- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.381
saol arkadaşım siteye de yeni üyeyim nasıl kullanacağımıda tam bilmiyorum umarım yanlış olmaz..
aslında ben o siteleri bayadır takip ediyorum olmuyo. geçen kendimce adetten sonrki 12. gün doktora gittim bana dediki iki üç güne çatlar boyutu çatlamaya uygun. ama onun bana verdiği son tarih o sitelerde başlangıç oluyordu. bu ay hadi doktora gittim gerisini nasıl takip edeceğim. acaba o tarihten bi iki gün öncesini mi baz alsam
çok zormuş beklemek ya ALLAH uzun süredir isteyen ve bekleyenlere sabır versin ben bi kaç ayda sapıttımhehehe
adet olcakmış gibi karın ve kasık ağrım var. bir de donuyorum, titriyorum sankisırtıma kar yağıyo, çok üşüyorum. bi gariplik var bende bugün.
eğer psikolojimse kış kışşgidin başımda dönen tilkilerrr
eğer psikoloji deilse sağlam hasta oluyorummm.
aslında ovulasyon testide aldım hepsi burada dan ve 26 lı paket filan aldım.
neyse yapıyorum hep negatif hep negatif yumurta görünüyor 10 gün filan yaptım.
dedim benim işe yarar bi yumurtam yok galiba. doktorada sırf bu yüzden gittim ona da söyledim ovulasyonda yumurta görünmüyor iki ay boyunca yaptım hep ikinci çizgi çok silik. o zaman baktı ultrasonla yumurtanın boyutuna filan çok güzel sıkıntı yok bi kaç güne filan çatlar dedi. o testlere de inanmayın filan dedi. her zaman doğru sonucu vermez dedi galiba karambola olacak azıcık
tünaydın herkese ben bir gecmişe dalıyorum artık ne zaman gelirim bilmem malum yıgılmıs sayfalarımız
Ben geldimm.... Geçmişi okuya okuya geldimm..
Fulyacım canım migren ağrına çok geçmiş olsunn, ailenle ilgili problemine de üzldüm ne denir bilemiyrum.
İremcim sen de git bakalım doktora bakalım ne yapacak ne edecek bi öğrenilim :)
Anticim bi haber verseydin de geçmişe öyle dalsayıdın yaa :)) gelen giden var mı meraktan çatlıyoruz hepimiz.
hani bana hani banaa
adet olcakmış gibi karın ve kasık ağrım var. bir de donuyorum, titriyorum sankisırtıma kar yağıyo, çok üşüyorum. bi gariplik var bende bugün.
eğer psikolojimse kış kışşgidin başımda dönen tilkilerrr
eğer psikoloji deilse sağlam hasta oluyorummm.
ayy canım aklımda kalanlara yazdım sana ne yazayım bilemedim((
Nasılsın iyi misin ne yapıyosun?
Volkan Konak - Gurbet / 2012 Orijinal Şarkı / "Orhan Gencebay İle Bir Ömür" - YouTube
son sesss çiğerime işliyo bu adam benimmmm
lapa lapa kar var elimde sıcak kahveee
kahve isteyen süpürgesine atlasınnn gariiii
Volkan Konak - Gurbet / 2012 Orijinal Şarkı / "Orhan Gencebay İle Bir Ömür" - YouTube
son sesss çiğerime işliyo bu adam benimmmm
lapa lapa kar var elimde sıcak kahveee
kahve isteyen süpürgesine atlasınnn gariiii
şimdi yemek yemeğe gidiyorummm. yemekhaneden direk süpürgeme atlayıp geliyorummm
orta şekerli lütfen
tamam babyyyyyy afiyet olsun mamanı bitir atla süpürgene gel bekliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?