Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyyy ben anlamadım yaaa hangisi geldiii kırmızılar mı bebek mii??? silik çizgi diyosun anaaammm kafam karıştı yaaa böyle bi haber böyle mutsuz mu verilir?
canım beni mazur gör ne dediğimi bilmiyorum su an
gerçektenmiiiiiiiiii canım çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin inş doktora ne zaman gitmeyi düşünüyosun

canım cuma gidicem doktora yarında bir kan vercm bakaym degerm ne durumda

:124::124::124:

bozmuyorum ben suan yok die relax relax takılıyorum ama hayırlısı burda kar fena tuttu dra bugun gidemeyebilrim bekliyorum işte öyle

canım beni mazur gör ne dediğimi bilmiyorum su an

canım cuma gidicem doktora yarında bir kan vercm bakaym degerm ne durumda

Canım çok sevindim yaaa sen şoka girdin senin üstüne ben de şoka girdim galiba :)))) :39

ama işte aynı ağrı oluyo gebeliktede rabbim hayırlısnı versin :kuzummm

Evet canım hayırlısı olsun...

Güzel haberi de aldım artık rahat rahat evimi temizleyebilirm..Ara ara gelrim yine kızlar görüşürzz..

ya şimdi senin söylediğinin üstüne denk geldi bi arkadasım var onunla konuşuyodum adetim gecince yaptırdım ilk gün negatif çıktı dr gittim yok dedi 1 haftayı geçince yaptırdım pozitifti sen yinede dikat et dedi kızı var şimdi ilkokula gidiyo puuuffffff ne yapıcam bilemiyorum

canım bence sen bir idrar testi yaptır istersennnn

silik bir çizgim var su an nur topu gibi gelen geldi hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiii

şok üstüne şook yanii

Antiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindim

Sağlıkla pıtpıtlarını duymak,,, sonra da kucağına almak nasip olsun.....
Günümüzü şenlendirdin

Hadi bakalım topik sahibi olarak ayağını sürümüş oldun,,, yolumuzu açtın.... sırasıyla patlatacağız burdan haberleir biliyorum ben

tesekkür ederim canım sıra sizlerde bekliyorum arkamdan

Antiiiiii hamişsinn
Canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn, canım tebriklerr
saol canım darısı tüm arkadaslarmn basına

canım sen kan testimi yaptırdın orayı kaçırdım ben yaptığında da günün geçmişmiydi?

canım 1 günüm geçmişti yaptırdığımda negatifti ilk hamileliğimdede 1 hafta gecince kan vermiştim değerim 67 çıkmıştı kafam karıştı gelen giden yok üzülmüyorum yok die relaxım ama bekliyeyim bakalım

tesekkür ederim canım sıra sizlerde bekliyorum arkamdan

saol canım darısı tüm arkadaslarmn basına

aminnn tatlım dualarını esirgeme bizden. ön teker nereye giderse arka teker de oraya gidermiş. inşallah biz de senin peşi sıra geliriz.
canım erken dönemdeki belirtilerini yazsana.
kendimde var yok yapayım

aminnn tatlım dualarını esirgeme bizden. ön teker nereye giderse arka teker de oraya gidermiş. inşallah biz de senin peşi sıra geliriz.
canım erken dönemdeki belirtilerini yazsana.
kendimde var yok yapayım

canım adetmden 1 hafta öncesinde bel agrım basladı hatta gece bile rahat yatamıyrdum..sonrasında o agrıya bacak agrısı eklendi ama hanı romatizma agrısı gibi sizlaya sızlaya agırdı cok şükür su an gecti gibi..ayrıca akıntım hep oldu şimdide var mesela..adet güğnüme yakın artık uykuya eğilimim arttı ayakta uyur vaziyetteyimadet günümde sankı regl olckmısım gibi kasık agrım oldu ama şükürki gelen giden olmadı tabi birde iştah artısı var umarım hepiniz bu ay mutlu haberi alırsnz yaa

kızlarrr banada dua edin çarşamba tahlil yaptırıcam ilk aşılamamı yaptırdım belirtilerime göre hamile olabilirim ama umutlanmak istemiyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…