Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benim ki allahın hakkı 3 tür 3. ayda dolsun demişti ama geçen ay ki üzüntüm etkiledi galiba onu ,

olmaz olur mu kuzum selamlar :42::42::42: Inşallah canım ben düşündüğümdende fazla stres ediyorum onu farkettim bakalım nolcak sonuç.......

bizimde tam anlamıyla 3 bu ay olacak bakalım ne olack bende çok etkilendim geçen ay çok ağlamıştım

evet kuzum takvime baktım benimde 18 eylülü gösteriyor senden bir gün sonrasını yani
sizin diğer forum varya batına 1 hafta kalanlar orda bişeyden bahsediyolardı rahim sertse filan o ne anlamadım ben dün baktım sertti benim ki
bide biz dün gecede çalıştık eşimle acaba bi zararı olur mu bebek varsa

orda bi arkdaş bahsetti rahim ağzı kontrolünden de eğer adete yakın rahim ağzı yumuşaksa adet olcan demek sertse bebek var demekmiş. eğer bebiş varsa canım bence ilişkinin zararı olmamıştır ama hamileliğini anladıktan sonra doktor tavsiyesine göre hareket edersiniz.

olmaz olur mu kuzum selamlar :42::42::42: Inşallah canım ben düşündüğümdende fazla stres ediyorum onu farkettim bakalım nolcak sonuç.......

sen stresli olunca neşen gidiyo be kuzummm forumda pek bi canlıydın hareketliydin şimdii köşene çekildin stresten olsa gerek.

orda bi arkdaş bahsetti rahim ağzı kontrolünden de eğer adete yakın rahim ağzı yumuşaksa adet olcan demek sertse bebek var demekmiş. eğer bebiş varsa canım bence ilişkinin zararı olmamıştır ama hamileliğini anladıktan sonra doktor tavsiyesine göre hareket edersiniz.

dün denedim bende elimle sert bişey geldi elime ama tabi bukadarı doğrumudur bilemedim
ben adete yakın hiç isteğim kalmamıştı ama bu ay aceyip isteklyiim eşime karşı allah hayra çıkarsın

dün denedim bende elimle sert bişey geldi elime ama tabi bukadarı doğrumudur bilemedim
ben adete yakın hiç isteğim kalmamıştı ama bu ay aceyip isteklyiim eşime karşı allah hayra çıkarsın

Hayırlısı bakalım canımm umarım güzel haberler olurr

sen stresli olunca neşen gidiyo be kuzummm forumda pek bi canlıydın hareketliydin şimdii köşene çekildin stresten olsa gerek.

ben ateş ölçüyorum oda bir kaç gün önceden adetin geleceğini anlamama neden oluyo, adetin geleceğini bilip beklemekte üzüyo tabiki, ama adet geldikten sonra yeni ay yeni umut düzeliyorum :34:

ben ateş ölçüyorum oda bir kaç gün önceden adetin geleceğini anlamama neden oluyo, adetin geleceğini bilip beklemekte üzüyo tabiki, ama adet geldikten sonra yeni ay yeni umut düzeliyorum :34:

ateşin düşüyor mu regl olacağın zaman kuzum nasıl takip ediyorsun onu

12 de :60::60: En az 3-4 saat tut çişini :60: Git yat kurbanlık gibi beklenmez tuvalette :60:

o zaman ben 12 ye kadar bekleyeyim (çok sıkışmazsam:1::1::1::1:)

4 saat filan diyolar yani nette öyle okudum ama insan o kadar tutamaz bence en sıkışık olduğunda yap adetin geçti zaten çıkma olasılığı yüksek bide 2 tane alsaydın testi

2 tane aldım canım birini bugün yaparım çıkmazsa ve adet de olmazsam öbürünü sabah yaparım artık.

MAdem bi kaç saat beklemem gerekecek ben çıkıyorum kızlar ders çalışayımmm 12 ye doğru gelirim artıkk ..

Öpüyorumm görüşürüz

o zaman ben 12 ye kadar bekleyeyim (çok sıkışmazsam:1::1::1::1:)

2 tane aldım canım birini bugün yaparım çıkmazsa ve adet de olmazsam öbürünü sabah yaparım artık.

Madem bi kaç saat beklemem gerekecek ben çıkıyorum kızlar ders çalışayımmm 12 ye doğru gelirim artıkk ..

öpüyorumm görüşürüz

hadi bakalım haberlerini bekliyoruz

günaydın canlar ben geldim sabah sabah bi test daha yaptım maalesef tek çizgi umudum azalıyor kısmet artık ne yapayım

yawru gunun geçmeden umutsuzluğa kapılma benim çıkmıyo mesela idrarda 10 gun geçmeden:32::32::32:

günaydın kızlar nassınız bakalım.....

beni soracak olursanız doktor yollarında dirsek çürütmeye yeni başlayan biri olarak başıma gelecekleri tahmin etmiş bulunmaktayım, sadece hormon testi için kan verdim , gelecek salı muayenem var ve can alıcı nokta eşimdende spermiyogram istedi doktor , ve esas bomba perşembeye kadar fikrini değiştirmezse benim adamda tamam gideyim dedi

günaydınnn iremimm bebeğimmmmmm inşallah bütün sonuçlarınız tertemiz çıkar enişteme de kocaman bi alkışşş :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızzz ne o sertlik bende sertim ahahahaha ne gelen var ne gideeennnnnnnnn :49::49::49::49:

günaydınnn kraliçelerrrr

nassınız bakaammmmmm

bu karda kıyamette nasıl gittiniz işlere ben daha yeni geldimmmm kardam adam oldum ya la yollardaaa :60::60::60::60::60::60:

$388053_412312718816790_1566377191_n.webp

:60::60::60::60::60::60::60::60:

yawru gunun geçmeden umutsuzluğa kapılma benim çıkmıyo mesela idrarda 10 gun geçmeden:32::32::32:

günaydınnn iremimm bebeğimmmmmm inşallah bütün sonuçlarınız tertemiz çıkar enişteme de kocaman bi alkışşş :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızzz ne o sertlik bende sertim ahahahaha ne gelen var ne gideeennnnnnnnn :49::49::49::49:

yavru ne zamandır deycem sana araya başka şeyler giriyo, bizim bebişler sağlıksız olduğu için bir hafta geçmesine rağmen çıkmıyo testte , geç döllenme olmadığı sürece çıkar bir haftaya testte, ilk deneyimini unut, ama yinede adetten önce yapma testi çünkü şöyle koyu görmek istiyoruz cızgılarımızı, efettt alkışlayın kızım kocişimiii :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydınnn kraliçelerrrr

nassınız bakaammmmmm

bu karda kıyamette nasıl gittiniz işlere ben daha yeni geldimmmm kardam adam oldum ya la yollardaaa :60::60::60::60::60::60:

kardan kadınım yirim seni ya la :60::60::60:

serom hoşgeldinnnnn :3::3::3::3:...................

Günaydınnn iremimm bebeğimmmmmm inşallah bütün sonuçlarınız tertemiz çıkar enişteme de kocaman bi alkışşş :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Kızzz ne o sertlik bende sertim ahahahaha ne gelen var ne gideeennnnnnnnn :49::49::49::49:

evt canım bekliyorum bi geçsin bakalım ne olacak yarın ama insanın morali bozuluyor

ya anlamadım ki diğer sayfada okudum batına 1 hafta kalanlar da

Back
X