- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.741
inan bana sankı normalde tanışıyomuşsunuz gibi geldi valla çok hoş ilk kez böyle sohpete katıldım iyimiş ama sanırım baya kalabalıksınız herkez giremiyor çok fazla ev hnmı olanlar özellikle bizim elimizin altında pc olduğu için sık girme şansımız var
demek ki kaynana tam vaktinde gidiyor bir kaç gün daha kalsaymış nolurmuş
[sıze=3]gerçektende bizim topiğimiz böyledir doğru tespit canım benim kaynanam istanbula geldiği için bu aralar pek fazla gelemiyorum ama gidince yine burdayım bu arada ben kübrayı göremedim [/sıze]
evet kuzum kalabalık bir aileyiz biz aramızda kmlerce mesafe varken bile aynı apartmanda oturuyomuş gibi yakınız birbirimize
evet kuzum kalabalık bir aileyiz biz aramızda kmlerce mesafe varken bile aynı apartmanda oturuyomuş gibi yakınız birbirimize
bebekim kübra başladı ya işe bugün iştedir perşembe cumaları evde musait oldukça giriyor işteyken akşam bakar mutlaka
kızlar günaydın......... Nasılsınız şekerler????
alkış tutan ellerine gurban olduğummmmm
[sıze=3]hııım anladım canım bu arada geçen gün benim kociş neden onu profil resmine koymadığımı sordu bir arkadaşın profilinde erkek resmi gördü burası kadınlar kulubü değil mi dedi bende evet dedim bu ne dedi bu onun eşi dedim sen neden benim fotoyu koymuyorsun dedi bende hiç aklıma gelmedi dedim resmini koymamı ister misin dedim o da koy dediBende koydum canım aşkımı [/sıze]:123::123::123:
Bende aranıza girdim tesadüf mü diyim zorla mı diyim oldu bişeyler ama çok iyi geldi bana ilk önce tedirgein oldum dedim erkek filan olmasın buraya grenler ? yada gerçekten benim gibi canlı canlı yazan birileri varmı karşımda paranoya oldum be. Ama 1-2 gün dün kendimi iyi hissetmeme sebep oldu Allah razı olsun hepinizden.
bende aranıza girdim tesadüf mü diyim zorla mı diyim oldu bişeyler ama çok iyi geldi bana ilk önce tedirgein oldum dedim erkek filan olmasın buraya grenler ? Yada gerçekten benim gibi canlı canlı yazan birileri varmı karşımda paranoya oldum be. Ama 1-2 gün dün kendimi iyi hissetmeme sebep oldu allah razı olsun hepinizden.
Bende aranıza girdim tesadüf mü diyim zorla mı diyim oldu bişeyler ama çok iyi geldi bana ilk önce tedirgein oldum dedim erkek filan olmasın buraya grenler ? yada gerçekten benim gibi canlı canlı yazan birileri varmı karşımda paranoya oldum be. Ama 1-2 gün dün kendimi iyi hissetmeme sebep oldu Allah razı olsun hepinizden.
[sıze=3]alkış tutan ellerine gurban olduğummmmm yazan ellerine gurban olduğumfullyamm benim[/sıze]
valla yaa çaktırma ama hoşuma da gittiayyy kıskanç enişteeee hatta aşık ve kıskanç enişteeee koy kuzum benimm zaten erlerimizden baska kimi koycaz sıpalarımız daha olmadığına göreee onlarda bizim büyük sıpalarımızzz
tünaydınn yawruşummm nasılsın bugünnnn
[sıze=3]valla yaa çaktırma ama hoşuma da gittibüyük sıpa gerçektende aynı çocuk gibiler [/sıze]
[sıze=3]kızlar ben çıkıyorum sonra görüşmek üzeree[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?