Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Günaydın kızlar. Kar altında birgün. İşe saat 10. da geldim. Kızlarım da benimle:)) Bizim işyerinin uçsuz bucaksız bir bahçesi var. Onları saldım kara, ben geldim size:))

Fatmacım, sen öyle yazdıkça sürükleyici bir roman okuyormuşum hissine kapılıyorum:) Bir an önce sonu gelsin istersin ya öyle:) Senin adına çok heyecanlıyım yani.

Yeşilcik, aynı şey senin durumun için de geçerli canım. Gerçi sen hamilesin artık kesin de...

Fulya, sendeki sabır Eyüp de yoktu be kuzum. Bi doktora gitmedin ya:))

Gamyoncu, canım senin bat ne zamandı? Baya bekleyen var topikte. Günü geçmeyen bir ben mi kaldım:) İrem de var değil mi günü gelmeyen?

Süt kardeş konusunda ben temkinli olmak taraftarıyım. Biz ne kadar kardeş gibi yetiştirsek de, sonuçta nikah ikisine de düşüyor. Gönül işine belli mi olur. Ben de yadırgamam akraba evliliklerini. Yeter ki gönül rızasıyla olsun zorla değil. Allahın helal kıldığı nikahı küçümsemek bana düşmez. Biz kuzenlerimizle abi kardeş gibiyiz tabi o ayrı. Yani ben canlı örneğini gördükten sonra böyle bir şeye asla kalkışamam. Tabi sizin düşünceniz de güzel fatma.İnşallah herşey hayırlısıyla ve gönlünüze göre olur canım. Ama bana da birinizin kızı diğerinin oğlu olacakmış gibi geldi şimdi.

Hızlı bir giriş oldu, mazur görün. Gidip kızlarıma bakayım donmuşlar mı.

hoşgeldin sudemm
benim bat 27 ocak ama umudum yok çünkü çalışmadık

romanın sonu iyi olsun ama esas kız mutlu olsun

valla eltim kız isitiyor ve sanki öyle olcakmış gibi geliyor bizede benimde oğluşum olursa ohh ne güzelll

kızlar kartopundan mı geldiler

daha iyi olmaya calısıyorum saolun kızlar yesilcık canım hamiş misinmasallah hadi inşallah hepiniz şişirin göbüşleribana 2 ay korunma verdi doktor marta kaldı umutlar

BİLMİYORUM BENDE NE SABRI VARDA BEKLİYORUM İŞTE İŞİMDEN Bİ SES BEKLETİYO GERÇİ KOÇİŞE KALIRSA VAR BEBEİŞ İLKİNDEDE BÖYLE TUTTURMUŞTU İNŞALLAH GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN RABBİİMMM HATTA OĞLUŞUM FLN DİYİP SEVİYO GÖBEĞİMİ DELİMİDİR NEDİR DİĞERİNİ KIZÇEM DİE SEVİYODU SANIRIM BENİM KOCA SIYIRDII

nasılsınız kızlar hepiniz iyisinizdr inşallaah:26:

İYİYZ BİTANEMM SENİ GÖRDÜK DAHA DA İYİ OLDUK SEN NASILSINNN CANIM ARKADASIMM

ay kuzum ağzın ne güzel şeyler şöylüyor umarım bebeğim umarum öyle olur

AMİNNN KUZUMM İNŞALLAHHH BAL YİYİM TABİİİ TATLI İSTİYOM ZATENNN

daha iyi olmaya calısıyorum saolun kızlar yesilcık canım hamiş misinmasallah hadi inşallah hepiniz şişirin göbüşleribana 2 ay korunma verdi doktor marta kaldı umutlar

canım normalde vermıyorlarmıs ama rahim kendini toplasn bıraz dedi bide kansızlık varmıs onu düzeltelim dedi..bende acelemz yok beklerz napalım dedm

canım doktora gitmekle iyi yapmışsınn. Vücudun daha dinamik olsun sonra çalışmalara tekrar başlarsınızz..

Bende heyecanla kan sonucu bekliyorumm çıkmadı gittii

kızlar merhaba :)
geçen gün bi yazıp kayboldum ama sonra yazıları takip ettim ve hamişleri gördüm :)) herkesi tek tek tanıyamıyorum henüz ama hamile kalanları çooooook tebrik ederim çok sevindim :)) allah hayırlısyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :) darısı hepimizin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…