Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

İRem gacısına bakma sen o ne bulantı yaşandı ne de aşermesi var:1::1::1: Ben çok obur oldummm neyseki evde yok etipuf olsa her gördüğümde bir tane yerim sanırım:1:

valla ne rahat yaşadı ki hamileliği..aman olmasın canım evde..uzak dur tatlıdan..hele ki hazır yapılmış olanlardan..

allahım herkesin canı birşey çekiyor, lütfen benim de birşey çeksin de alıp yiyeyim, yoksa açlıktan öleceğim...bugün yediklerim yarım kilo fındık, bir elma, haa sabah da ekmek arası domates, litrelerce su...

senin canını çektirelim biz de bari,çekerse tabi....
Abla bence güzeeeeeeelllll bi dondurmayı haketti narin kızımız...
Ben yemekten sonra yedim bitane...:1::1::1:

senin canını çektirelim biz de bari,çekerse tabi....
Abla bence güzeeeeeeelllll bi dondurmayı haketti narin kızımız...
Ben yemekten sonra yedim bitane...:1::1::1:

Bebeğim ya, aç karnına yiyeymem ki onu da:) Akşama yiyim bari. Adama tee ne zaman gece yarısı aldırdıydım duruyo buzlukta. Görecekte bir daha dediğimi almayacak diye ödüm kopuyor:) Say bişiler daha bakayım:))

Allahım herkesin canı birşey çekiyor, lütfen benim de birşey çeksin de alıp yiyeyim, yoksa açlıktan öleceğim...Bugün yediklerim yarım kilo fındık, bir elma, haa sabah da ekmek arası domates, litrelerce su...

yarım kilo fındık mı:53::53::53:

bende suyu fazla abartıyorum ya...önceeden de çok içerdim...şimdi de iyice abrrttım...

sağol cnm.....:14::14: Anlatmıştım daha önce,salata yaparken kesmiştim,kurbandan hemen önceydi babam kurban için bıçağı biletmiş,ben de hiç kullanmadığım bıcağı o gün kullandım... Olcak yaaaa.... çok derin kesmiştim...
Bayramdan hemen sonra da nişanım oldu... Nişanımda elim dikişliydi...:9::9::9::9:

ayyy anlatmıştınnnn ben iyice balık hafıza oldum

Senin bebiş tam narin ablacımm hiçbirşeyi canı çekmiyor demek ki.. Bi ekmek arası daha yapsaydın canının çekmesini beklemeden ye sen iki lokmada olsa midene bir şey girsinn

Ona soracağım ben narinliği:47: Öbürlerde öyle yapmıştı ama doğduktan sonra önlerine ne koyduysam eşşşek gibi yemek zorunda kaldılar:)) Hala da öyledir. Ben birşey yenecek dediysem o yenir bizim evde:))

kızım listeyi sen yapmıyon mu sana da mı sürpriz :9::9::9:

tamam tamam demedim bişey du öpiyim geçsin :54::54::54::54:

bu arada kızlar benim hiç akıntım yok :9::9::9::9::9::9:
iremikom ben yatılı kurumdayım ya bizde kalan çocukların yemek listesini yapıyom ben. ama personele başka yerden geliyor o yüzden sürpriz bana.
benim hamileliğimin ilk anından beri akıntım var. çoğunlukla şeffaf. en önemlisi kokusuz olması. koku ve renk değişimi yoksa sıkıntı yok demişti dr. bana.

benim de ara öğünümde var ama hiç canım istemiyooo :50::50::50:
öğlen de pek bi şey yiyemedim zatiii...

AMA ben tuttum bu çorba konservesini...
bu arada ezo gelin çorbasını nasıl yapıyosun?
ben hiç yapmadım daaaaaaaaaaaaa:17::17::17:

Fatma nasıl yapıyo bilmem ama ben bi tarif vereyim sana. ben haftada en az bir kez yapıyorum, besleyici bir çorba.
1 orta boy soğan ve 1-2 diş sarımsağı rendeleyip, az sıvı yağda çeviriyom. sonra biber (azcık acı da katıyom tatlının yanına) ve domates salçasını atıp kokusu çıkana kadar kavuruyom. arkasından su, mercimek ve kısırlık bulguru ekliyorum. mercimek/ bulgur oranı 3/1 canım. 3 ölçü mercimek koyuyosan, 1 ölçü bulgur. düdüklüyü kapatıyom, benimki 10 dk. pişiriyor. sonra mutfak robotundan az biraz çekiyom.
üzerine tereyağını kızdırıyom, içine nane ve kırmızı pul biber, çorbaya karıştırıyom AFİYET OLSUN :56::56::56:

AMA ben tuttum bu çorba konservesini...
bu arada ezo gelin çorbasını nasıl yapıyosun?
ben hiç yapmadım daaaaaaaaaaaaa:17::17::17:

Bİ BARDAK MERCİMEKLE YARIM BARDAK PİRİNCİ KAYNATTIM KAYNAYINCA İÇİNE SALÇA ATTIM SONRA BAŞKA Bİ TAVADA SOĞANI KAVURDUM İÇİNE NANE VE KIRMIZI BİBER KOYUP ÇORBAYA KATTIM İNTERNETTEN BULDUM TARİFİ

Ezogelin orbas, Ezogelin orbas Tarifi ve Malzemeleri - ezogelincorbasi.gen.tr BU SİTEDEN AMA BİDE OKTAYUSTANIN KİNİ DENİCEMMM

Oktay Usta'dan Ezo Gelin Çorbası Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Web Sitesi

Bebeğim ya, aç karnına yiyeymem ki onu da:) Akşama yiyim bari. Adama tee ne zaman gece yarısı aldırdıydım duruyo buzlukta. Görecekte bir daha dediğimi almayacak diye ödüm kopuyor:) Say bişiler daha bakayım:))

zeytinn ekşili ekşilii,,,, biber közlemesi yanına domates ve peynir ohhh mis gibi..

bir menemen ekmeği bana bana yiyeceksin..

ne sınavı kız..fitoşşş ne sınavına hazırlanıyon..

fitoş kpss ye girecekti gerçi 2014 te girecek o ama şimdiden çalışmaya başladıydı bir ara sonra bıraktıı

Topiğin tekinde okudum, kadının biri 3 kutu süt içiyormuş günde :53: Şokalrdayım. Bende kesin bir anormallik var:53:

o kadın anormal bencee 3 kutu sütt içilir mi bee şişkinlik yaparr

Back
X