Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynen rabbim herşeye kadir olandır sen nekadardır istiyorsun canım sendemi bu ay düşünmeye başladın nekadarlık evlisin:)

Amiiiin İnşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin... Onun varlığını hissetmeyi öyle çok istiyorum ki
ben 8 aylık evliyim cnm ama son 2 aydır istiyorum... biraz aceleciyim sanırım ama elimde değil resmen gün sayıyorum
veee okuduğuma göre kafaya ne kadar takarsan o kadar olmuyo gibi bir durum varmış ama düşünmeden edemiyorum...
bu düşünce kafadan nasıl atılır ki

kendini aceleci sanıyorsun 5 aylık evliyim ben :) aynen katılıyorum ablamda kaç aydır istiyor çok
takıyor ama kafasına doktora da gitti sorun yok zamana ihtiyacınız var demiş yani psıkolojik bi yerde bak ben dünden beri soğan kabuğu suyu içmeye başladım yumurta olgunlaşsın diye söylemesi ayıp akıntım gelmeye başladı daha adetim biteli 4 gün oldu normalde hani yumurtalama zamanı olan şu değişik akıntı 7 sekiz gün sonra olurdu sende dene bakalım belki bu ay işe yarar beklemeden anne adayı oluveririz:)

Hoşbulduk :)
Amin İnşallah ama günler yıl gibi geçiyor veee son 9 gün kaldı... ne zormuş hamile kalmak, daha önceleri hemen hamile kalınır sanırdım meğer bu çok istisna bir durummuş...

Hoşbulduk :)
Amin İnşallah ama günler yıl gibi geçiyor veee son 9 gün kaldı... ne zormuş hamile kalmak, daha önceleri hemen hamile kalınır sanırdım meğer bu çok istisna bir durummuş...

aynen al bnden de o kadar..kafadaki takıntıları atabilsem,oldum mu olcam mı,midem bulandı o yüzden mi,kasığım mı ağrıoo..kendimi dinlemeyi bırakabilsem beklemek de daha kolay olcak :))
hayırlısııııııııı...

evet kuzum tamam yıpratmıyorum kendimi gideceğim haftasonu doktora baksın bi ne var ne yokkkk galiba sevinmem lazımd dimi aynur ablaaaaa

Sevin tabi bitanem. Bak senle kader arkadaşı çıktık. Benim de bugünki kan değerim 18,69 . Sevindim miüzüldüm mü anlamadm. Doktor ne hamilesin diyediyrbilirim ne de değilsin diyebilirim ded. Pazartesi tekrar test apmamı söledİ. Ama ben yalan söyledim ona Günün kaç gün geçti dedi 4 gün dedim. Halbuki daha iki günüm var adete.Geçmedi desem azarlayacak. Daha önce öyle olmuştu.

kızım hamişsin işteeeeeeeeeeeeeeeee ............................sevininsene kızım ya deli misniz nesiniz du ben sizin yerinize sevinem :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sudenur, şimdiden tebrik ederim canım :) inşallah hamişsindir veee darısı başımıza olur :)) benim daha 9 günüm var bata ama sanırım ben bu 9 günde, 9 doğurucam :)))

kizlar nasilsiniz topiğin işleri kesat buguncok ilerlememis sayfalar.
ben berbat bir gün gecirdim işlerim zaten yoğun bi de reglll dönemi mafetti beni
kendimi cok yorgun ve sinirli hissediyorum.
allahtan evde yemegim var yemek derdim yok.
simdi esimi bekliyorum alisverise gitcez. sorada dinlenme kafaya reset atma moduna gecicemm.

aynurrr ablaaaa....
ablacim kalbinin temizligi gobisine bebek olarak geldi. allahimin hediyesi bu sana. bak bu kadar yipranmanin ardindan gelen guzelligee. allah saglikla tamamina erdirsin...

kızlar ben kaçtımm görüşürüz ak koyun kara koyun neymiş bildiririm sua edin bana olur mu

canim insallah doktordan iyi haberlerle gelirsin... kapali kutu gibi senin alt tesisler masallah bunca zaman tik haber yokk. allahim gonlundekini hakkinda hayirli olan etsin insallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…