- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.601
canım önce hayırlı olsun diyelim. iyi düşünelim moral bozmak yok...
daha öncede dedim geç döllenme olabilir. gününün geçmesine göre düşük ama belli olmaz.
ben 5 ve üstü pozitif hamişlik diye biliyorum. hamiş olmasan 0,123 falan gibi bi küsürat çıkar değer.
pazartesi tekrar yaptır bakalım katlancakmı.
6 çıktı kızlar çok az değil mi
maalesef sabah kırmızılar geldi
sabaha karşı dayanılmaz bir ağrı ile uyandım. iyi ki uyanmışım batıyomuş her yerim.
bu aya bayağı umutluydum aslında. yumoşu da takip etmiştik ama kısmet deilmiş.
tabi bir de erken geldi. 26. gün bugün. anlaşılan kürtajdan sonra hala düzenim oturmadı
Canım benim, 6 gebelik var demektir. Evet az ama ne kadar olduğu önemli değil, iki günde bir katlaması önemli. Hadi hayırlı olsun canım benim. İnşallah değerin çift takla ata ata büyür. Geç döllenme olmuştur bence. Yine de hemen bir doktora git progestan kullan.
fatmammm hayırlı olsun demekki geç döllenme katlanacaktır değerin hamilesin yaniiii sakın üzme kendini pazartesi testi tekrarla ve kendine dikkat bebeğimmm
canım yaaa yükselmezse ne olacak hiç bişi bilmiyorummmmmm
saol canım sanırım geç döllenme umarım tutunurrrr
sen dikkatli ol bi drda görün stres yapma tutunur meleğin Allahın ziniyle
canım yaaa yükselmezse ne olacak hiç bişi bilmiyorummmmmm
saol canım sanırım geç döllenme umarım tutunurrrr
amin canım şimdi erken pazartesi randevumu alır giderim simdi gidicem hiç bişey göremicek değil mi yanlışmı düşünüyorum aynur abla sen ne dersin akıl verin bana
zizagcım hayırlı olssuunn :)) inşallah hayırlısıyla yükselsin değerin,ama bildiğim kadarıyla ve netten de baktım şimdi yanlış bişi yazmıyım diye 5 üstü gebelik diyor her yerde canım :))
Canım ne olacağını biliyorum ama, istersen bunları konuşmayalım. Kendini fazla kaptırma ama harap da etme. Ben geçen gün 1,20 olan değerin 3 gün sonra 193 e fırladığını okudum birinde. Nasip işi.
Ama mutlaka doktora gitmelisin. Seni korkutmak istemiyorum ama, doktor takibin şart bitanem. Belki sana tutunması için ilaç bile verir. Bence o bebek daha bir kaç günlük.
ya sen neden böyle hüzünlüsün delirtme beni görmiycek ama olsun belki ilişki önermiycek belki baska bişey diycek
amin canım şimdi erken pazartesi randevumu alır giderim simdi gidicem hiç bişey göremicek değil mi yanlışmı düşünüyorum aynur abla sen ne dersin akıl verin bana
Canım ne olacağını biliyorum ama, istersen bunları konuşmayalım. Kendini fazla kaptırma ama harap da etme. Ben geçen gün 1,20 olan değerin 3 gün sonra 193 e fırladığını okudum birinde. Nasip işi.
Ama mutlaka doktora gitmelisin. Seni korkutmak istemiyorum ama, doktor takibin şart bitanem. Belki sana tutunması için ilaç bile verir. Bence o bebek daha bir kaç günlük.
evet kesnlikle meleğin sana tutunmak için yolda susam tanen var seninle artık git bi dra görün kendini de harap etme
Ama canım zaten daha iki hafta göremez bişey. Fakat sana progestan falan verir belki. Düşük önleyici bir ilaç bu. Ben yarın git derim. Ne olacak, sonra yine gidersin canım benim. İhmal etme.
üzerime garip bi duygu çöktü hüzün değil ama garibim kızzz
hamile olmasan döverdim de seni sen yiğenime dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?