Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sağol canım yaaa bi an korktumm:17::50::50:

Seninde bu ay bebişin gelecek ben öyle düşünüyorum ya da hissediyorum diyelim. sen ,fatma tubişten ümitliyim bu ay için.

Benim midem bulanmaya başladı psikolojik herlade:1::1::1::1:

Kendinize iyi bakınn.. güzel sohbetler..

okudum yazdıklarınızı da tabi hepsine cevap yazmam imkansızz hızınıza yetişilmiyo:1::1::1:

görüşürüzzz:16::16::16::16::16:

ben kendimden ümitli değilim şeker..
ama oh olsun bana. 2-3 gündür o kadar kaptırmıştım k belirtilere bakaraktan kendimi.

Ümitsiz olma canım, kırmızı kanı görmediğin sürece ümit var. Adet günlerinde tutunma lekelenmesi çok olağan bir şey. Tabi hakkında hayırlısı olsun ama ne olacağını Allah bilir. Ben büyük kızıma hamileyken tam 15 gün koyu kahverengi kanamam oldu. Hamile olduğumu bilmiyordum tabi. Daha 27 günlük evliyken hamile olduğumu öğrendim. Altı ay boyunca hemen hergün o kahverengi kanamayı gördüm. Tuvalete gittiğimde öyle akıyordu ki her defasında bebek gdiyor galiba diyordum. İlk kanamada doktorum bana progestan verdi. Sonraki günlerde başka doktora görünmek zorunda kaldım ve adam bana düşecekse düşecek o ilacı kullansan da kullanmasan da dedi. Ama çok şükü o bebek doğdu...Yani ümit, ümit, ümit...

teşekkür ederim canım. doğru diyosun çıkmadık candan umut kesilmezz.

kızlar ben netten çıkıyorum. kendimi yorgun hissediyorum.
gazmanınızdan bu gecelik bu kadar :25:
gideyim bi çay demleyim. biraz da çayın yanında tıkınayım :27::27::27: bu gidişle fulyayı arayanlar beni de yakında arar :9: zaten.
herkeslere iyi gecelerrrr....
:16::16::16::16::54::54::54::54: kendinize iyibakınnn

kızlar ben netten çıkıyorum. kendimi yorgun hissediyorum.
gazmanınızdan bu gecelik bu kadar :25:
gideyim bi çay demleyim. biraz da çayın yanında tıkınayım :27::27::27: bu gidişle fulyayı arayanlar beni de yakında arar :9: zaten.
herkeslere iyi gecelerrrr....
:16::16::16::16::54::54::54::54: kendinize iyibakınnn
iyi geceler canım iyi bak kendine :54::54::54:

baktım canım oralara kafam iyice karıştı korksammı korkmasam mı bilemedim :18::18::18:

o zaman hiç okuma bebeğim. ben kürtajdan önce okumuştum nasıl oluyor diye. korku kat sayımı yükseltmekten başka bi işe yaramadı.
eğer doktorun iyiyse güveniyosan bi şeycik olmaz allahın izniyle.
günü belli mi canım...
sonucunu bize de yaz. dikkat et kendine :54:

o zaman hiç okuma bebeğim. ben kürtajdan önce okumuştum nasıl oluyor diye. korku kat sayımı yükseltmekten başka bi işe yaramadı.
eğer doktorun iyiyse güveniyosan bi şeycik olmaz allahın izniyle.
günü belli mi canım...
sonucunu bize de yaz. dikkat et kendine :54:
önce adet olcam sonra çekilcek canım haberdar ederm taabiki :5:

kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum. 17 aylıkoğlum var 2. yi düşünmeye başladım biraz da kararsızım ama hayırlısı bakalım aslında çok istiyorumgaliba.........

haklısın yapmıcam test moralimi bozuyor her yaptığımda o kocamn tek cizgi

Bence de en iyisi yapmamak canım. Ben pişman oldum açıkçası. Şimdi düşün dur. Siz yaş sorununuz yok en azından. Daha yeni evlisiniz. Elbet Allah verecek size bebeklerinizi. Ama benim yaş sorunum var. Ve bir yaştan sonra tehlikeli hamilelik. Allah korusun da dokuz ay boyunca acabalarla kafayı yiyeceğimden emin ola ola bu yola girdim.

Bence de en iyisi yapmamak canım. Ben pişman oldum açıkçası. Şimdi düşün dur. Siz yaş sorununuz yok en azından. Daha yeni evlisiniz. Elbet Allah verecek size bebeklerinizi. Ama benim yaş sorunum var. Ve bir yaştan sonra tehlikeli hamilelik. Allah korusun da dokuz ay boyunca acabalarla kafayı yiyeceğimden emin ola ola bu yola girdim.
benim teyzemin kızı 41 yaşında doğum yaptı üzme kandini tatlım

valla maşallah senin 2 yavrun var evet genciz ama o kdarda değil ben 28 yaşındayım ilk çocuğum için uğraşıyorum allah hepimize hayırlı evlatlar versin senin yaşındada bişey yok ayrıca

Aminnnn
yarın bhcg testi yaptırcam şimdiden çok heyecanlıyım sonucu merak ediyom umarım sonuç pozitiftir:)

burda yazılanları görünce ben de kendimi hazır hissediyorum. acaba hamile miyim heyecanını yaşamak da çok güzel :) Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip eder inşaallah.

Back
X