Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Hatunlar bizim başkan erken çıkış vermişş 3 te ben giderim evime salep yapıp içerim ordan size katılırımmmmmmmmmmmmmmmm:32::32::32::32::32::32:

tabi canım kesinlikle özellikle besinler ile kendimizi zehirliyoruz...
Ne kadar yediklerimiz konusunda hassas davranırsak davranalım ne yediğimiz et ne içtiğimiz süt doğal değil ne yazık ki...

Benim kızdığım sürekli bu konuyu çaktırmadan çaktırmadan gündem yapması...
Sanki benim elimde olan bişey var....

haklısın kuzum ama yapılıyo bu yapılıcakta maleseffff

bu cumartesi bi arkadaşımın bebek mevlüdü var kızlar. Pufff kürtajdan sora butür organizasyonlara hiç gidesim yok ama anacım etrafımda herkes doğuruyo. Bu apartmandaki 5. Bebek yeni dünyaya giren. şimdi soruları dinle milletten. "senin daha yok mu" "neden bu zmana kadar kaldın" düşünmüyo musun" "darısı başına" "bak bak adetleri öğren başına gelince yaparsın sen de"
uyyyyy :52::52::52: Dinle dur gariii

senin işinde zor aslında doğurana kadar hepimizin ki zor bu baskıdan kurtulamıycazzz

bu tür şeyleri bizde de kayınvalideciğimmm yapar. Yanında bebek dahi sevemezdim laf sokardı. Hamile görünce de hemide benim arkadaşlarımın yanında.
Ah zamanında neler yaptı bana. Seni köşe yastığı mı aldık, süs biberi mi aldık. Tabi o dönemde bebek düşünmüyoduk daha. Kayınpederim eşimin esnaf arkadaşlarına "çalı süpürgesini kundak yapıp ayağımızda sallıcaz artık" derdi. Sinirime dokunuyodu. Sora canımı da acıtmaya başladı. Neyse kürtajdan sonra kapandı çeneleri.

sizinkiler daha fena yaaaa daha öncede söylemiştin ne sinirlenmiştim almışlar ağızlarının payını
merhaba kızlar nasılsınız:16::16::16::16:

hoşgeldim yelizim bebekimmmm eehhh işteyizzzz bizdeee :27::27:

hatunlar bizim başkan erken çıkış vermişş 3 te ben giderim evime salep yapıp içerim ordan size katılırımmmmmmmmmmmmmmmm:32::32::32::32::32::32:

ohares beyaaa bende gitmek istiyorum evime bana ne yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

haklısın kuzum ama yapılıyo bu yapılıcakta maleseffff

senin işinde zor aslında doğurana kadar hepimizin ki zor bu baskıdan kurtulamıycazzz

sizinkiler daha fena yaaaa daha öncede söylemiştin ne sinirlenmiştim almışlar ağızlarının payını

hoşgeldim yelizim bebekimmmm eehhh işteyizzzz bizdeee :27::27:

ohares beyaaa bende gitmek istiyorum evime bana ne yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

valla gel kaçırayım senide beraber evlere dağılalım
bu arada en güzel yanı ne biliyomusunuz kocamla aynı yerde olunca beraber tatil oluyoruz beraber eve gidiyoruz:16::16::16::16:

$254735_316394321812843_799527629_n.webp
aaayyy şuna bakınnnn

valla gel kaçırayım senide beraber evlere dağılalım
bu arada en güzel yanı ne biliyomusunuz kocamla aynı yerde olunca beraber tatil oluyoruz beraber eve gidiyoruz:16::16::16::16:

yaaaaaaaaa ama benim kocişe bugun iş yoktu havadan sebep bıraksa bende koşa koşa gidicem :10::10::10::10:

günaydın canlar ben geldim sabah sabah bi test daha yaptım maalesef tek çizgi umudum azalıyor kısmet artık ne yapayım
hayırlısı canım beklemekten başka çağre yok
günaydın kızlar nassınız bakalım.....

beni soracak olursanız doktor yollarında dirsek çürütmeye yeni başlayan biri olarak başıma gelecekleri tahmin etmiş bulunmaktayım, sadece hormon testi için kan verdim , gelecek salı muayenem var ve can alıcı nokta eşimdende spermiyogram istedi doktor , ve esas bomba perşembeye kadar fikrini değiştirmezse benim adamda tamam gideyim dedi
canım bir şekilde ikna et eşini gidip yaptırın kafanız rahat olsun en azından
kızlar benım kanamam basladı sabaha karsı kimyasalmıs gebeliğim..zaten cok silikti çizgi tek günlük sevinç yasattı ve gitti:14::14::14::14::14:
kuzum geçmiş olsun hiç üzülme lütfen bütün kadınların 4 hamilelignden 1inde mutlaka bu olay yaşanıyormus Allahım sağlıklısını versin sıkmamamaya çalış kendini
herkese merhabalar :3:
anca geldim. bugün işler çok yoğun.
çok sohbete katılamasamda bi gözüm sizde....
hoş geldin şekerim
bebeğim ben fulya
d_yeşilcik didemm
gamyoncu yeliz
zizag fatma
iremnvea iremmm
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

daha adını hatırlayamadığım varsa k.bkamasın ayrıca artık isimleriniz döktürsenizzzz nick le kalmasak gacılar?
binim adımda Gülcan Kızlar memnun oldum herkesciklerle

selamlar bu arada :54::54::54:

aman aman olsun o kadarı çekilir de bir de sık sık görmek zorunda kalsan daha zor olurdu...

ben sevgili kaynanamla yaşıyorum şu an evde bizi bekliyorrr oysa eve gidip film izlemek vardı kocamla

(kışları bize(ben ve eltime) geliyor yazları memlekette oluyor)

kızlar antinin hamileliğine ne oldu haberim yoktu çipçilek yani gülcan arkadaşımız yazmış daha yeni gördümmm:53::53::53:

kuzum geçmiş olsun hiç üzülme lütfen bütün kadınların 4 hamilelignden 1inde mutlaka bu olay yaşanıyormus Allahım sağlıklısını versin sıkmamamaya çalış kendini

hoş geldin şekerim

binim adımda Gülcan Kızlar memnun oldum herkesciklerle

aynen gülcancım beklemekten başka çaremiz yok

ben sevgili kaynanamla yaşıyorum şu an evde bizi bekliyorrr oysa eve gidip film izlemek vardı kocamla

(kışları bize(ben ve eltime) geliyor yazları memlekette oluyor)

bari sıkıntı çıkarmayan bir insan olsun da huzursuzluk yaşanmasın...
sanırım bir problemin yok ama kendisiyle...

kuzum geçmiş olsun hiç üzülme lütfen bütün kadınların 4 hamilelignden 1inde mutlaka bu olay yaşanıyormus allahım sağlıklısını versin sıkmamamaya çalış kendini

hoş geldin şekerim

binim adımda gülcan kızlar memnun oldum herkesciklerle

selam bebeğim bende memnun oldummm :54::54:

etliye sütlüye karışmaz ama işte ev üstüne ev olmaz yani insan biraz geriliyor tabiki evde 3 kişi olunca
ne kadar iyi olursa olsun aynı evin içinde 3. kişi olunca olmuyor insan rahat uzanamıyo af edersiniz gaz cıkarcaksınız bilmemne olmuyor yani

Back
X