımak maceram var o çorbadan hala duruyor dolaptaaaa

bende dr kontrolünden sonra mı gideyim yoksa...aman ne zaman ararlarsa o zaman giderim yaww kafam karıştı yine..:27::27::27::27:

öncelikli annem sonra da kaynanam öğretti bana
aşureyi çok seviyorum diye annem kaynayan tencereden kapatmış 2 hafta sonra yedim hiç bişi olmuyomuş
bi günde kaynanam memlekettten gelirken çorbayı pişirmiş(işkembe) sonra koymuş kavanoza oğulcuğu benim kociş yesin diye getirmişş
bende artık öyle yapıyorum biliyosun benim madımak maceram var o çorbadan hala duruyor dolaptaaaa
benim annem taze fasulyeyi yapar öyle hatta 2 hafta değil yazdan yapar kışın yeriz...

bende dr kontrolünden sonra mı gideyim yoksa...aman ne zaman ararlarsa o zaman giderim yaww kafam karıştı yine..:27::27::27::27:

cnm sağlık ocağı yakın diyodun ya git bi sor,yada ara dr.una sor...

Allahım herkesin canı birşey çekiyor, lütfen benim de birşey çeksin de alıp yiyeyim, yoksa açlıktan öleceğim...Bugün yediklerim yarım kilo fındık, bir elma, haa sabah da ekmek arası domates, litrelerce su...

oyy geçmiş olsun kuzumm

sağol cnm.....:14::14: Anlatmıştım daha önce,salata yaparken kesmiştim,kurbandan hemen önceydi babam kurban için bıçağı biletmiş,ben de hiç kullanmadığım bıcağı o gün kullandım... Olcak yaaaa.... çok derin kesmiştim...
Bayramdan hemen sonra da nişanım oldu... Nişanımda elim dikişliydi...:9::9::9::9:

Gördüğüm kadarıyla genel olarak bebişler ve sizler iyisiniz Maşallah :nazar: randevu günleride yaklaşmış bende bir aksilik çıkmazsa haziran In ilk haftası gidicem 3-4 olabilir :44: henüz randevu almadım bu haftada rtık şu testleri halletmem gerek :51:

ya göbişlerinize nasıl özeniyorum ne zaman gelicek o günler :31: hayırlısıyla inş.

bu arada aynur abla c.tesi işten eve giderken aklıma ne geldi bide senin ki erkek olmasın mı :1: isim hazır cicilerde alındı kısmet hayırlısı :52:

Allahım herkesin canı birşey çekiyor, lütfen benim de birşey çeksin de alıp yiyeyim, yoksa açlıktan öleceğim...Bugün yediklerim yarım kilo fındık, bir elma, haa sabah da ekmek arası domates, litrelerce su...

Senin bebiş tam narin ablacımm hiçbirşeyi canı çekmiyor demek ki.. Bi ekmek arası daha yapsaydın canının çekmesini beklemeden ye sen iki lokmada olsa midene bir şey girsinn

Back
X