Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

insanın kendi işi olması cok zor ne gecesi oluyor ne gündüzü ne bayramı ne seyranı allah kolaylık versin ablacım

sorma ablacım çok zor
burdan biyere ayrılamıyosun
tatili geçtim pazar günü bile çalışıyoruz
bide bizim 24 saat karı koca birbirimizin yüzünü zor görüyoruz
bazen kızıyorum ona keşke diyorum memur olsaydın

kizlar dun gece cok garip bir ruya gordumm.2 erkege sonda takiyordum. bir de ucunu kesip oyle takiyordum. etkisindeyim hala. bi garip kalktim sabah. ruya tabirlerine baktimm. erkek evlada,paraya mulke delaletmis. ama ben kestim yaa onunla ilgili cocugun olmayacahgina delalet diyor. sinirim bozuldu sabah sabah

kizlar dun gece cok garip bir ruya gordumm.2 erkege sonda takiyordum. bir de ucunu kesip oyle takiyordum. etkisindeyim hala. bi garip kalktim sabah. ruya tabirlerine baktimm. erkek evlada,paraya mulke delaletmis. ama ben kestim yaa onunla ilgili cocugun olmayacahgina delalet diyor. sinirim bozuldu sabah sabah

hayır olsun cnm seninkini okuyunca benimde rüyam geldi aklıma

kuzenim 2-3 aylık hamile onun bebeği doğurtuyor bir kadın.Ama kuzen başka bir odada onu ayrı görüyorum. Bebek nerden nasıl çıkıyor anlamıyorum doğurtan kadın kucağıma veriyor yeni doğmuş bebeği.Ama bebek tertemiz bembeyaz gözümün içine bakıyor. Hatta yanlış hatırlamıyorsam konuşuyor.

allah hayır etsin

kizlar dun gece cok garip bir ruya gordumm.2 erkege sonda takiyordum. Bir de ucunu kesip oyle takiyordum. Etkisindeyim hala. Bi garip kalktim sabah. Ruya tabirlerine baktimm. Erkek evlada,paraya mulke delaletmis. Ama ben kestim yaa onunla ilgili cocugun olmayacahgina delalet diyor. Sinirim bozuldu sabah sabah

ya ne olur takılmayın böyle rüyalara etkisinde kalıyoruz yasadıklarımızın

evlenmeyi düşünüyo mu peki yaşıda baya küçük ama

şuan için düşünmüyo canım
erkek arkadaşı 20 gün sonra askere gidiyo
gelince kısmet artık aslında pek küçük sayılmaz 22
yaşında ama benim gözümde bebek daha
hele babası asla konduramıyo bile ama sonuçta günü gelince oda uçucak yuvadan

canım sakın böyle rüyalara takılma
şuanda yaşadığımız piskoloji nedeniyle
böyle abuk sabuk rüyalar hepimiz görüyoruz

ben mesela iki gece önce bi rüya gördüm
hamileymişim canım çilek istiyomuş manavın
önünden geçerken görüyorum tezgahın önüne bağdaş kurup başlıyorum yemeye
manav bağırıyo napıyosun diye adama diyorumki hepsi benim neyse vercem parasını
ama iki elimle tepiyorum ağzıma sabah kalktım acaba dedim ama sonra geldi aklıma
kırmızım vardı

anaaam ne uzun yazdım durdurun beniiiiiiiiii

kızlarrrr ben geldimmm...
tabi çoğunluk yok. ben maalesef bu aralar gündüz giremiyorum topiğe yoğunluktan. bu akşam altını üstüne getiresim var. hazır kociş de kurtları seyrediyo :1:

kızlar siz de benim gibi bi sürü rüya görmüsünüz...
ben önceki gece bi kutu baklavayı yiyordum. yemin ederim uyanınca ağzımı geviş getirir gibi oynatıyodum. :9: aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş o hesap herhal.
bu gece de kardeşimle alışverişe çıkmışız rüyamda. komidin üzerine konan eşya takımlarına bakıyoruz... ama çocuk için olanlarına. işte gece lambası, çerçeve, süslü mücevher kutusu vs şeyler var. ben mavi ve pembe takım arasında kalıyorum. sonra mavi olan takımda karar kılıyorum. tezgahtara paketlesin diye sipariş veriyorum. alıp eve geliyorum falan filan...
yarın da dr gitcem ya kim bilir ne ryalar görürüm bu gece :30::30:

kızlarrrr ben geldimmm...
tabi çoğunluk yok. ben maalesef bu aralar gündüz giremiyorum topiğe yoğunluktan. bu akşam altını üstüne getiresim var. hazır kociş de kurtları seyrediyo :1:

iyiki geldin canım ya.. ben de ikiz bebek bekleyenlerin yazdıklarını okuyordum :) ilk gebeliğim ikizdi benim... nasip olmadı sadece 1 tanesi doğdu mayısta 3 yaşına girecek inş. nasılsın canımm

fulyacım totem iyi olmuş. ben de ilk başta sizin profil resimlerini göünce ne oluyo laa dedim :9:
eşimle biz de ilk evlendiğimizde küçük fenerbahçe ayakkabılarından almıştık. ayakkabılığımda süs gibi asılı duruyordu. hamile kalınca da tulumundan alıcaktık ama biz alamadan hamileliğim sona erdi. sonra ayakkabıları da kaldırdım bi köşeye :14::14::14: ölee yaniii... ben iyisi yeni bi totem alayım onu profilime koyayımm. :34:

iyiki geldin canım ya.. ben de ikiz bebek bekleyenlerin yazdıklarını okuyordum :) ilk gebeliğim ikizdi benim... nasip olmadı sadece 1 tanesi doğdu mayısta 3 yaşına girecek inş. nasılsın canımm

iyyim şekerrr sen nasılsın..
rabbim evladına uzun ömür versin. kız mı oğlan mı seninki...
benim anne tarafım da ikiz dolu hatta ananem ikiz doğurmuş. kuşak atlaya atlaya gidiyo. bizim ailenin potansiyel ikiz anne adayıyım aslında. kaybettiğim ilk gebeliğimde tek kese vardı ama içi tek mi çift miydi bilmiyorum :50:
umarım allah hepimizin gönlüne göre verir.

oğlum var canım. bizde de dolu ikiz :))) annemin ikizi var hatta ikizininde üçüz çocukları var :) çok şükür canım iyiyimn inş. Allah büyüktür biz de seviniriz inş..

Back
X