Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar benım kanamam basladı sabaha karsı kimyasalmıs gebeliğim..zaten cok silikti çizgi tek günlük sevinç yasattı ve gitti:14::14::14::14::14:
ağustosta bende yaşamıştım kimyasalı. Kesin dr kimyasal dedi mi?
kimyasal geçiirdikten sonra gelececek aya gebe kalma şansın daha fazla oluor bilgin olsun. Ağustosta kimyasaldım.eylülde hamiş kaldım.Geçmiş olsun. Üzülme hamiş kalabiliyorsun bu bile çok büyük bir nimet düşününce..Kürtaj olduktan sonra doktorum bana bu şekilde demişti. Yıllarca uğraşıpta hamiş kalamayanlar var bunları düşün dedmişti..

kızlar benım kanamam basladı sabaha karsı kimyasalmıs gebeliğim..zaten cok silikti çizgi tek günlük sevinç yasattı ve gitti:14::14::14::14::14:

canım bu her bayanın başına gelen bişeymiş, biz tetikte varmı diye bekliyoruz o yüzden farkediyoruz, üzülme canım , tek gün değil çok gün olsa daha çok acıtırdı canını yaşadım biliyorum :43::43: olaya iyi tarafından bak uzun sürmedi, kürtaja gerek kalmadı, silkelen ve kendine gel yeni ay yeni umut olsun sana ....................

toplamda 42 gun saracoglu' nun incir-havuc kürünü uyguladım... o da tutmadı... en son 8 aralık' ta regl olmustum... ve bugun yani tam 8 ocak' ta geldi yine kırmızlar... ulem bari bir gun gec gelseydin de, hafif umitlenseydim.. ona bile mahal vermedin... "ah kırmızılarrr, vah kırmızılarrrr".... kırmızı rengini cok severdim, o renkten bile sogudum... tam 1.5 senedir cocuk istiyorum... yumurta takibi (hem igneli hem ilaclı), 1 kere aşılama, incir-havuc kürü yapıldı... banamısın demiyor :( bir kere düşük oldu, o kadar :( ne diyelim.. vardır Allah' ın bir bildigi... tum sirket catır catır doguruyor... :(

normal adet kanamamdan biraz daha fazla :43::43::43:hakkımızda hayırlısı olsn dıye dua ettim hep demekki saglıklı degilmiş ki vücudum kabul etmedi bebeğimi:14::14:

bak bir gün sürünce neler hissettin ben 3 hafta boyunca hep aynı şeyi düşünerek geçirdim hem sağlıksız hem devam etse nolurdu deyip durmuştum şuan en büyük tesellim o, ve geçiyo yeni bebiş için çalışmalara başlıyorsun o yüzden ne kendini ne eşini yıpratma sen toparlan ki eşinde toparlansın, yoksa bir ay daha kaybedersin, serabın dediği doğru bana da demişlerdi onu ki şuan işyerimdeki arkadaşım öyle sadece bir adet geçirdi ertesi aya hamişti, bu bebişin gelecek olan kardeşi için yer hazırladı canım temizlenmiştir rahmin , üzülme bak zaten yeni toparlandım her yeri ıslatırım bende :14::14::14::14::14::14:

du bir sarılayım sıkıştırayım senide kendine gel :29::29::29::29::29::29::29::29:

İremmmm ben kaçar canım. Dün akkabım geldi ama defolu çıktı şimdi kargoya gidip iade işlemini yapcam...Tövbe bir daha dokunmadan birşşey almam...:63::63:

iremmmm ben kaçar canım. Dün akkabım geldi ama defolu çıktı şimdi kargoya gidip iade işlemini yapcam...tövbe bir daha dokunmadan birşşey almam...:63::63:

kötü elektrik gönderiyon internete ondan oluyo , hadi bakalım hayırlısı gönlüne göre bişey bulun inşallah , öpüldün baş baş :3::3:

Back
X