Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

etliye sütlüye karışmaz ama işte ev üstüne ev olmaz yani insan biraz geriliyor tabiki evde 3 kişi olunca

evet canım ya rahat edilemiyor,,, biz kayınvalidemle aynı şehirde yaşarken evimiz tadillatta olduğu için mecburen bir ay kalmıştık...
ben şanslı kadınlardanım çok iyi bir kayınvalidem var kadın sabah yatağıma kahvaltı getiriyordu o kadar iyidir yani
ama yine de ne biliyim pek rahat edememiştim... tabi hiç çaktırmadım...
hatta eve döndükten sonra bile ay ne güzledi rahattı diye onure ettim,, pek mutlu omluştu...

sudecim mesajı yazdığın alanın üstünde çerçeve şeklinde bi ikon var. İnsert İmage yazıyo üzerine gelince onu tıklıyosun. eğer bilg. yükleyeceksen from computer diyosun. gözat diyip remi seçiyosun.

Beni de listeye ekleyin kızlar azcık hayatıma ekşın gelsin :9::9::9:
Pek ümitli değilim adamı bir kere çarpabildim. Belki 12 den vurmuşumdur.Yumurta çatlamadan 10-12 saat önce gibiydi...
Batım normalde 16 ocak ama kürtajdan dolayı 3 gün geç gelmişti diğer hastalıkta 19u yazmak daha mantıklı...
Hadi bismillah diyelim. Belki bu topik uğurlu gelir....

Beni de listeye ekleyin kızlar azcık hayatıma ekşın gelsin :9::9::9:
Pek ümitli değilim adamı bir kere çarpabildim. Belki 12 den vurmuşumdur.Yumurta çatlamadan 10-12 saat önce gibiydi...
Batım normalde 16 ocak ama kürtajdan dolayı 3 gün geç gelmişti diğer hastalıkta 19u yazmak daha mantıklı...
Hadi bismillah diyelim. Belki bu topik uğurlu gelir....

hoşgeldin canım. topik sahibimiz anticiiğmiz yok bugün gelince mutlaka ekler seni.
inşallah topiğimiz herkese uğurlu gelir.

canım daha gelen giden yok beklemedeyim :31::31::31::31: haftasonuna kadar bekleyip öyle gideceğim dr a :31::31:

bence sende var bişeyler canımmm ümitliyim senin adına

Beni bi migde bulantısı tuttu bıraksalarda evime gitsemm :25::25::25:

bak bi de mide bulantıları filan bu da kanıtı:1::1::1::1:

ben sevgili kaynanamla yaşıyorum şu an evde bizi bekliyorrr oysa eve gidip film izlemek vardı kocamla

(kışları bize(ben ve eltime) geliyor yazları memlekette oluyor)

Bizimkilerde öyle kışları gelmeyi düşünüyolar ama kaynanamın kaynanası olduğu için bırakıp gelemiyolar. Aslında severim iyi de anlaşırım ama aynı evin içinde uzun süre ne bilyim sıkıcı olur heralde.

aynen canım geçen gün muftakta sarılıyoduk kocamla kapı kapalıydı ama gölgesinden gördüm geldi oda bizi gördü öyle camdan geri gitti filan kötü olduk ama suçlu gibi

benim kv. bu konularda ımmm nasıl denir bilemedim. Bizi sarılrken görse bazen hadi sonra oynaşın filan der bazen de biz uzak durduğumzda başka şeyler söylerrr :1::1::1::1::1::1::1:

bence sende var bişeyler canımmm ümitliyim senin adına

bak bi de mide bulantıları filan bu da kanıtı:1::1::1::1:

Bizimkilerde öyle kışları gelmeyi düşünüyolar ama kaynanamın kaynanası olduğu için bırakıp gelemiyolar. Aslında severim iyi de anlaşırım ama aynı evin içinde uzun süre ne bilyim sıkıcı olur heralde.

benim kv. bu konularda ımmm nasıl denir bilemedim. Bizi sarılrken görse bazen hadi sonra oynaşın filan der bazen de biz uzak durduğumzda başka şeyler söylerrr :1::1::1::1::1::1::1:

didem cim sen hamile misin?

Back
X