Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

alıntı yapmadm malum coook uzun fulyacım üzülme senın durumun ara ara benımde basıma gelıo inan aile önemli ama işte bazen.....:26::26:benide merak edenler olmus :51::51::51:evde net yıne sapıttıı:37:

hadi yaaa ne zamannnn benim daha gelmedi ama kan testi de nagatif keşke gelsede kurtulsam üstelik hiç bi belirti yok kupkuruyummm :14::14::14:

ya ümitlendirmek istemem boş yere ama bazen kan testindede negatif çıkıp hamile olanlar var aslında seninde böyle bi durumun olabilirmiki acaba şüphelendim bak şimdi,sen uzatmadan hemen doktora git canım ne olcağı belli olmaz belki güzel haberlerle gelirsin

ya ümitlendirmek istemem boş yere ama bazen kan testindede negatif çıkıp hamile olanlar var aslında seninde böyle bi durumun olabilirmiki acaba şüphelendim bak şimdi,sen uzatmadan hemen doktora git canım ne olcağı belli olmaz belki güzel haberlerle gelirsin

eee doktorda göremez ki hamileysemde ilk hamileliğimdede adetim geçtikten 6 gun sonra kanda 67 çıkmıştı eşimde hamilesin dio baska bişey demiyo dun akşamda çok sinir oldum değilim kan testi yaptım diyorum hala hamilesin diyo olmasını istediğin gibi değil dedim neden görmüyosun gerçeği dedim küstü :31::31::31::31:

eee doktorda göremez ki hamileysemde ilk hamileliğimdede adetim geçtikten 6 gun sonra kanda 67 çıkmıştı eşimde hamilesin dio baska bişey demiyo dun akşamda çok sinir oldum değilim kan testi yaptım diyorum hala hamilesin diyo olmasını istediğin gibi değil dedim neden görmüyosun gerçeği dedim küstü :31::31::31::31:

ayyy benimki de ben senin adet olacağına inanmıyorum ama sen belirti var diosun diyo. Ben de ümitlensem mi bilemedim kiii şu ara ara gelen ağrım olmasa ümitlencem dee..

allahım hala şoktayım:43::43:

ay kurban olduğummm sevinç gözyaşlarımı bunlar şoka girilcek bişey yok beklediğimiz bişeydi buuuu içim canlandı sayende ağlama hadi oynama vakti şimdi
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ama 5. haftada vajinal ultrasonda en azından keseyi görebiliyolar canım varmı yokmu burdan anlaşılır,garibim eşinde istiyo işte napsın bir ümit oda bekliyo en ufak bişeyde ümitleniyo onada kızma yazık,benimkide yaptı onu adet gecikince bi üzüldüm bi üzüldüm gözlerinin içinden umut fırlıyodu napsınlar ellerinden bişey gelmiyo,herşey olabilir canım sen moralini bozma

Back
X