Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

denizciğim kaynanam da böyledir canımşuanki evimize bile kendince eşyalarımı yerleştiriyor... benim adıma kararlar alıyor fikir beyan etmiyor! eşimle defalarca iyi,kötü konuşmaya çalıştım ama her konuşmanın sonunda eşim önce hakarete sonrada :'( ben defalarca hamileyken de doğum yaptıktan sonra da şiddet gördüm :( yani dua ediyorum işte.. Allah dilerse bu sıkıntılar biter birden. i,nş. sıkılırlarda işime karışamazlar inş. halleri olmaz ayakları gelmek istemez geldiklerinde de güzel konuşurlar.. dua edin sizlerde

Ayyyyy Meryem şaka yapıyosun aman yarabbi çok üzüldüm yüzüm düştü bi an yakınında olmak isterdim şuan =( Ne biçim insanlar var şu dünya da severek isteyerek evlendin dimi sen ? Eşinin sana yaptığıda günah! Allah'ım ona hidayet versin. Bak meryem Hayatta yaşanan bazı şeyler hemen hemen aynıdır 3 aşşağa 5 yukarı... Eminim kendince dualar ediyosunsur ama ben hep şöyle derim Rabbim eşimle azımızn tadı hiç bozulmasın muhabbettimiz iyi olsun gerçek sevgi ve sadakatla bir birimize bağlı olalım ikinizden sonrası hikaye birbirinize kenetlendikten sonra gerisi olur Allah'ın izniyle üzme canını

Ayyyyy Meryem şaka yapıyosun aman yarabbi çok üzüldüm yüzüm düştü bi an yakınında olmak isterdim şuan =( Ne biçim insanlar var şu dünya da severek isteyerek evlendin dimi sen ? Eşinin sana yaptığıda günah! Allah'ım ona hidayet versin. Bak meryem Hayatta yaşanan bazı şeyler hemen hemen aynıdır 3 aşşağa 5 yukarı... Eminim kendince dualar ediyosunsur ama ben hep şöyle derim Rabbim eşimle azımızn tadı hiç bozulmasın muhabbettimiz iyi olsun gerçek sevgi ve sadakatla bir birimize bağlı olalım ikinizden sonrası hikaye birbirinize kenetlendikten sonra gerisi olur Allah'ın izniyle üzme canını

inşallah canım dua edeceğim aynen söylediğin şekilde... çok isterdim yakın olmayı severek evlendim de birde istanbuldan ankaraya geldim :( işte amaaan demeye çalışıyorum inş. eşim de benimle bir aile kurmayı öğrenebilir inş.

canım ya sana da geçmiş olsun aynen bende çok kötüyüm şuanda... kendime öyle daldım ki seni unuttum inan kusura bakma

canım ne kusuru ben katılamadım sohbete aşağıdan bakuıyorm sizlere ama şiddet görüyomuşsun sakın kendini ezdirme bide 2. cocuk istiyosun ne olursa olsun kadına el kalkmaz:19::19::19:

inşallah canım dua edeceğim aynen söylediğin şekilde... çok isterdim yakın olmayı severek evlendim de birde istanbuldan ankaraya geldim :( işte amaaan demeye çalışıyorum inş. eşim de benimle bir aile kurmayı öğrenebilir inş.

Tamam seviyoruz koşa koşa evleniyoruz onlar yüzünden ne stresslere giriyoruz ama erkeklerden bi çok zaman çok takoz oluyorlar malesef Rabbim yardımcımız olsun senin daha dirençli olman lazım annesin bir kuzun var en önemlisi onun için herşeyin düzelicene inanalım =)

işte canım ev güzel, cam güzel diye diye mutluluk oyunları oynaya oynaya kendimi ikna etmeye çalışıyorum evim uzakmışda gelemiyorlarmış o yüzden yaklaştırdılar kendilerine bir ton da borç altına girdik... parayı biz ödüyoruz ev kayınpederin üzerine olacak!!! işte duymayım vs. diyorum da pehhh Allahım sen bana yardım et!!

ben geldim kızlarrr... böle ara ara girip çıkıyom kusura bakmayın.
geçmişi okuyarak geliyodum ama çok kızdım daynamayıp yazayım dedim.
canım sen de benim gibi kayınpeder mağduru musun... benimki de elinin hesabını bilmez şimdi ev borcumuzun yanında bi de onun kredi borcunu ödüyoruz. evine haciz geliyodu. sebebini de sölimmm ayağını yorganına göre uzatmama. örneğin arsa sattı 10 bin liraya araba aldı 15 bin liraya. aradaki 5 bin haşırttt bize... ağlanır sızlanır telefonda baktı olmuyo kayınvalideme arattırır görümceme arattırır duygu sömürüsüne eşim de dayanamaz.
ama bebeği ev niye onun üstüne oluyo kii... siz hayata yeni başlıyosunu. bi tane oğluşun var bebek istiyosun.. onlar unlarını elemişler asmışlar. :47::47::47::47:
senin eşin de benimki gibi yumuşaklı yüzlü galiba... ay çok sinirlendim. bi de yakına almışlar daha daaa :20::20::20:

ben geldim kızlarrr... böle ara ara girip çıkıyom kusura bakmayın.
geçmişi okuyarak geliyodum ama çok kızdım daynamayıp yazayım dedim.
canım sen de benim gibi kayınpeder mağduru musun... benimki de elinin hesabını bilmez şimdi ev borcumuzun yanında bi de onun kredi borcunu ödüyoruz. evine haciz geliyodu. sebebini de sölimmm ayağını yorganına göre uzatmama. örneğin arsa sattı 10 bin liraya araba aldı 15 bin liraya. aradaki 5 bin haşırttt bize... ağlanır sızlanır telefonda baktı olmuyo kayınvalideme arattırır görümceme arattırır duygu sömürüsüne eşim de dayanamaz.
ama bebeği ev niye onun üstüne oluyo kii... siz hayata yeni başlıyosunu. bi tane oğluşun var bebek istiyosun.. onlar unlarını elemişler asmışlar. :47::47::47::47:
senin eşin de benimki gibi yumuşaklı yüzlü galiba... ay çok sinirlendim. bi de yakına almışlar daha daaa :20::20::20:

Deniz ben bende burda yaşamdan kesitler okudukça yalnız değilim diorum kimi zaman da Allh'ım ya demekten kendimi alamıyorum !!! Malesef onlar bizim gibi düşünmüyorlar unumuzu eledik demiyolar bizim burnumuzn dibinden eksik olmazlar yani kendi yaşayamadıklarını bizimle mi yaşamak istiyolar nedir ? Ben de düşündükce sinir oluyorum...

selam kızlar nasılsınız bakalım geçmişi okudum herkes iyi cok şükür aynur ablacım tekrar hoş geldin aramıza ben iyiyim bugun eşime test yaptırdık oda temiz çıktı çok sükür benim de bütün herşeyim temiz sadece pko belamız var Allahım bir an önce ondan da kurtarsın senin bibibişinde sağlıklıymış cok şükür cok sevindim ablacım

selam kızlar nabersiniz size hasta yatağımdan sesleniyorum kocam bana iyi bakıyor ıhlamur limon portakal bl vsvss. ben yarın işe gitmeyeceğim bebekler sabah merak ederseniz diye yazıyorum

selam kızlar nasılsınız bakalım geçmişi okudum herkes iyi cok şükür aynur ablacım tekrar hoş geldin aramıza ben iyiyim bugun eşime test yaptırdık oda temiz çıktı çok sükür benim de bütün herşeyim temiz sadece pko belamız var Allahım bir an önce ondan da kurtarsın senin bibibişinde sağlıklıymış cok şükür cok sevindim ablacım

senin imzanı görünce aklıma geldi 7 aylık evli pkolu taze gelinleriz bizzzz sen ve ben :27::27::27:

selam kızlar nabersiniz size hasta yatağımdan sesleniyorum kocam bana iyi bakıyor ıhlamur limon portakal bl vsvss. ben yarın işe gitmeyeceğim bebekler sabah merak ederseniz diye yazıyorum

geçmiş olsun canımmm azcık naz yap kocana:9:

bu arada ben de pco luyum ya:5:

Son düzenleme:
canım aynı yazdığın gibi işte... dua ediyorum.... hepimiz için aslında dualarım. Allahım hepimizin yardımcısı olsun... herkesin farklı farklı derdi var işte... inş. güllük gülistanlık yaşarız yuvalarımızda, yavrularımızla sağlıklı huzurlu...

canım aynı yazdığın gibi işte... dua ediyorum.... hepimiz için aslında dualarım. Allahım hepimizin yardımcısı olsun... herkesin farklı farklı derdi var işte... inş. güllük gülistanlık yaşarız yuvalarımızda, yavrularımızla sağlıklı huzurlu...
Allah yardımcın olsun canım

kızlar

valla ben bu sene leyleği havada gördüm
anam kaç gündür doğru düzgün ne işe nede eve gidebiliyorum
bütün gün kocişimle orda burda geziyorum
dolayısıyla burayada giremiyorum valla soyledim bugün
eşime bana vın al dedim böyle olmuyo en azından arabada falan girerim
topikden uzak kalmam dedim oda sizi kıskandı benden çok onları düşünüyosun dedi
çocuk anam benim kociş:)))

Günaydınnnn kızlarrr kimsecikler yokkk:50::50::50::50:

Fatmacım geçmiş olsunn canımm sohbetinin eksiklğini hissedeceğiz ama yarın aramıza sapasağlam gell :34:

Back
X