Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

perikızı senin kırmızılar geldi mi??? bi de taşınma durumu olan sen miydin benim devreler yandı birazcık bu sabah

Deniz ben =) benim kırmızılar geldi malesef bu sefer gelenler beni çıldırttı resmen okadar acı çektim ki ve piskolojim bozuldu hazırdım bu ay ben bebişe ama nerdeeeee ...Evet nasipse 1-2 aya kadar taşınıcam

iyiyim cnm kırmızılarımı bekliyorum.. Tatilim bitiyo dönüş zamanı geliyo onu düşündükçe azcık keyfim kaçıyo da iyiyim. Sen nasılsın???

evet tatil bitiyo biraz keyif kaçabilir ama olsun iyice enerji depolamışsındır oğluş nasıl oldu eli nasıl yawruşunn

gitmez miii Eşşek sıpası diyorum zaten ben koçişimeee tam eşşek sıpası çünkü az önce msj atmış akşama kadar enerji al bana yoruldum yeter deme die
desene akşam zorlu bir maç ve rakip seni bekliyor aman haa enerjiyi fazla harcamak yok

ama gelmiş olması da iyi bak ben hala bekliyorum düzensizlik başladı galiba yine düzeldi dye sevinmiştim artık.. hayırlısı olsun cnm stress yapmamaya çalışki bebeğin de rahat rahat yerleşiversin yerine

teşekkür ederim teyzesi oğluşum adına.. büyüsün tabi paşam abi olsun da bi de kardeşine baksın

rica ederim ni demek hiç kıyamam çocuklara ben abimin kızı var 2 yasında dün aramış babasının tlfnundan bende abim die açtım haaallllaaaaaa seni çok seviyorummmmm çok öşledim ben şice gelcem çok önemli dio dillerini yediğimmmmm

Allah bağışlasın cnm darısı isteyen herkese hepimize inşaallahh..

ama gelmiş olması da iyi bak ben hala bekliyorum düzensizlik başladı galiba yine düzeldi dye sevinmiştim artık.. hayırlısı olsun cnm stress yapmamaya çalışki bebeğin de rahat rahat yerleşiversin yerine

aslında bende düzensizim yani bazen 35 günde 1 bazen 30 günde bazen 40'ı buluyor =( ama nedense bu ay 28 günde eldi hemen. Bide bi ay şiddetli bir ay azıcık geliyor şamşırdı iyice küçük deniz.! Dedim ya şu taşınma işim hallolsun evime yerleşim inş. düzene sokucam kendimi Hmm bide bende ki başka bi ayrıntıdan bahsetmedim kızlar kayınvalidemleyim kız sezonu onun stresi filan inş. hayallerime kavuşmama az kaldı Allah'ın da izniyle Bu arada senin isim neydi ?

Sperm sayısını, kalitesini ve cinsel gücü arttıran yiyecekler;

ÇİLEK: İçeriğineki E vitamini sayesinde sperm miktarında artış sağlayabilir.Ayrıca cinsel organlara giden kan dolaşımını hızlandırması da seks dürtüsünün artmasına neden oluyor.Olumlu etkileri günde 2 kase çilek tüketilmesi halinde 1 hafta içerinde görülebilir.

AVOKADO: İçeriğindeki temel yağ asitleri ve antioksidanlarıyla seks hormonlarının üretimini hızlandırır.Haftada 3 kez tüketilmesi durumunda etkileri 2 hafta içerisinde görülmeye başlar.Sperm sayı ve hareketliliği üzerinde oldukça önemli olumlu etkileri vardır.

ZENCEFİL: İçeriğindeki etken maddeler sayesinde vücudun ısısını artırarak kadın ve erkekte uyarıcı etki eder.Erkeklerde ereksiyon süresinin uzamasını sağlar.Haftada 4 kez bir tutam zencefil kullananlar etkileirni 1 saat içerisinde görmeye başlayabilirler.

DOMATES: Tam bir A Vitamini deposudur.A vitamini seks hormonlarının üretimini hızlandırır.2 hafta boyunca günde 1 domates tüketmeniz durumunda etkilerini görmeye başlayacaksınız.

MUZ, İNCİR: Tıpkı çikolata yendiğinde olduğu gibi beyindeki mutluluk hormonu serotonin seviyesini yükseltir.

HAVUÇ: İçeriğindeki şeker kana çok çabuk karışarak enerji seviyesini hızlı biçimde artırır.Cinsel performansın artırılması için ideal bir besindir.

Sperm Sayısını Ve Kalitesini Artıran Şifalı Kür (Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu)

Prof. Dr. İbrahim Saracoğlu erkeklerde sperm saysını arttıran ve sperm kalitesini de yükselten şifalı bitkisel keçiboynuzu ve incir kürünü açıkladı.Bu kürlerde yer alan besin ve bitkileri sperm arttırıcı bitkiler bölümümüzde zaten yazmıştık.Şimdi de bu bitki ve besinleri kullanarak hazırlayabileceğimiz kürleri hocamızdan okuyalım.Erkeklerde sperm sayısını, kadınlarda ise doğurganlığı artıracak bitkisel Kürler İbrahim Saraçoğlunun çalışması sonucu ortaya çıkmış. Bu sayede çacuk sahibi olamayan kişilerin, çocuk sahibi olma umudu da artmış oldu.

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ : 6-7 adet keçiboynuzunu yarım lt suda 6 dakika kaynatın. Sabah akşam aç karnına suyunu için. Bu kür aynı zamanda akciğer ödemi, akciğer kanseri, allerjik astım gibi hastalıklarada çok faydalıdır.

İNCİR KÜRÜ : 8-9 adet kuru inciri iyice yıkayın. Yarım litre suda kaynatttıktan sonra sabah akşam, aç karnına suyunu için. İncir kürü kadınlarda da doğurganlığı artırdığından her iki eşin birlikte kullanması daha yararlı olur sanırım.

* Bu kürleri 20-25 gün uygulamanız gerekecektir.

Sperm Arttırıcı Bitkilerin Kullanımı Ne Kadar Güvenli?

Sperm arttırıcı bitkiler ve kullanımları hakkında söyleyebileceğimiz en temel şey doğal olmaları nedeniyle aşırı dozlarda kullanmamaya dikkat etmek kaydıyla kesinlikle zararsız olduklarıdır.Yine de size tavsiyemiz sperm arttırıcı kür, bitki ya da bitkisel ürün kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmanızdır.

Sperm Arttırıcı Macun

Son günlerde özellikle tvlerde sıkça yer alan bir kürden de bahsedelim.Sayfamızda yukarıda sperm arttırıcı özelliğine değindiğimiz keçiboynuzu macunumuzun temel malzemesi olacak.

Sperm arttırıcı macun için gerekli malzemeler:

1kilo keçiboynuzu pekmezi

50 gram arı sütü (saf)

50 gram polen

50 gram zencefil

50 gram zerdeçal

Karışımı hazırlayacağımız malzemeleri eksiksiz edindikten sonra sıra geldi tamamen doğal içerikli sperm arttırıcı karışımımızı nasıl hazırlyacağımıza ve nasıl kullanacağımıza.

Öncelikle tüm malzemeleri karıştırın.Sabah ve akşam 1 yemek kaşığı yiyin.Bu karışımı kullanırken daha iyi sonuç alabilmek için aynı zamanda çekirdekli siyah üzüm kompostosu da içebilirsiniz.Aynı şekilde kompostoyu da sabah ve akşam 1 bardak içmelisiniz.Yine kürü destekleyebileceğiniz bir diğer doğal ürün de nohut.Haftada en az bir kere koyun etiyle pişirilmiş nohut yemeği yemeniz de kürün etkisine olumlu yönde katkı yapacaktır.

Tüm bu tüketilmesini önerdiğimiz malzemelerde yoğun miktarda sperm arttırıcı ve sperm hareketliliğini artıran etken maddeler bulunmaktadır.

hahahha yok artık ya işler iyice zorlaşıyor yahuu

evet canlarım.... öncelikle deniz gibi benimde taşınma durumum var... benimki Allah nasip ederse bu ay içinde olacak.... kaygana durumuna gelince de malesef evlerimiz çok yaklaşacak. zaten yakındık aradan ana cadde geçiyordu artık cadde bile geçmeyecek inş. yeni ev ile birlikte bunaltmazlar beni.... olur olmaz haberli habersiz gelip de bıktırmazlar... abuk subuk konuşup da moralimi bozmazlar!!! işime gücüme karışmazlar inş.. şimdiden strese girmeye başladım hemde çok fenayım!!! valla kendi kendime konuşmaya başladım kızlar moralim sıfır. ev güzel diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi. kaygana ve kocası çok baskınlar!!! hemde üzerimizde hakimiyet kurmak çabası içindeler.... benim kocamda beni koruyamaz!!! normalde çok fenadır ama onlara gelince aman ya rabbi!!! suspus olup oturur...herşeyde vardır bir hayır derler ya aslında bebeğin olmamasında da bu hayır varmış hamile olsaydım stresten zarar görürdü kuzum. 3 yaşındaki oğlum bile tepki veriyor dua edin ne olur... kırıcı sözler konuşulmadan hiçkimsenin kalbi kırılmadan hallolsun ve böyle yaşayalım yeni evimizde inş.

Selam kızlar tekrardan geldim ben..

Meryemcim anladım ben hakkında hayırlısı olsun inşallah evinde rahat edersin. Evin iyi güzel olması da önemli ama rahat da önemli ikisi bir arada olsaymış daha iyi olurmuş ama 4*4 lük olmaz hiç bir zaman mutlaka bir pürüz kalır.
Kendine stres yapma üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…