- Konu Sahibi antidepresif
- #6.401
alıntı yapmadm malum coook uzun fulyacım üzülme senın durumun ara ara benımde basıma gelıo inan aile önemli ama işte bazen.....:26::26:benide merak edenler olmus 

evde net yıne sapıttıı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada resmniz çok şeker. allah sizi birbirinize bağışlasınhep böle mutlu olun emi
![]()
alıntı yapmadm malum coook uzun fulyacım üzülme senın durumun ara ara benımde basıma gelıo inan aile önemli ama işte bazen.....:26::26:benide merak edenler olmusevde net yıne sapıttıı
![]()
yaaaaa çatlattın beni. haleenn test demiyo, sonuç demiyooo![]()
gelen giden varmı diye soran arkadaslarım evet gelen geldi![]()
silik bir çizgim var su an nur topu gibi gelen geldi hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
hadi yaaa ne zamannnn benim daha gelmedi ama kan testi de nagatif keşke gelsede kurtulsam üstelik hiç bi belirti yok kupkuruyummm![]()
kız ne diyon sennnnnnnnn yirim o çizgiyi ben kiiiiiiii![]()
silik bir çizgim var su an nur topu gibi gelen geldi hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
ya ümitlendirmek istemem boş yere ama bazen kan testindede negatif çıkıp hamile olanlar var aslında seninde böyle bi durumun olabilirmiki acaba şüphelendim bak şimdi,sen uzatmadan hemen doktora git canım ne olcağı belli olmaz belki güzel haberlerle gelirsin
eee doktorda göremez ki hamileysemde ilk hamileliğimdede adetim geçtikten 6 gun sonra kanda 67 çıkmıştı eşimde hamilesin dio baska bişey demiyo dun akşamda çok sinir oldum değilim kan testi yaptım diyorum hala hamilesin diyo olmasını istediğin gibi değil dedim neden görmüyosun gerçeği dedim küstü![]()
allahım hala şoktayım![]()
eee doktorda göremez ki hamileysemde ilk hamileliğimdede adetim geçtikten 6 gun sonra kanda 67 çıkmıştı eşimde hamilesin dio baska bişey demiyo dun akşamda çok sinir oldum değilim kan testi yaptım diyorum hala hamilesin diyo olmasını istediğin gibi değil dedim neden görmüyosun gerçeği dedim küstü![]()