- Konu Sahibi antidepresif
- #11.221
fuliiim gelemedin daha nerdesin kııız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fuliiim gelemedin daha nerdesin kııız![]()
fatmam günaydın doktordan hayırlı haberlerle dönersin inşallah
walla he geç kaldı :)
iyi insan lafın üzerine gelirmiş geldiiii![]()
günaydın yawruşlarımmmm nasılsınızzzzzz
dün öğlende bizde elektrik bi kesildi bir daha gelmediii neler kaynattınız çok mrk ediyorum tlfnumun şarjıda evde kalmıştı bakamadım e akşamda malum misafirler giremedim ben nete şimdi bi geçmişe göz atayım geliyorum anacımmmm
öyle birşeyi bende istemem dine oygun degil diye birşey yok sadece enfeksiyon acısından zararlı oldugu için istemem ben eşimde istemez zaten acaip geldigi için sizinle paylaşmak istedim uygulayacacımda yok zaten :d ki bu ay benim tüplerim kanallarım hiç olmadıgı kadar acık zaten rahim filmi çektirdigim için ama yasaklıyızyarın yasak bitiyor izmir tarafına yaklaşmayın bence
13 ocaktan bu yana siz düşünün artık halimizi
![]()
adet olcam olamıyom onun stresi ama bugün keşfettim esas sıkıntımı bir arkadaş yazmış 2 haftaya doğum yapcağını, aklımda hep bebişim düşmeseydi bende doğuracaktım düşüncesiiii bebeğim gideli 8 ay olmuş yaaaaa![]()
gelsi artık küboş yaaaa ben çok yoruldummm................................
inşallah canım tüm isteyenlere inşallah, yazmayacaktım aslında sizinde canınızı sıktım, sürün ağzıma acı biberi..................
aynen ya şiz benim şiirimi okumadınız mı bırakıyoz kederi
eğlen coş
çatlasın yumoş
gelsin sipoş
kalalım geboşş
benim şuan yumurtlamam başlıyorr ama kocam istemiyor bu ay korunalım diyorr
okumamışmıydın kızz sen fuliye yazmıştım baya önce![]()
kızlarrnasılsınız bakalım
fulya başın nasıl geçti mi?
iremcim üzülme her şeyin bir zamanı var diye düşünelim...
bir gün ssıra bize de gelecekinşalllaaahhh
bende hafta başı aldım çift çizgi haberini. haftaya doktora gidicem kısmetse. garip bir duygu, karmaşık bir durum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin.
kizlar dun gece cok garip bir ruya gordumm.2 erkege sonda takiyordum. bir de ucunu kesip oyle takiyordum. etkisindeyim hala. bi garip kalktim sabah. ruya tabirlerine baktimm. erkek evlada,paraya mulke delaletmis. ama ben kestim yaa onunla ilgili cocugun olmayacahgina delalet diyor. sinirim bozuldu sabah sabah
fulyacım totem iyi olmuş. ben de ilk başta sizin profil resimlerini göünce ne oluyo laa dedim
eşimle biz de ilk evlendiğimizde küçük fenerbahçe ayakkabılarından almıştık. ayakkabılığımda süs gibi asılı duruyordu. hamile kalınca da tulumundan alıcaktık ama biz alamadan hamileliğim sona erdi. sonra ayakkabıları da kaldırdım bi köşeyeölee yaniii... ben iyisi yeni bi totem alayım onu profilime koyayımm.
![]()
ahhh iremcim... maalesef ben de atlatamadım o düşünceyi. benim hamişliğim de devam etseydi 28 marttı doğumum... kocaman göbişim olacaktı benim de şimdi
allahım tez zamanda sağlıklı bi bebiş versin bize de yaralarımız sarılsın...
ben de mart ayının gelmesini hiç istemiyorum.. gelecekse de hamiş olmak istiyorum. buhran ayım o benimm. umutlarımı bağladığım, heyecanlarımı hayallerimi yüklediğim ay martboğazıma bişey düğümlendiii
![]()
günaydın iremimmmgünaydın........................
gunaydinn herkese....
günaydın canlarımm ben birazdan doktora gidecemmm
fuliiim gelemedin daha nerdesin kııız![]()
günaydın kuşum hoşgeldin![]()
günaydın bebişşşş![]()
yi benii yiii benii![]()
kızlar nereye kayboldunuzzz????
ben bügün kötü oldum şu doğum meselesi yüzünden 6. ayda gebe kalan herkes kavuşmak için gün sayarken benim gibiler mart gelmesin die kara kara düşünüyorum...![]()
günaydın canım bugün nasılsın
Günaydın tatlıım
Günaydın güzel anne![]()
aaaa böye üzülmek yok ama zaten duygusalım bugünhersey güzel olacak
![]()
kızlar nereye kayboldunuzzz????
Ben bügün kötü oldum şu doğum meselesi yüzünden 6. Ayda gebe kalan herkes kavuşmak için gün sayarken benim gibiler mart gelmesin die kara kara düşünüyorum...![]()
olucakta ne zaman ??????
önceleri daha kötüydüm artık iyiyim evet ama ne bileyim tuhaf bi duygu işte insanlar nasıl hamile kalıyor nasıl sağlıklı gebelikleri oluyor bazen anlamıyorum belkide anlamak istemiyorum herkesin dediği gibi kimsenin bişeyinde gözmüm yok basıma gelmeseydi bende bu duyguları bilemeyecektim... Içimde tuhaf bi his var zaten bu ay hamile olmayacağıma daha zamanı olduğuna inandığım içinmidir bilmiyorum ama tuhaf işte olmayacak diyorum hep sanki korunuyomuşuzda o ihtimalle olmayacak gibi... H.sonu üniden bi arkadasım var o benden 1 sene önce düşük yapmıştı hamile olduğunu öğrendimmm öyle sevindim öyle sevindim kii anlatamam ama peşine darısı en kısa zamanda senin basına olsun diyince neden bilmiyorum zoruma gitti aslında kötü bi niyeti yoktu biliyorum belkide ben kendime dert arıyorum![]()
olucakta ne zaman ??????
önceleri daha kötüydüm artık iyiyim evet ama ne bileyim tuhaf bi duygu işte insanlar nasıl hamile kalıyor nasıl sağlıklı gebelikleri oluyor bazen anlamıyorum belkide anlamak istemiyorum herkesin dediği gibi kimsenin bişeyinde gözmüm yok basıma gelmeseydi bende bu duyguları bilemeyecektim... içimde tuhaf bi his var zaten bu ay hamile olmayacağıma daha zamanı olduğuna inandığım içinmidir bilmiyorum ama tuhaf işte olmayacak diyorum hep sanki korunuyomuşuzda o ihtimalle olmayacak gibi... h.sonu üniden bi arkadasım var o benden 1 sene önce düşük yapmıştı hamile olduğunu öğrendimmm öyle sevindim öyle sevindim kii anlatamam ama peşine darısı en kısa zamanda senin basına olsun diyince neden bilmiyorum zoruma gitti aslında kötü bi niyeti yoktu biliyorum belkide ben kendime dert arıyorum![]()
merak etme ben şubat ya gelmesin ya çabuk geçsin diye bekliyorum ben daha acayip durumdayım yani![]()
ne güzel dua etmiş iste deli daha ne istiyonDüşükten sonrada hamile kalan birisi ne güzel ümit olmalı sana sen kesin dayak istiyon ha
önce döviyim sonra seviyim analık provası olsun
![]()
canım bu dünyada herseyin bir vakti saati var..evlat sahibi olmanında saglığı iyi olmayan bir evlat vermedi sana rabbim olsaydı belki o zaman daha cok üzülecektin..eltimde üst üste 2 düşükten sonra hamile kaldı doğum yaptı kızı su an 6 aylık o mesela hiç umudunu kaybetmedi ve gebeliği boyunca hergün kendine iğne yaptı cok sıkıntı cekti..senin bebeğinin ruhuda eger yaratıldıysa zamanı gelince seninle olcak..çift cizgi görceksn..bulantıların olck deli gibi iştahın acılck bir süre sonra şişceksn catlayacaksn koca göbüşünden uyuyamayacaksn..dogum sancısı cekip dogum yapacaksn..bebegını kucağına alıp miss kokusunu içine cekip mutluluktan aglayaksın. ohoooo kızım senin daha cok işin var bu kadar yogunlugun arasında üzüntüye umutsuzluğa yer yok tmm mııı![]()