Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın yawruşlarımmmm nasılsınızzzzzz

dün öğlende bizde elektrik bi kesildi bir daha gelmediii neler kaynattınız çok mrk ediyorum tlfnumun şarjıda evde kalmıştı bakamadım e akşamda malum misafirler giremedim ben nete şimdi bi geçmişe göz atayım geliyorum anacımmmm

günaydın yawruşlarımmmm nasılsınızzzzzz

dün öğlende bizde elektrik bi kesildi bir daha gelmediii neler kaynattınız çok mrk ediyorum tlfnumun şarjıda evde kalmıştı bakamadım e akşamda malum misafirler giremedim ben nete şimdi bi geçmişe göz atayım geliyorum anacımmmm

günaydın kuşum hoşgeldin :48::48:

öyle birşeyi bende istemem dine oygun degil diye birşey yok sadece enfeksiyon acısından zararlı oldugu için istemem ben eşimde istemez zaten acaip geldigi için sizinle paylaşmak istedim uygulayacacımda yok zaten :d ki bu ay benim tüplerim kanallarım hiç olmadıgı kadar acık zaten rahim filmi çektirdigim için ama yasaklıyız :43::43:yarın yasak bitiyor izmir tarafına yaklaşmayın bence :p 13 ocaktan bu yana siz düşünün artık halimizi :33::33::33:

ben kendimi korumaya alayım istanbulu da vurur bu depremmm kıhhkıhhkıhhhh

adet olcam olamıyom onun stresi ama bugün keşfettim esas sıkıntımı bir arkadaş yazmış 2 haftaya doğum yapcağını, aklımda hep bebişim düşmeseydi bende doğuracaktım düşüncesiiii bebeğim gideli 8 ay olmuş yaaaaa :43::43::43::43::43::43:

iremimmmm canımmm ben bunu okuyunca çok kötü oldum biliyomusun zaten bu ay için bi umudum bi iddam yok ama dün gece benim aklıma geldi bende 19 mart annesi olacaktım mart hiç gelsin istemiyorum :14::14::14::14:

gelsi artık küboş yaaaa ben çok yoruldummm................................

gelsin artık iremimmm dayanılmıyo bazen heleki olsaydı doğacaktı die düşünmek herkes kucağına alırken senin boş olman Rabbim tez zamanda acımızı dindirecek sağlıklı bebekler nasip etsin :14::14::14::14:

inşallah canım tüm isteyenlere inşallah, yazmayacaktım aslında sizinde canınızı sıktım, sürün ağzıma acı biberi:17: ..................

yok öyle yazmıycaktım fln biz birbirimizin iyigün ve kötü gün dostuyuz aramızdaki kilometrelere rağmen tek yüreğizzz:20::20::20: hepimiz biribirimizin yarasını sarmaya gönüllüyüz kuzummm bu yüzden bir aileyiz....

aynen ya şiz benim şiirimi okumadınız mı bırakıyoz kederi

eğlen coş
çatlasın yumoş
gelsin sipoş
kalalım geboşş

bana yazdın ki sen onu bi kereemmmm

benim şuan yumurtlamam başlıyorr ama kocam istemiyor bu ay korunalım diyorr

bebeğim haklı onlarda bize zarar gelmesinden korkyolar tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyolar banada d.kontrol hapı verildiğinde içmiycem die ağlıyodum eşim zar zor ikna ediyodu onlar gösteremeselerde evlat acısı yaşamaktan ve bize bişey olmasından korkuyolar...

okumamışmıydın kızz sen fuliye yazmıştım baya önce:52::52::52::52::52:

evet evet bana yazmıştınn fatmammmm bu şaheseriiii

kızlarr :15: nasılsınız bakalım

fulya başın nasıl geçti mi?

iremcim üzülme her şeyin bir zamanı var diye düşünelim...:31:

bir gün ssıra bize de gelecek:emir_bebek:inşalllaaahhh

canımmm iyiyim şükür geçti basımmm sağolasın sen nasılsınnn... rabbim o bir günü bizede tez zamanda nasip etsin inşallahhhh

bende hafta başı aldım çift çizgi haberini. haftaya doktora gidicem kısmetse. garip bir duygu, karmaşık bir durum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin.

canımm hayırlısı olsunnn rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

kizlar dun gece cok garip bir ruya gordumm.2 erkege sonda takiyordum. bir de ucunu kesip oyle takiyordum. etkisindeyim hala. bi garip kalktim sabah. ruya tabirlerine baktimm. erkek evlada,paraya mulke delaletmis. ama ben kestim yaa onunla ilgili cocugun olmayacahgina delalet diyor. sinirim bozuldu sabah sabah

kuzum takılma böyle rüyalara hergün ne rüyalar görüyoruz da hatırlamıyoruz bile şuan beynimiz çok dolu pskljimiz de vahim herşey beynimizin bize oynadığı oyundan ibaret Rabbimden öte kimse bilemez neler olacağını sen Rabbime sığın elbet sağlıklı bir bebiş verecektir cümlemize...

fulyacım totem iyi olmuş. ben de ilk başta sizin profil resimlerini göünce ne oluyo laa dedim :9:
eşimle biz de ilk evlendiğimizde küçük fenerbahçe ayakkabılarından almıştık. ayakkabılığımda süs gibi asılı duruyordu. hamile kalınca da tulumundan alıcaktık ama biz alamadan hamileliğim sona erdi. sonra ayakkabıları da kaldırdım bi köşeye :14::14::14: ölee yaniii... ben iyisi yeni bi totem alayım onu profilime koyayımm. :34:

sen yenisi al bitanemmm bende bebeğime hiç bişey alamadan kaybetmiştim dahası bebek ürünleri görmeye dayanamıyordum esti aldım işte bakalım totem dedik belki gelir bebişlerimizzz

ahhh iremcim... maalesef ben de atlatamadım o düşünceyi. benim hamişliğim de devam etseydi 28 marttı doğumum... kocaman göbişim olacaktı benim de şimdi :14::14::14:
allahım tez zamanda sağlıklı bi bebiş versin bize de yaralarımız sarılsın...
ben de mart ayının gelmesini hiç istemiyorum.. gelecekse de hamiş olmak istiyorum. buhran ayım o benimm. umutlarımı bağladığım, heyecanlarımı hayallerimi yüklediğim ay mart :14::14::14: boğazıma bişey düğümlendiii :5:

beni en iyi sen ve irem anlarsınız bende 19 mart annesi olacaktım dediğin gibi şimdi göbeklerimiz kocaman olucak onların hareketleri ile dolacaktı odasını hazırlama heyecanı ile dolup taşacaktık kucağımıza almak için gün sayıyo olacaktık... şimdi ise marta kadar yeni umudumuzun bizimle olması bize teselli vermesi için dua edioruz :14::14::14::14::14: Rabbimmmm duy sesimizi....

günaydın........................
günaydın iremimmm

gunaydinn herkese....

günaydın mervişimmm

günaydın canlarımm ben birazdan doktora gidecemmm

günaydın fatmammm güzel hbrlerle gel inşallah canım benimmm

fuliiim gelemedin daha nerdesin kııız:10::10::10:

sen adımı anarsında gelmemmiii bebeğimmmmmm :16:
günaydın kuşum hoşgeldin :48::48:

hoşbuldum bitanemmmm

günaydın bebişşşş :16:

günaydın esraaammmm

yi benii yiii benii:27::27::27::27:

:27::27::27::27::27:

kızlar nereye kayboldunuzzz????

ben bügün kötü oldum şu doğum meselesi yüzünden 6. ayda gebe kalan herkes kavuşmak için gün sayarken benim gibiler mart gelmesin die kara kara düşünüyorum... :14::14::14::14:

günaydın canım bugün nasılsın:16:

Günaydın tatlıım:3:

Günaydın güzel anne:emir_bebek::nazar:

günaydın canım, sabah itibariyle kötüydüm ama kırmızı kartı yedim rahatladım :16::16: :60:

Ama kafam karıştı benim hani doktora gidiyoz bize ilişki öneriyo ya onu çatlamadan önce başlatmıyo mu doktorlar ya benim ki tam çatlama gününden itibaren günaşırı demiş galiba :44::44:

aaaa böye üzülmek yok ama zaten duygusalım bugün:14::14::14:hersey güzel olacak:16::16:

olucakta ne zaman ??????

önceleri daha kötüydüm artık iyiyim evet ama ne bileyim tuhaf bi duygu işte insanlar nasıl hamile kalıyor nasıl sağlıklı gebelikleri oluyor bazen anlamıyorum belkide anlamak istemiyorum herkesin dediği gibi kimsenin bişeyinde gözmüm yok basıma gelmeseydi bende bu duyguları bilemeyecektim... içimde tuhaf bi his var zaten bu ay hamile olmayacağıma daha zamanı olduğuna inandığım içinmidir bilmiyorum ama tuhaf işte olmayacak diyorum hep sanki korunuyomuşuzda o ihtimalle olmayacak gibi... h.sonu üniden bi arkadasım var o benden 1 sene önce düşük yapmıştı hamile olduğunu öğrendimmm öyle sevindim öyle sevindim kii anlatamam ama peşine darısı en kısa zamanda senin basına olsun diyince neden bilmiyorum zoruma gitti aslında kötü bi niyeti yoktu biliyorum belkide ben kendime dert arıyorum :31::31::31:

kızlar nereye kayboldunuzzz????

Ben bügün kötü oldum şu doğum meselesi yüzünden 6. Ayda gebe kalan herkes kavuşmak için gün sayarken benim gibiler mart gelmesin die kara kara düşünüyorum... :14::14::14::14:

merak etme ben şubat ya gelmesin ya çabuk geçsin diye bekliyorum ben daha acayip durumdayım yani :60::60:

olucakta ne zaman ??????

önceleri daha kötüydüm artık iyiyim evet ama ne bileyim tuhaf bi duygu işte insanlar nasıl hamile kalıyor nasıl sağlıklı gebelikleri oluyor bazen anlamıyorum belkide anlamak istemiyorum herkesin dediği gibi kimsenin bişeyinde gözmüm yok basıma gelmeseydi bende bu duyguları bilemeyecektim... Içimde tuhaf bi his var zaten bu ay hamile olmayacağıma daha zamanı olduğuna inandığım içinmidir bilmiyorum ama tuhaf işte olmayacak diyorum hep sanki korunuyomuşuzda o ihtimalle olmayacak gibi... H.sonu üniden bi arkadasım var o benden 1 sene önce düşük yapmıştı hamile olduğunu öğrendimmm öyle sevindim öyle sevindim kii anlatamam ama peşine darısı en kısa zamanda senin basına olsun diyince neden bilmiyorum zoruma gitti aslında kötü bi niyeti yoktu biliyorum belkide ben kendime dert arıyorum :31::31::31:

ne güzel dua etmiş iste deli daha ne istiyon :22::22::22: Düşükten sonrada hamile kalan birisi ne güzel ümit olmalı sana sen kesin dayak istiyon ha :22::22::22::22: önce döviyim sonra seviyim analık provası olsun :38::38::38::29::29::29:

olucakta ne zaman ??????

önceleri daha kötüydüm artık iyiyim evet ama ne bileyim tuhaf bi duygu işte insanlar nasıl hamile kalıyor nasıl sağlıklı gebelikleri oluyor bazen anlamıyorum belkide anlamak istemiyorum herkesin dediği gibi kimsenin bişeyinde gözmüm yok basıma gelmeseydi bende bu duyguları bilemeyecektim... içimde tuhaf bi his var zaten bu ay hamile olmayacağıma daha zamanı olduğuna inandığım içinmidir bilmiyorum ama tuhaf işte olmayacak diyorum hep sanki korunuyomuşuzda o ihtimalle olmayacak gibi... h.sonu üniden bi arkadasım var o benden 1 sene önce düşük yapmıştı hamile olduğunu öğrendimmm öyle sevindim öyle sevindim kii anlatamam ama peşine darısı en kısa zamanda senin basına olsun diyince neden bilmiyorum zoruma gitti aslında kötü bi niyeti yoktu biliyorum belkide ben kendime dert arıyorum :31::31::31:

canım bu dünyada herseyin bir vakti saati var..evlat sahibi olmanında saglığı iyi olmayan bir evlat vermedi sana rabbim olsaydı belki o zaman daha cok üzülecektin..eltimde üst üste 2 düşükten sonra hamile kaldı doğum yaptı kızı su an 6 aylık o mesela hiç umudunu kaybetmedi ve gebeliği boyunca hergün kendine iğne yaptı cok sıkıntı cekti..senin bebeğinin ruhuda eger yaratıldıysa zamanı gelince seninle olcak..çift cizgi görceksn..bulantıların olck deli gibi iştahın acılck bir süre sonra şişceksn catlayacaksn koca göbüşünden uyuyamayacaksn..dogum sancısı cekip dogum yapacaksn..bebegını kucağına alıp miss kokusunu içine cekip mutluluktan aglayaksın. ohoooo kızım senin daha cok işin var bu kadar yogunlugun arasında üzüntüye umutsuzluğa yer yok tmm mııı:16::16::16::16:

merak etme ben şubat ya gelmesin ya çabuk geçsin diye bekliyorum ben daha acayip durumdayım yani :60::60:

evet senin durum daha vahimmm ahanda şubattayız yemişsin kırmızı kartı rahatsın tabiiii :9::9:

ne güzel dua etmiş iste deli daha ne istiyon :22::22::22: Düşükten sonrada hamile kalan birisi ne güzel ümit olmalı sana sen kesin dayak istiyon ha :22::22::22::22: önce döviyim sonra seviyim analık provası olsun :38::38::38::29::29::29:

yawruşum diyorum ya kendime dert arıyorum sanırım die ananın vurduğu yerde gül biter sevdin ya geçti vurduklarındaaa :16::16:

canım bu dünyada herseyin bir vakti saati var..evlat sahibi olmanında saglığı iyi olmayan bir evlat vermedi sana rabbim olsaydı belki o zaman daha cok üzülecektin..eltimde üst üste 2 düşükten sonra hamile kaldı doğum yaptı kızı su an 6 aylık o mesela hiç umudunu kaybetmedi ve gebeliği boyunca hergün kendine iğne yaptı cok sıkıntı cekti..senin bebeğinin ruhuda eger yaratıldıysa zamanı gelince seninle olcak..çift cizgi görceksn..bulantıların olck deli gibi iştahın acılck bir süre sonra şişceksn catlayacaksn koca göbüşünden uyuyamayacaksn..dogum sancısı cekip dogum yapacaksn..bebegını kucağına alıp miss kokusunu içine cekip mutluluktan aglayaksın. ohoooo kızım senin daha cok işin var bu kadar yogunlugun arasında üzüntüye umutsuzluğa yer yok tmm mııı:16::16::16::16:

haklısın kuzum işte yengeç burcunun özelliği olmadık şeylerden dert yaratır bende kendimi bu konuda tek geçerim :31::31::31:

Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı kimseyide evlat hasreti ile sınamasın.. (amin)

Kızlar günaydın hepinizeee..

Geçmişi okuya okuya geldimm son sayfaya geldim kiii bu ne karamsarlık fulyacımmm olmuyo böylee üzme kendini. Çünkü sen üzülünce her şey daha iyi olmayacak ve kendini boş yere yıpratmış olacaksın. Daha yeni evlisin ve bebek sahibi olabiliyorsunn o yüzden hiç canını sıkma gelecek o bebekler ama zamanını bekliyorlar . Üzülmeyin lütfenn ağlarım bakkkk ben de:43::43::43::2::2::2::2:

Back
X