Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet kuzum kalabalık bir aileyiz biz aramızda kmlerce mesafe varken bile aynı apartmanda oturuyomuş gibi yakınız birbirimize

[sıze=3]gerçektende bizim topiğimiz böyledir doğru tespit canım benim kaynanam istanbula geldiği için bu aralar pek fazla gelemiyorum ama gidince yine burdayım bu arada ben kübrayı göremedim [/sıze]

bebekim kübra başladı ya işe bugün iştedir perşembe cumaları evde musait oldukça giriyor işteyken akşam bakar mutlaka

evet kuzum kalabalık bir aileyiz biz aramızda kmlerce mesafe varken bile aynı apartmanda oturuyomuş gibi yakınız birbirimize

Bende aranıza girdim tesadüf mü diyim zorla mı diyim oldu bişeyler ama çok iyi geldi bana ilk önce tedirgein oldum dedim erkek filan olmasın buraya grenler ? yada gerçekten benim gibi canlı canlı yazan birileri varmı karşımda paranoya oldum be. Ama 1-2 gün dün kendimi iyi hissetmeme sebep oldu Allah razı olsun hepinizden.

bebekim kübra başladı ya işe bugün iştedir perşembe cumaları evde musait oldukça giriyor işteyken akşam bakar mutlaka

hııım anladım canım bu arada geçen gün benim kociş neden onu profil resmine koymadığımı sordu bir arkadaşın profilinde erkek resmi gördü burası kadınlar kulubü değil mi dedi bende evet dedim bu ne dedi bu onun eşi dedim sen neden benim fotoyu koymuyorsun dedi bende hiç aklıma gelmedi dedim resmini koymamı ister misin dedim o da koy dedi bende koydum canım aşkımı :123::123::123:

ayyy kıskanç enişteeee hatta aşık ve kıskanç enişteeee koy kuzum benimm zaten erlerimizden baska kimi koycaz sıpalarımız daha olmadığına göreee onlarda bizim büyük sıpalarımızzz

hoşgeldin canım aramıza tekrardan ben yeliz inşallah senle de hiç ayrılmayız

bizler birbizimizi iyice bildik ettik şükür daha dediğin gibi bi olayla karşılaşmadık karşılaşmayızda inşallahhhh yoluveririz valla adamı

perikızı senin kırmızılar geldi mi??? bi de taşınma durumu olan sen miydin benim devreler yandı birazcık bu sabah

ayyy kıskanç enişteeee hatta aşık ve kıskanç enişteeee koy kuzum benimm zaten erlerimizden baska kimi koycaz sıpalarımız daha olmadığına göreee onlarda bizim büyük sıpalarımızzz
valla yaa çaktırma ama hoşuma da gitti büyük sıpa gerçektende aynı çocuk gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…