Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet canım beklemek zor. ilk geceden pırttan hamile kalanlara imreniyorum.
benim doktorum demişti ki. eğer 28 veya 30 günde bir adet oluyosan. 12. gün başla 20. güne kadar gün aşırı birliktelik. aslında sağlam iş adet biter bitmez 3-4 günde bir. riskli günlerde günaşırı

adet olcakmış gibi karın ve kasık ağrım var. bir de donuyorum, titriyorum sankisırtıma kar yağıyo, çok üşüyorum. bi gariplik var bende bugün.
eğer psikolojimse kış kışş gidin başımda dönen tilkilerrr
eğer psikoloji deilse sağlam hasta oluyorummm.

canım hasta olma yaaa sıcak bişeyler iç vitamin al kasık ağrısına gelince o hem adet hem bebe belirtisi dualarımız hep bebekten yana

aslında ovulasyon testide aldım hepsi burada dan ve 26 lı paket filan aldım.
neyse yapıyorum hep negatif hep negatif yumurta görünüyor 10 gün filan yaptım.
dedim benim işe yarar bi yumurtam yok galiba. doktorada sırf bu yüzden gittim ona da söyledim ovulasyonda yumurta görünmüyor iki ay boyunca yaptım hep ikinci çizgi çok silik. o zaman baktı ultrasonla yumurtanın boyutuna filan çok güzel sıkıntı yok bi kaç güne filan çatlar dedi. o testlere de inanmayın filan dedi. her zaman doğru sonucu vermez dedi galiba karambola olacak azıcık

benimde test bu ay hep nagatif verdi yumurtlamadım sanırım diyorum adetimde geçti 3 ocaktı batım teste negatif aha karda bastırdı doktorda yalan oldu

Ben geldimm.... Geçmişi okuya okuya geldimm..

Fulyacım canım migren ağrına çok geçmiş olsunn, ailenle ilgili problemine de üzldüm ne denir bilemiyrum.

İremcim sen de git bakalım doktora bakalım ne yapacak ne edecek bi öğrenilim :)

Anticim bi haber verseydin de geçmişe öyle dalsayıdın yaa :)) gelen giden var mı meraktan çatlıyoruz hepimiz.

hani bana hani banaa

canım ben bunu atlamışım dikkat et kendine hasta filan olmaa. İç sıcak sıcak ıhlamur filan vitamn takviyesi yap vücuduna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…