- 11 Ocak 2013
- 125
- 18
- 48
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.641
bu konularda asla olmaz diye diye bir şey olduğunu düşünmüyorum sonuçta Rabbim dilerse verir ama genelde rastlanmayan bir durum.
benim bir yakınım hamile olduktan sonra da adet görmeye devam etti, hatta hamileliği 5 aylık olmuş karnında ve farketmemiş.
çok istisna olan bu tür durumlar olabiliyor hiç bir şeye imkansız dememek lazım....
Darısı bizim başımıza inşallah...
Amiiiin İnşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin... Onun varlığını hissetmeyi öyle çok istiyorum ki
ben 8 aylık evliyim cnm ama son 2 aydır istiyorum... biraz aceleciyim sanırım ama elimde değil resmen gün sayıyorum
veee okuduğuma göre kafaya ne kadar takarsan o kadar olmuyo gibi bir durum varmış ama düşünmeden edemiyorum...
bu düşünce kafadan nasıl atılır ki
Bayanlar merhaba;
aranıza bugün katıldım ve benim tarihim de 20 Ocak. beni de listeye eklerseniz sevinirim :)
Hoşbulduk :)
Amin İnşallah ama günler yıl gibi geçiyor veee son 9 gün kaldı... ne zormuş hamile kalmak, daha önceleri hemen hamile kalınır sanırdım meğer bu çok istisna bir durummuş...
ben burdayımm :) başka kimse yok galiba..
evet kuzum tamam yıpratmıyorum kendimi gideceğim haftasonu doktora baksın bi ne var ne yokkkk galiba sevinmem lazımd dimi aynur ablaaaaa
kızım hamişsin işteeeeeeeeeeeeeeeee ............................sevininsene kızım ya deli misniz nesiniz du ben sizin yerinize sevinemsevin tabi bitanem. Bak senle kader arkadaşı çıktık. Benim de bugünki kan değerim 18,69 . Sevindim miüzüldüm mü anlamadm. Doktor ne hamilesin diyediyrbilirim ne de değilsin diyebilirim ded. Pazartesi tekrar test apmamı söledi. Ama ben yalan söyledim onagünün kaç gün geçti dedi 4 gün dedim. Halbuki daha iki günüm var adete.geçmedi desem azarlayacak. Daha önce öyle olmuştu.
Sevin tabi bitanem. Bak senle kader arkadaşı çıktık. Benim de bugünki kan değerim 18,69 . Sevindim miüzüldüm mü anlamadm. Doktor ne hamilesin diyediyrbilirim ne de değilsin diyebilirim ded. Pazartesi tekrar test apmamı söledİ. Ama ben yalan söyledim onaGünün kaç gün geçti dedi 4 gün dedim. Halbuki daha iki günüm var adete.Geçmedi desem azarlayacak. Daha önce öyle olmuştu.
kızlar ben kaçtımm görüşürüz ak koyun kara koyun neymiş bildiririm sua edin bana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?