- Konu Sahibi antidepresif
- #26.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İRem gacısına bakma sen o ne bulantı yaşandı ne de aşermesi varBen çok obur oldummm neyseki evde yok etipuf olsa her gördüğümde bir tane yerim sanırım
![]()
allahım herkesin canı birşey çekiyor, lütfen benim de birşey çeksin de alıp yiyeyim, yoksa açlıktan öleceğim...bugün yediklerim yarım kilo fındık, bir elma, haa sabah da ekmek arası domates, litrelerce su...
benim annem taze fasulyeyi yapar öyle hatta 2 hafta değil yazdan yapar kışın yeriz...
Cnm sağlık ocağı yakın diyodun ya git bi sor,yada ara dr.una sor...
işte o konserve mantığıyla çalışıyor bu çorba konservesi
cnm sağlık ocağı yakın diyodun ya git bi sor,yada ara dr.una sor...
senin canını çektirelim biz de bari,çekerse tabi....
Abla bence güzeeeeeeelllll bi dondurmayı haketti narin kızımız...
Ben yemekten sonra yedim bitane...![]()
Allahım herkesin canı birşey çekiyor, lütfen benim de birşey çeksin de alıp yiyeyim, yoksa açlıktan öleceğim...Bugün yediklerim yarım kilo fındık, bir elma, haa sabah da ekmek arası domates, litrelerce su...
AMA ben tuttum bu çorba konservesini...
bu arada ezo gelin çorbasını nasıl yapıyosun?
ben hiç yapmadım daaaaaaaaaaaaa![]()
sağol cnm.....Anlatmıştım daha önce,salata yaparken kesmiştim,kurbandan hemen önceydi babam kurban için bıçağı biletmiş,ben de hiç kullanmadığım bıcağı o gün kullandım... Olcak yaaaa.... çok derin kesmiştim...
Bayramdan hemen sonra da nişanım oldu... Nişanımda elim dikişliydi...![]()
fitoşşş cadısııı çorbayı bırakda sen ders çalışıyon mu ondan haber verr. sınava 7 hafta kaldııı![]()
Senin bebiş tam narin ablacımm hiçbirşeyi canı çekmiyor demek ki.. Bi ekmek arası daha yapsaydın canının çekmesini beklemeden ye sen iki lokmada olsa midene bir şey girsinn
Bebeğim ya, aç karnına yiyeymem ki onu da:) Akşama yiyim bari. Adama tee ne zaman gece yarısı aldırdıydım duruyo buzlukta. Görecekte bir daha dediğimi almayacak diye ödüm kopuyor:) Say bişiler daha bakayım:))
Ona soracağım ben narinliğiÖbürlerde öyle yapmıştı ama doğduktan sonra önlerine ne koyduysam eşşşek gibi yemek zorunda kaldılar:)) Hala da öyledir. Ben birşey yenecek dediysem o yenir bizim evde:))
bende hurmayı aldım önüme götürüyom...![]()
iremikom ben yatılı kurumdayım ya bizde kalan çocukların yemek listesini yapıyom ben. ama personele başka yerden geliyor o yüzden sürpriz bana.kızım listeyi sen yapmıyon mu sana da mı sürpriz
tamam tamam demedim bişey du öpiyim geçsin
bu arada kızlar benim hiç akıntım yok![]()
benim de ara öğünümde var ama hiç canım istemiyooo
Topiğin tekinde okudum, kadının biri 3 kutu süt içiyormuş gündeŞokalrdayım. Bende kesin bir anormallik var
![]()
Bebeğim ya, aç karnına yiyeymem ki onu da:) Akşama yiyim bari. Adama tee ne zaman gece yarısı aldırdıydım duruyo buzlukta. Görecekte bir daha dediğimi almayacak diye ödüm kopuyor:) Say bişiler daha bakayım:))
ne sınavı kız..fitoşşş ne sınavına hazırlanıyon..
Topiğin tekinde okudum, kadının biri 3 kutu süt içiyormuş gündeŞokalrdayım. Bende kesin bir anormallik var
![]()