Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydınnn hatunlarrr nasılsınız bugun güneş ucundan yüzünü gösterdi gününüz aydınlık ve huzurlu olsun... :16::16::16::16:

beni soracak olursanız gelen giden yok ama suan hafifi bi ağrı yasıyorum Allah hayır etsin

inş güzel şeyler olsun canım bebekin yoksa da umarım sen iyisindir geç yumurtlamışsındır

herkese gunaydin kizlar nasilsinizzz.
Is yerinde internet yok yine cepten girip yaziyorum.
Bende durumlar ayni. Wc ye gittigimde pecete silinince ara ara acik kahverengi akintim oluyo. Nadiren de karin agrim var. Bakalim ilerleyen gunler bana neler getircek. Dun netten arastirdim dayanamayip. Hamislik belirtisi olarak bunu yasayan kisiler var . Kismet artik.

günaydın tubam bu yerleşme kanaması olabilir hayırlısı olsun canım

herkese gunaydin kizlar nasilsinizzz.
Is yerinde internet yok yine cepten girip yaziyorum.
Bende durumlar ayni. Wc ye gittigimde pecete silinince ara ara acik kahverengi akintim oluyo. Nadiren de karin agrim var. Bakalim ilerleyen gunler bana neler getircek. Dun netten arastirdim dayanamayip. Hamislik belirtisi olarak bunu yasayan kisiler var . Kismet artik.

canım yumurtlamanın üstünden bir hafta geçti mi senin belki rahme yerleşmiştir de nişan gönderiyo bebişin :34::34: Hade hayırlısı hakkında :21::21::21:
canım sabah yapmadım akşam yaptığımda çıkmamıştı dün akşam bilmiyorum ikilemdeyim:18::18::18:

ateşin ne durumdaya baktın mı sabah, akşam yapma testi sabah yap yinede gündüz tutulmuyo ki ç.ş :60::60:

dün gece kötüydüm fulyam hiç nesem yoktu daha idrar testi yapmıcam çok moralim bozuldu

bitanem işte ne kadar bozmıycaz moralimizi desekte olmuyor istem dışı çöküyoruz hadi negatif çıktı bari kırmızı gelse die düşünüyoruz hem bebek gelmediğine yanıyoruz hem bende sorun mu var die kemiriyoruz kendimizi elde olmadan bunları aşabildiğimiz gün büyük gün olacak inşallah

günaydın tubam bu yerleşme kanaması olabilir hayırlısı olsun canım

insallah canim yerlesme kanamasi adet donemine yakin oluyomus zaten. bugun benim 25. gunum. evelsi ay 25 gunde olmustum. gecen ay 32 gunde. kafam da fizyolojimde karman coman.
simdilik cikiyorum kizlar masamdaki isleri halletmeliyim.
bi sonraki girisimde iyi haberlerinizi duymak dilegiyle diyip simdiki kapanisimi yapiyorum .
:54::3:

canım yumurtlamanın üstünden bir hafta geçti mi senin belki rahme yerleşmiştir de nişan gönderiyo bebişin :34::34: Hade hayırlısı hakkında :21::21::21:

Ateşin ne durumdaya baktın mı sabah, akşam yapma testi sabah yap yinede gündüz tutulmuyo ki ç.ş :60::60:

ateşim yüksek hatta 36,8 çıktı bu sabah düşme hiç olmadı daha hep sabah6,30da bakıyorum
yarın sabah yapıyım o zamöan

insallah canim yerlesme kanamasi adet donemine yakin oluyomus zaten. bugun benim 25. gunum. evelsi ay 25 gunde olmustum. gecen ay 32 gunde. kafam da fizyolojimde karman coman.
simdilik cikiyorum kizlar masamdaki isleri halletmeliyim.
bi sonraki girisimde iyi haberlerinizi duymak dilegiyle diyip simdiki kapanisimi yapiyorum .
:54::3:
ben geçen ay 30 günde ondan önce 34 bu ay 25 e düştüm bakcaz şimdi nolcak, ben kendimce stres etmiyorum diyorum ama vucudum sinyal gönderiyo ne kadar stres ettiğimi :31::31::31:

ateşin ne durumdaya baktın mı sabah, akşam yapma testi sabah yap yinede gündüz tutulmuyo ki ç.ş :60::60:

yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti iremcim :18::31:

bitanem işte ne kadar bozmıycaz moralimizi desekte olmuyor istem dışı çöküyoruz hadi negatif çıktı bari kırmızı gelse die düşünüyoruz hem bebek gelmediğine yanıyoruz hem bende sorun mu var die kemiriyoruz kendimizi elde olmadan bunları aşabildiğimiz gün büyük gün olacak inşallah

evt kuzumkocam çok kötü oluyor benim halime üzülemiyor bile beni teselli etmek için

Back
X