- Konu Sahibi antidepresif
- #7.381
günaydın kuzum bende bilmiyorum iyimi kötümü ama gelen giden yok![]()
bekle bakalım hayırlısı neyse o olsun ben öyle diyip diyip duruyorum ak koyun kara koyun h.sonu belli olcak bende kaderimde ne varmış öğrenicemmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kuzum bende bilmiyorum iyimi kötümü ama gelen giden yok![]()
günaydınnn hatunlarrr nasılsınız bugun güneş ucundan yüzünü gösterdi gününüz aydınlık ve huzurlu olsun...
beni soracak olursanız gelen giden yok ama suan hafifi bi ağrı yasıyorum Allah hayır etsin
herkese gunaydin kizlar nasilsinizzz.
Is yerinde internet yok yine cepten girip yaziyorum.
Bende durumlar ayni. Wc ye gittigimde pecete silinince ara ara acik kahverengi akintim oluyo. Nadiren de karin agrim var. Bakalim ilerleyen gunler bana neler getircek. Dun netten arastirdim dayanamayip. Hamislik belirtisi olarak bunu yasayan kisiler var . Kismet artik.
inş güzel şeyler olsun canım bebekin yoksa da umarım sen iyisindir geç yumurtlamışsındır
inşallah kuzucummm![]()
herkese gunaydin kizlar nasilsinizzz.
Is yerinde internet yok yine cepten girip yaziyorum.
Bende durumlar ayni. Wc ye gittigimde pecete silinince ara ara acik kahverengi akintim oluyo. Nadiren de karin agrim var. Bakalim ilerleyen gunler bana neler getircek. Dun netten arastirdim dayanamayip. Hamislik belirtisi olarak bunu yasayan kisiler var . Kismet artik.
canım sabah yapmadım akşam yaptığımda çıkmamıştı dün akşam bilmiyorum ikilemdeyim:18::18::18:
dün gece kötüydüm fulyam hiç nesem yoktu daha idrar testi yapmıcam çok moralim bozuldu
günaydın tubam bu yerleşme kanaması olabilir hayırlısı olsun canım
canım yumurtlamanın üstünden bir hafta geçti mi senin belki rahme yerleşmiştir de nişan gönderiyo bebişinHade hayırlısı hakkında
Ateşin ne durumdaya baktın mı sabah, akşam yapma testi sabah yap yinede gündüz tutulmuyo ki ç.ş![]()
ben geçen ay 30 günde ondan önce 34 bu ay 25 e düştüm bakcaz şimdi nolcak, ben kendimce stres etmiyorum diyorum ama vucudum sinyal gönderiyo ne kadar stres ettiğimiinsallah canim yerlesme kanamasi adet donemine yakin oluyomus zaten. bugun benim 25. gunum. evelsi ay 25 gunde olmustum. gecen ay 32 gunde. kafam da fizyolojimde karman coman.
simdilik cikiyorum kizlar masamdaki isleri halletmeliyim.
bi sonraki girisimde iyi haberlerinizi duymak dilegiyle diyip simdiki kapanisimi yapiyorum .
![]()
canım yumurtlamanın üstünden bir hafta geçti mi senin belki rahme yerleşmiştir de nişan gönderiyo bebişinHade hayırlısı hakkında
ateşin ne durumdaya baktın mı sabah, akşam yapma testi sabah yap yinede gündüz tutulmuyo ki ç.ş![]()
bitanem işte ne kadar bozmıycaz moralimizi desekte olmuyor istem dışı çöküyoruz hadi negatif çıktı bari kırmızı gelse die düşünüyoruz hem bebek gelmediğine yanıyoruz hem bende sorun mu var die kemiriyoruz kendimizi elde olmadan bunları aşabildiğimiz gün büyük gün olacak inşallah
ateşim yüksek hatta 36,8 çıktı bu sabah düşme hiç olmadı daha hep sabah6,30da bakıyorum
yarın sabah yapıyım o zamöan
ateşi nerden ölçüyorsun bu arada , yüksekse inşallah güzel haberler verirsin yarın![]()
yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti iremcim :18:![]()
ateşi nerden ölçüyorsun bu arada , yüksekse inşallah güzel haberler verirsin yarın![]()
nerden ölçmemiz gereki o kızzzz
makat ağız yada kolatı en iyi olanı makat sanırım
uhh naptın sen beyaaa karıştırma makatı fln böööhhhh![]()