Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

daha iyi olmaya calısıyorum saolun kızlar yesilcık canım hamiş misinmasallah hadi inşallah hepiniz şişirin göbüşleribana 2 ay korunma verdi doktor marta kaldı umutlar

Neden iki ay korunma verdi canım. Kimyasallarda ertesi ay edebiliyorsun. Benim de başıma geldi geçen yıl doktor korunmaya gerek yok demişti. Betaya falan baktı mı doktor, belki düşmedi, kızkardeşlerim ilk ay adet oldular bebeklerinin üzerine canım.

Zizag, evet kızlar hala dışarda oynuyor. Güvenlik görevlisi kardankadınlarını tekmelemiş onu şikayet ediyorlardı:)))

cumaya kan testi yaptırıyım diyorum o zamana kadar gelmezse idrar testi 2 gün önce yaptım çıkmadı şimdi gidip eczaneden almaya utanıyorum adam tanıyor benide eşimide kardanda başka yere gidemiyorum

hımmm ılk bebegın mı olacak senınde yelizimm yasın kactı senın? umutsuzluk yok stres yok rabbim uygun gordugunde verecek ınsallahhh pozıtıf dusunelım pozıtıf olsunnn akısına bırakalımmmm

canım bir tane düşük yşadım ben mart ayın da 23 yaşındayım ben

aaa hamile kadınmısın nesin ne desek canın çekiyor taştan yumuşak bulduğunu yicen sen fulimmmmm

kızlar doğum öyküleri okuyorum acaba bizde yazar mıyız hikayemizi

YAZICAZ TABİ HEMD EN AFİLLİSİNİİ

AMİNNNN KUZUMMM HOŞGELDİN SENDEEEE

ay yazarız inşallah

bende dün ayse armanı okudum kürtajı anlatıyordu öyle kötü oldum ki

ONU BENDE IKUDUM OKUDUKÇA KUDURDUMM BUNDAN 5-6 SENE EVVEL ANNEMDEN PARÇA ALINMASI GEREKİYORDU ÖZELDEDE EPEY PARA İSTEMİŞLERDİ BUNUN İÇİN O ZAMANDA DENK GELMEDİ İŞTE MECBUR DEVLET HASTANESİNE GİDELİM DEDİK B.KÖY YENİMAHALLE DEKİ HASTANEYE AMA AYNEN BU MANZARA VARDI DRLA GÖRÜŞMEK İÇİN GİRDİM ODAYA ODADA SIRA SIRA 5-6 SEDYE VE YATMIŞ KADINLAR VARDI HEPSİ ALTI AÇIK BEKLİYOLAR KÜRTAJ MASASINDA (ARTIK KÜRTAJMI OLUCAKLARDI YKSA ANNEM GİBİ PARÇAMI ALINICAKTI BİLMİYORUM) İNANIRMISINIZ DONDUM KALDIM İÇERİDE ERKEK HASTABAKICISINDAN TUT YER SİLEN ADAMLAR VARDI NE DRLA GÖRÜŞTÜM NE ANNEMİ ODAYA SOKTUM ALDIĞIM GİBİ ÖZEL HASTANEYE GÖTÜRDÜM SÜŞÜNMEDEN YATIRTTIM ARADIMDA YOLDAN BELEDİYEYİ BÜYÜKŞEHİRİ DEKİ KİM TINLADI KİM ÜSTÜNDE DURDU BUNLAR GERÇEKLER MALESEF BEN O YAZIYI OKUYUNCA AKLIMA GÖRDÜĞÜM MANZARA GELDİ

kızlar bn bu siteyi anlayana kadar hepimizin çocukları olcak ilkokula başlıcak valla :)) bn neden zorlanıyorum yaa bu kadar (( anticim anlayamadım pek ama sanırım sorun var olsun canım yaa kısmet bu zmn değilmiş demekki umutsuzluğa gerek yok..Allah hepimize yardımcı olsun..
sitenin saatleri farklı gözüküo,neyi nerden takip edicem çok karıştırıyorum ya off

kadına şiddet kardada devam ediyor demekki

cumaya kan testi yaptırıyım diyorum o zamana kadar gelmezse idrar testi 2 gün önce yaptım çıkmadı şimdi gidip eczaneden almaya utanıyorum adam tanıyor benide eşimide kardanda başka yere gidemiyorum

Insallah canim hamilesindir en iyi si kan testi canim .. bekle bakalim haber et benide , ben olmazsam ozelden yaz bana canim ben kaciyorum suan kendine iyi bak

aaa hamile kadınmısın nesin ne desek canın çekiyor taştan yumuşak bulduğunu yicen sen fulimmmmm

ayşe arman gazetede mi yazmış merak ettim yazıyı şimdi:44::44::44:

paran yoksa ölücen yada sürüneceksin sağlık sistemi hala çok bozuk ya tüylerim diken dilen oldu senin yazdıklarını okurken

ayşe arman gazetede mi yazmış merak ettim yazıyı şimdi:44::44::44:

evet cnm ayşe arman yazmış dün bugun yenilemiş yazısını bulursan oku

benim yazdığımda işte aynı şey gerçi kadın yine çaresizlikten kalmış ve neler yaşamış öyle deliriyorum kiii hatırlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…