- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.421
canım beni mazur gör ne dediğimi bilmiyorum su anayyyy ben anlamadım yaaa hangisi geldiii kırmızılar mı bebek mii??? silik çizgi diyosun anaaammm kafam karıştı yaaa böyle bi haber böyle mutsuz mu verilir?
gerçektenmiiiiiiiiii canım çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin inş doktora ne zaman gitmeyi düşünüyosun
ayyy benimki de ben senin adet olacağına inanmıyorum ama sen belirti var diosun diyo. Ben de ümitlensem mi bilemedim kiii şu ara ara gelen ağrım olmasa ümitlencem dee..
ay kurban olduğummm sevinç gözyaşlarımı bunlar şoka girilcek bişey yok beklediğimiz bişeydi buuuu içim canlandı sayende ağlama hadi oynama vakti şimdi
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ama 5. Haftada vajinal ultrasonda en azından keseyi görebiliyolar canım varmı yokmu burdan anlaşılır,garibim eşinde istiyo işte napsın bir ümit oda bekliyo en ufak bişeyde ümitleniyo onada kızma yazık,benimkide yaptı onu adet gecikince bi üzüldüm bi üzüldüm gözlerinin içinden umut fırlıyodu napsınlar ellerinden bişey gelmiyo,herşey olabilir canım sen moralini bozma
canım beni mazur gör ne dediğimi bilmiyorum su an
canım cuma gidicem doktora yarında bir kan vercm bakaym degerm ne durumda
ama işte aynı ağrı oluyo gebeliktede rabbim hayırlısnı versin :kuzummm
Canım çok sevindim yaaa sen şoka girdin senin üstüne ben de şoka girdim galiba :)))):39
Evet canım hayırlısı olsun...
Güzel haberi de aldım artık rahat rahat evimi temizleyebilirm..Ara ara gelrim yine kızlar görüşürzz..
ya ümitlendirmek istemem boş yere ama bazen kan testindede negatif çıkıp hamile olanlar var aslında seninde böyle bi durumun olabilirmiki acaba şüphelendim bak şimdi,sen uzatmadan hemen doktora git canım ne olcağı belli olmaz belki güzel haberlerle gelirsin
ya şimdi senin söylediğinin üstüne denk geldi bi arkadasım var onunla konuşuyodum adetim gecince yaptırdım ilk gün negatif çıktı dr gittim yok dedi 1 haftayı geçince yaptırdım pozitifti sen yinede dikat et dedi kızı var şimdi ilkokula gidiyo puuuffffff ne yapıcam bilemiyorum
silik bir çizgim var su an nur topu gibi gelen geldi hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiii
şok üstüne şook yanii
canım bence sen bir idrar testi yaptır istersennnn
canım cumaya kadar bekliyim gelen gelir gelmezse test yapıp dra giderim malum daha perşembe günü 1 hafta olucak
Allahım hala şoktayım
tesekkür ederim canım sıra sizlerde bekliyorum arkamdanantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim
Sağlıkla pıtpıtlarını duymak,,, sonra da kucağına almak nasip olsun.....
Günümüzü şenlendirdin
hadi bakalım topik sahibi olarak ayağını sürümüş oldun,,, yolumuzu açtın.... Sırasıyla patlatacağız burdan haberleir biliyorum ben
saol canım darısı tüm arkadaslarmn basınaAntiiiiii hamişsinn
Canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn, canım tebriklerr
silik bir çizgim var su an nur topu gibi gelen geldi hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiii
gelen giden varmı diye soran arkadaslarım evet gelen geldi
canım sen kan testimi yaptırdın orayı kaçırdım ben yaptığında da günün geçmişmiydi?
tesekkür ederim canım sıra sizlerde bekliyorum arkamdan
saol canım darısı tüm arkadaslarmn basına
yaaa ne kadar rahat sölüyosun anticim...
aminnn tatlım dualarını esirgeme bizden. ön teker nereye giderse arka teker de oraya gidermiş. inşallah biz de senin peşi sıra geliriz.
canım erken dönemdeki belirtilerini yazsana.
kendimde var yok yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?