- Konu Sahibi antidepresif
- #11.841
canım insan dertleşecek güvenilir bir dost arıyor kendisine. bu dostta onu tanımayan bilmeyen birisi olursa daha rahat döküyor içini. ben de hakim olamayıp dün yazdım birçok şeyi... haklısın bence yerden göğe kadar. hep böyle olmuştur biliyor musun? insanlar bir konuda birşeyi elde ettiklerinde ilk işleri çevresindekilere hava atmak olur...
sonuçta Allah dilerse bebeklerimiz olur... Allah dilemezse de ne yaparsan yap boş canım.. bak kısacık bir olay anlatayım sana ben yeni hamileydim 3 yıl önce üst katıma bir gelin taşındı o da 38 haftalık hamileydi tanıştık başladık arkadaşça görüşmeye kızcağız 40 haftaya geldi artık gün sayıyordu düşün o kadar yakın... o sırada sabah dr. kontrolüne gidiyor sıkıntı yok eve geldikten 2 saat sonra içine bir kurt düşüyor koşuyor hastaneye ve öğreniyor ki yavrusunun kalbi durmuş!!!! normal doğum ile ölü yavruyu doğurttu dr. ahh sana onun o sıkıntısını anlatamam. ikiz bebeklerimin tekini düşürdüm diğeri doğdu ben düşene ağlıyordum kızı gördükten sonra resmen derdime imrendim.. sen Allaha havale et inan bak ümidini kaybetmiş 14 sene bebeği olmayan bir ablamın şuanda 2 çocuğu var :)) Allah dilerse olur ümitsizlik yok canım benim
canım hamilelik sağlıklı doğum yapana kadar içinde bi sürü risk taşıyo... tabiki haklısın allahım hayırlı yazgılar yazsın bize. çekemeyeceğimiz yükleri omzumuza yüklemesin. en çok istediğimiz şeyle bizi sınamasın yarabbimm...
eşimin kuzeni hava atmak için istememiştir. ama kötü günümde bi arayıp sormayan müjdeli iyi gününü de benle paylaşmasın. veya da bu saatten sonra geçmiş olsun diyecekse eğer artık demesin. yaramı deşmekten başka işe yaramıyor çünkü...