- Konu Sahibi antidepresif
- #6.701
Sende oynama o zaman oynamışsın ki teklif geliyorPis gacı...
geçmiş yılların günahını çekiyorum ulennn , dee 2010 da oynamıştım o zıkkımı ..............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende oynama o zaman oynamışsın ki teklif geliyorPis gacı...
kızlar benım kanamam basladı sabaha karsı kimyasalmıs gebeliğim..zaten cok silikti çizgi tek günlük sevinç yasattı ve gitti![]()
dök günahlarını şimdi....geçmiş yılların günahını çekiyorum ulennn , dee 2010 da oynamıştım o zıkkımı ..............
kızlar benım kanamam basladı sabaha karsı kimyasalmıs gebeliğim..zaten cok silikti çizgi tek günlük sevinç yasattı ve gitti![]()
ağustosta bende yaşamıştım kimyasalı. Kesin dr kimyasal dedi mi?kızlar benım kanamam basladı sabaha karsı kimyasalmıs gebeliğim..zaten cok silikti çizgi tek günlük sevinç yasattı ve gitti![]()
canımm gerçekten miçok kötü oldum kan testi yaptıramadan geldi demek çok mu kanaman
normal adet kanamamdan biraz daha fazlahakkımızda hayırlısı olsn dıye dua ettim hep demekki saglıklı degilmiş ki vücudum kabul etmedi bebeğimi
![]()
normal adet kanamamdan biraz daha fazlahakkımızda hayırlısı olsn dıye dua ettim hep demekki saglıklı degilmiş ki vücudum kabul etmedi bebeğimi
![]()
![]()
iremmmm ben kaçar canım. Dün akkabım geldi ama defolu çıktı şimdi kargoya gidip iade işlemini yapcam...tövbe bir daha dokunmadan birşşey almam...![]()
kötü elektrik gönderiyon internete ondan oluyo , hadi bakalım hayırlısı gönlüne göre bişey bulun inşallah , öpüldün baş baş![]()
folbiol ne kadar zaman mide bulantısı yapar biliyomusunuz kızlatr
Ben gidiyorum galiba karnımdaki ağrılar sıklaştı ve midem daha çok bulanıyor:18::18::18:
herkese merhabalar
anca geldim. bugün işler çok yoğun.
çok sohbete katılamasamda bi gözüm sizde....
herkese merhabalar
Anca geldim. Bugün işler çok yoğun.
çok sohbete katılamasamda bi gözüm sizde....