Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım insan dertleşecek güvenilir bir dost arıyor kendisine. bu dostta onu tanımayan bilmeyen birisi olursa daha rahat döküyor içini. ben de hakim olamayıp dün yazdım birçok şeyi... haklısın bence yerden göğe kadar. hep böyle olmuştur biliyor musun? insanlar bir konuda birşeyi elde ettiklerinde ilk işleri çevresindekilere hava atmak olur...
sonuçta Allah dilerse bebeklerimiz olur... Allah dilemezse de ne yaparsan yap boş canım.. bak kısacık bir olay anlatayım sana ben yeni hamileydim 3 yıl önce üst katıma bir gelin taşındı o da 38 haftalık hamileydi tanıştık başladık arkadaşça görüşmeye kızcağız 40 haftaya geldi artık gün sayıyordu düşün o kadar yakın... o sırada sabah dr. kontrolüne gidiyor sıkıntı yok eve geldikten 2 saat sonra içine bir kurt düşüyor koşuyor hastaneye ve öğreniyor ki yavrusunun kalbi durmuş!!!! normal doğum ile ölü yavruyu doğurttu dr. ahh sana onun o sıkıntısını anlatamam. ikiz bebeklerimin tekini düşürdüm diğeri doğdu ben düşene ağlıyordum kızı gördükten sonra resmen derdime imrendim.. sen Allaha havale et inan bak ümidini kaybetmiş 14 sene bebeği olmayan bir ablamın şuanda 2 çocuğu var :)) Allah dilerse olur ümitsizlik yok canım benim

canım hamilelik sağlıklı doğum yapana kadar içinde bi sürü risk taşıyo... tabiki haklısın allahım hayırlı yazgılar yazsın bize. çekemeyeceğimiz yükleri omzumuza yüklemesin. en çok istediğimiz şeyle bizi sınamasın yarabbimm...
eşimin kuzeni hava atmak için istememiştir. ama kötü günümde bi arayıp sormayan müjdeli iyi gününü de benle paylaşmasın. veya da bu saatten sonra geçmiş olsun diyecekse eğer artık demesin. yaramı deşmekten başka işe yaramıyor çünkü...

canım benim boş gebeliğimde kese vardı (haftası ile uyumlu), yolk sac denen oluşum vardı(haftası ile uyumlu) ama bebek (embriyo) yoktu. sadece kese alındı. eşimin eline vermişler labaratuvar için kan pıhtısı gibi bi şeydi diyodu.

Geçmiş olsun umarım böyle birşey tekrarlanmaz bir daha Allah'ın izniyle

işimi anca bitirebildim canım malum taşınma arifesindeyim toparlanıyorum yavaş yavaş :) çnce kırılacak yemek takımlarından başladım :))) en öndeki süs eşyaları vs. :))) yavaş yavaş örtülerkalkıyor bakalım hayırlısı :) nasılsın?

Allah kolaylık versin benimde o telaşlarım başlar yakında ama çalıştığım için kayınvalidem toplar özel eşyalarım hariç . Çok şükür iyi bende koca beni sinir etti sabah onun dışında iyiyim :)))

Bebişler ben bugün öyle yoğunum ki yine 9 ayın çarşambası tamda bugün gibi :27::27::27::27::27::27: Hem yoğun hem yengeme sinirli stresli bir gün geçiriyorum ama az önce benim koçiş bombayı patlattı :9::9::9::9::9:

Ben daha ehliyetimi alamadım yani bundan 5 sene önce hak kazandım ama o zamanlar param yoktu gidip alamamıştım sonrasında ben gecen sene gittim almak için hakkım iptal olmuş kalakalmıştım öyle :53::53::53: Neysemmm ben diyodum ehliyete yazılım yeniden flndı fıstıktı azcık agresiflikte var bende kociş sen trafikte milleti döversin der dalga geçerdi kısmet olmadı gidip başvurmaya az önce arıyo mart sınavına yazdırdım seni evrakları akşam bırakıcaz die :1::1::1::1::1::1: Ayy çok sevindim ki bennnn ne kaa çabuk kandırıyo beni değil miii bana bi uğraş daha çıktı kafam epten rahat olur 1 ay daha :27::27::27::27::27::27:

Işte böle haydeyin ben kaçtım daha evraklarımın yarısı hazır işlerim bi dünya araya sıkıştırımm şunlarıdaaa mart sınavına yetişimmmm :3::3::3::3::3:

amaniinnnn çakılin yoldan fuli geliyoooo :21::21::21::21:
ben de ehliyet var ama cüzdan bekliyo. hafta içi eşimde araba hafta sonuda bi türlü kısmet olmuyo. azcıkın ben de cesaretsizim herhal :26::26::26:

işimi anca bitirebildim canım malum taşınma arifesindeyim toparlanıyorum yavaş yavaş :) çnce kırılacak yemek takımlarından başladım :))) en öndeki süs eşyaları vs. :))) yavaş yavaş örtülerkalkıyor bakalım hayırlısı :) nasılsın?

canım kolay gelsin. şu eşya toparlama işi bi kere geldi başıma. o da çeyizimi ve özel eşyalarımı toparlayıp başka şehire evlenmek için gittiğimde. kızken kendi evimizdi hiç taşınmadık. evelendiğimizden beri de aynı evde oturuyoruz. inşallah bi sonraki taşınmamız kendi evimize olur. şu an yapım aşamasında daha vakti var. ama taşınmak gerçekten zor iş.

yok tatlım henüz bebişim 7 aylık evliyim hiç korunmadık ama pkom var benim diger bütün testlerimizi yaptırdık cok şükür temiz çıktı bakalım bundan sonra neler bekliyor bizi :31:

pko ya takılma bebeğim. benim doktorda ilk hamileliğimden önce hamile kalmakta zorlanabilirsin demişti. hatta ultrasonda inci gibi dizilmiş yumurtaları göstermişti bana. ama ben ayına hamile kaldım. yalnız adet sancının çok fazla olduğu ve kanamanın (afedersin) parça parça olduğu aydan sonraki dönem hamişlik şansın daha yüksek. kistler patlıyomuş ve atılıyomuş vucüttan bu zamanlarda. benim de hamilelikten önceki adetim böyleydi.
hatta şimdi adet dönemindeyim yine ağrılı ve parçalı. geçen ay mesela çok az gelmişti ve sonunda yumurtlayamadım.

Ay yavrular ben dizi ozledim bile allahtan kocaman bana dün akilli telefon aldi da bakip bakip kaciyorum:) sevgililer günü verilen dogumgunu hediyemmis bu telefon erken oldu ama olsun :)

pko ya takılma bebeğim. benim doktorda ilk hamileliğimden önce hamile kalmakta zorlanabilirsin demişti. hatta ultrasonda inci gibi dizilmiş yumurtaları göstermişti bana. ama ben ayına hamile kaldım. yalnız adet sancının çok fazla olduğu ve kanamanın (afedersin) parça parça olduğu aydan sonraki dönem hamişlik şansın daha yüksek. kistler patlıyomuş ve atılıyomuş vucüttan bu zamanlarda. benim de hamilelikten önceki adetim böyleydi.
hatta şimdi adet dönemindeyim yine ağrılı ve parçalı. geçen ay mesela çok az gelmişti ve sonunda yumurtlayamadım.
canım benim adetlerim hep parçalı zaten kendi kendine zor gelio genelde ilaçla getiriyolar evlendigim ilk iki ay kendiliginden geldi sonra ki zamanlar hep ilaçla beklemedimde gelsin diye zaten test yaptırdım negatifse ilaçla getirttim hep bu ay zaten hep yasaklıydık bir kere birlikte olduk oda zor ihtimal artık önümüzdeki ayı beklicez

Ay yavrular ben dizi ozledim bile allahtan kocaman bana dün akilli telefon aldi da bakip bakip kaciyorum:) sevgililer günü verilen dogumgunu hediyemmis bu telefon erken oldu ama olsun :)

güle güle kullan fatmacım... bak seninki bizzat almış vermiş.
benim oduncuğum tl limitini söledi hepsi burada dan seçebilirsin hediyeni dedii.
ben de senin tl limitin 0, hediye seçemezsin dedim ona :9::9::9: o benle uğraşır da ben geri kalırmıyımm :23::23::23:

canım benim adetlerim hep parçalı zaten kendi kendine zor gelio genelde ilaçla getiriyolar evlendigim ilk iki ay kendiliginden geldi sonra ki zamanlar hep ilaçla beklemedimde gelsin diye zaten test yaptırdım negatifse ilaçla getirttim hep bu ay zaten hep yasaklıydık bir kere birlikte olduk oda zor ihtimal artık önümüzdeki ayı beklicez

evet tatlım senin bu ay pasif geçti. filmindi eşinin testiydi derken... inşallah önümüzdeki ay müjdeli haberleri hep beraber alırız..
slogan neydi martın kedisiyiz bebişin delisiyiz umarım doğru hatırlıyorumdur.
hesap kitap yapmaktan kafam bi dünya da şu an...

evet tatlım senin bu ay pasif geçti. filmindi eşinin testiydi derken... inşallah önümüzdeki ay müjdeli haberleri hep beraber alırız..
slogan neydi martın kedisiyiz bebişin delisiyiz umarım doğru hatırlıyorumdur.
hesap kitap yapmaktan kafam bi dünya da şu an...
öyle tatlım en azından kafamız rahat artık birşey cıkmamasından dolayı belki adet olunca ilaç başlar doktorum bilmiyorum yada bir yılı tamamlayalım der bakalım şimdi adet beklicez :31:

kızlarrr bana fikir versenize akşam ne yemek yapsamm..
2 gündür hem işte hem evde bakliyat yemeği vardı. bööö geldi...
ne yapsammmmm. dünden yayla çorbam var....

kızlarrr bana fikir versenize akşam ne yemek yapsamm..
2 gündür hem işte hem evde bakliyat yemeği vardı. bööö geldi...
ne yapsammmmm. dünden yayla çorbam var....
valla benim eşim 3 11 çalıştıgı için bu hafta yemek derdim yok ama genelde bi site var odan bakyıyorum canım ne cekerse onu yapıyorum :d gecen pazar yalancu kumpir yaptım hem cok kolay hemde doyurucu ama biraz kilo aldırıcı birşey :52::52:

Back
X