Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Canlarım ben bu gece kesin adet olurum ya da yarın. Çünkü bel ağrım çok fazla. Böyle olunca adet arkasından gelir bende. Testteki çizgi değil daha çok gölge gibi. Ama kızlarım da gördü yani, hayal görmedim. Yine de sevinemiyorum. Çok yanılttı beni bu silik çizgiler geçen yıl. Keşke iki test alsaymışım, sabah da yapardım. arın tekrar test alma imkanım yok, şehir dışında iş yerim. Ama cuma zaten adet günüm, olmasam testi tekrarlarım. Keşke hiç yapmasaydım yaa(

kızlar benim bat a 10 gün var hala yumurtlama olur mu ki?? olsa bile bu aylık çalışmlar burda bitmiş bulunmakta çünkü eşim italyaya gitti 1 haftalığına (

kızlar nasılsınız. bugün işyerinde internet sıkıntılıydı, o yüzden girip okuyamadım sizi. çok merak ettim ama d.yesşilcik ne yaptı kan vercekti bugün. birazdan geçmişi okuycam.
gelelim bana sona yaklaşıyorum kızlar ve umudum kayboluyo bugün öğleden sonra tuvalete gittiğimde farkettim. açık kahverengi akıntım var :18: daha doğrusu günlük pedime sarı akıntı dışında bi şey gelmemiş ama peçeteye silinince gördüm. 3 kez oldu. eve geldiğimden beri de bi şey yok ama. karnım regl olcakmış gibi şişti ve ara ara ağrım oluyo.
yaani bu ayı negatif kapatma ihtimali gözüktü bana

Kızlar az önce test yaptım. Varla yok arası bir gölge çıktı. Daha öncekilerde o gölgei görememiştim hiç. İster istemez heyecanlandım ya. Keşke yapmasaydım

ayyy canım inşallah hamişsindir. ilaçlar kilolar stres derken çok yıpranmıştın. inşallah bebeğin gelir ve her şeyine ilaç olur.

Ümitsiz olma canım, kırmızı kanı görmediğin sürece ümit var. Adet günlerinde tutunma lekelenmesi çok olağan bir şey. Tabi hakkında hayırlısı olsun ama ne olacağını Allah bilir. Ben büyük kızıma hamileyken tam 15 gün koyu kahverengi kanamam oldu. Hamile olduğumu bilmiyordum tabi. Daha 27 günlük evliyken hamile olduğumu öğrendim. Altı ay boyunca hemen hergün o kahverengi kanamayı gördüm. Tuvalete gittiğimde öyle akıyordu ki her defasında bebek gdiyor galiba diyordum. İlk kanamada doktorum bana progestan verdi. Sonraki günlerde başka doktora görünmek zorunda kaldım ve adam bana düşecekse düşecek o ilacı kullansan da kullanmasan da dedi. Ama çok şükü o bebek doğdu...Yani ümit, ümit, ümit...

ayyy canım inşallah hamişsindir. ilaçlar kilolar stres derken çok yıpranmıştın. inşallah bebeğin gelir ve her şeyine ilaç olur.

İnşallah canım ama benim de adet belirtilerim çok. Bel ağrısından ve göğüs sızısından oturamıyorum şuan. Umarım test azizliği değildir.

canımmm benimmm, ne kusuru. allahım bi daha o acıları bize yaşatmasın. bilirim o ultrason ekranındaki sessizliği
senin şanssızlığın kötü bi sağlık ekibiyle karşılaşmışsın. allahtan benim doktorum çok iyiydi. kürtaj öncesi ve sonrası bana ve eşime çok yardımcı oldu.
benim kürtajım esnasında da doğumhanede doğum yapan bi kadın vardı. maşallah 5 kg bi kız bebek doğurdu. hem kürtaj zamanını bekleme stresi hem de acaba bi gün böle ben de doğurabilcem mi diye hüngür hüngür ağlamıştım
allahım bundan sonra olucak bebeklerimize uzun ömürler versin.
yawww ben çok kötü oldummm

allah iyiliğini versin emi adamlar kimi arayacaklarını biliyolar işteee...
ama yakındır beni de ararlar. hele bu akşam maşallah hiç doymadım sanki yemekte, nerdeyse kocamınkine saldırcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…