- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
- #11.801
denizciğim kaynanam da böyledir canımşuanki evimize bile kendince eşyalarımı yerleştiriyor... benim adıma kararlar alıyor fikir beyan etmiyor! eşimle defalarca iyi,kötü konuşmaya çalıştım ama her konuşmanın sonunda eşim önce hakarete sonrada :'( ben defalarca hamileyken de doğum yaptıktan sonra da şiddet gördümyani dua ediyorum işte.. Allah dilerse bu sıkıntılar biter birden. i,nş. sıkılırlarda işime karışamazlar inş. halleri olmaz ayakları gelmek istemez geldiklerinde de güzel konuşurlar.. dua edin sizlerde
Ayyyyy Meryem şaka yapıyosun aman yarabbi çok üzüldüm yüzüm düştü bi an yakınında olmak isterdim şuan =( Ne biçim insanlar var şu dünya da severek isteyerek evlendin dimi sen ? Eşinin sana yaptığıda günah! Allah'ım ona hidayet versin. Bak meryem Hayatta yaşanan bazı şeyler hemen hemen aynıdır 3 aşşağa 5 yukarı... Eminim kendince dualar ediyosunsur ama ben hep şöyle derim Rabbim eşimle azımızn tadı hiç bozulmasın muhabbettimiz iyi olsun gerçek sevgi ve sadakatla bir birimize bağlı olalım ikinizden sonrası hikaye birbirinize kenetlendikten sonra gerisi olur Allah'ın izniyle üzme canını