Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım önce hayırlı olsun diyelim. iyi düşünelim moral bozmak yok...
daha öncede dedim geç döllenme olabilir. gününün geçmesine göre düşük ama belli olmaz.
ben 5 ve üstü pozitif hamişlik diye biliyorum. hamiş olmasan 0,123 falan gibi bi küsürat çıkar değer.
pazartesi tekrar yaptır bakalım katlancakmı.

evt canım geç döllenme olabilir bilmiyorum artık kısmet

6 çıktı kızlar çok az değil mi

Canım benim, 6 gebelik var demektir. Evet az ama ne kadar olduğu önemli değil, iki günde bir katlaması önemli. Hadi hayırlı olsun canım benim. İnşallah değerin çift takla ata ata büyür. Geç döllenme olmuştur bence. Yine de hemen bir doktora git progestan kullan.

Geçmiş olsun canım. İnşallah önümüzdeki ay meleğine kavuşacaksın.Üzülme desem saçma olacak, inşallah çabul toparlanırsın.

canım yaaa yükselmezse ne olacak hiç bişi bilmiyorummmmmm

fatmammm hayırlı olsun demekki geç döllenme katlanacaktır değerin hamilesin yaniiii sakın üzme kendini pazartesi testi tekrarla ve kendine dikkat bebeğimmm

saol canım sanırım geç döllenme umarım tutunurrrr

canım yaaa yükselmezse ne olacak hiç bişi bilmiyorummmmmm

saol canım sanırım geç döllenme umarım tutunurrrr

Canım ne olacağını biliyorum ama, istersen bunları konuşmayalım. Kendini fazla kaptırma ama harap da etme. Ben geçen gün 1,20 olan değerin 3 gün sonra 193 e fırladığını okudum birinde. Nasip işi.

Ama mutlaka doktora gitmelisin. Seni korkutmak istemiyorum ama, doktor takibin şart bitanem. Belki sana tutunması için ilaç bile verir. Bence o bebek daha bir kaç günlük.

amin canım şimdi erken pazartesi randevumu alır giderim simdi gidicem hiç bişey göremicek değil mi yanlışmı düşünüyorum aynur abla sen ne dersin akıl verin bana

ya sen neden böyle hüzünlüsün delirtme beni görmiycek ama olsun belki ilişki önermiycek belki baska bişey diycek

evet kesnlikle meleğin sana tutunmak için yolda susam tanen var seninle artık git bi dra görün kendini de harap etme

amin canım şimdi erken pazartesi randevumu alır giderim simdi gidicem hiç bişey göremicek değil mi yanlışmı düşünüyorum aynur abla sen ne dersin akıl verin bana

Ama canım zaten daha iki hafta göremez bişey. Fakat sana progestan falan verir belki. Düşük önleyici bir ilaç bu. Ben yarın git derim. Ne olacak, sonra yine gidersin canım benim. İhmal etme.

evet kuzum tamam yıpratmıyorum kendimi gideceğim haftasonu doktora baksın bi ne var ne yokkkk galiba sevinmem lazımd dimi aynur ablaaaaa

evet kesnlikle meleğin sana tutunmak için yolda susam tanen var seninle artık git bi dra görün kendini de harap etme

evet susam tanesi sabah simit yemiştim ondan mı kaldı acaba

Ama canım zaten daha iki hafta göremez bişey. Fakat sana progestan falan verir belki. Düşük önleyici bir ilaç bu. Ben yarın git derim. Ne olacak, sonra yine gidersin canım benim. İhmal etme.

evet gidicemmm ablacımmm bi gidip göstereyimmm kendimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…