Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

slm arkadaşlar mesajlarda simgeler ve sarı şekilde olan adamlar nasıl çıkartılıyor bilgi verirseniz sewinirim.

selam arkadaşlar..benim bu ay biraz umutsuz olmasına rağmen bir umut bekliyorum ..15 aralıkta regl oldum sonra hsg çekildi.. sonra catlatma ignesi yapılmadan bi gun önce progesteron 0.4 çıktı iki gun bekledik sonra ploraktin 36 ama iğnem yapıldıve ilişki oluyor progestan hapi fitil olarak kullaniorum 400 gr 2tane her gece..ama gebelik olurmu sizce bende diğer hormonların sonuçları da var tecrübeli arkadaşlara yazabilirim..noolur yardımcı olun bana çok kafam karışık içimde yaşamaktan bıktım bunları..progesteron böyle yükselirmi sizce

günaydın canlar ben geldim sabah sabah bi test daha yaptım maalesef tek çizgi umudum azalıyor kısmet artık ne yapayım

günaydın kızlar nassınız bakalım.....

beni soracak olursanız doktor yollarında dirsek çürütmeye yeni başlayan biri olarak başıma gelecekleri tahmin etmiş bulunmaktayım, sadece hormon testi için kan verdim , gelecek salı muayenem var ve can alıcı nokta eşimdende spermiyogram istedi doktor , ve esas bomba perşembeye kadar fikrini değiştirmezse benim adamda tamam gideyim dedi

beni soracak olursanız doktor yollarında dirsek çürütmeye yeni başlayan biri olarak başıma gelecekleri tahmin etmiş bulunmaktayım, sadece hormon testi için kan verdim , gelecek salı muayenem var ve can alıcı nokta eşimdende spermiyogram istedi doktor , ve esas bomba perşembeye kadar fikrini değiştirmezse benim adamda tamam gideyim dedi

günaydın canım iyiyiz şükür karla mücadele ediyoruz

eşine maşallah biz kadınlar bu konuda daha cesaretli oluyoruz ama erkekler daha çekingen oluyor umarım değişmez fikri allah kolaylıklar versin hastane işi zordur

d_yeşikcik de mi hamile:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

d-yesilcik hamis mi . kacirmisim ben bu haberii.:53:

kızlar heveslendim yaptım hamilelik takvimini belki kaldırmak zorunda kalmam..daha kırmızılar gelmedi benimmm

günaydın canlar ben geldim sabah sabah bi test daha yaptım maalesef tek çizgi umudum azalıyor kısmet artık ne yapayım

birazdan bende yapıcam canımm ayy umarım güzel bi haber veririm..

iremcm günaydınnn.. Eşin umarm fikrini değiştirmez benimkini güç bela ikna etmiştim ben gitmeye, şimdi hala başıma kakar zorla gittim diye:9::9::9::9::9:

kızlar heveslendim yaptım hamilelik takvimini belki kaldırmak zorunda kalmam..daha kırmızılar gelmedi benimmm

birazdan bende yapıcam canımm ayy umarım güzel bi haber veririm..

iremcm günaydınnn.. Eşin umarm fikrini değiştirmez benimkini güç bela ikna etmiştim ben gitmeye, şimdi hala başıma kakar zorla gittim diye:9::9::9::9::9:

canım hemen söyle burdan merak ederiz benim daha 1 günüm var ama belirtiler sıklaştı geliyor sanırım gelmeyesiceler:26::26::26:

canım hemen söyle burdan merak ederiz benim daha 1 günüm var ama belirtiler sıklaştı geliyor sanırım gelmeyesiceler:26::26::26:

haber veririm tabi canım ama daha test almaya gidicem sonra da tuvaletimin gelmesini bekliycem :9::9::9::9::9:

Benim kaç gündür sürekli karnım ağrıyo ha geldi ha gelecek diyorum ama hala yok.

günaydın canım iyiyiz şükür karla mücadele ediyoruz

eşine maşallah biz kadınlar bu konuda daha cesaretli oluyoruz ama erkekler daha çekingen oluyor umarım değişmez fikri allah kolaylıklar versin hastane işi zordur

normalde bu ay deneyelim olmazsa gelecek ay gideyim demişti, erkene almış olduk karşı değildi zaten :16::16::16:

Ben senden umutluyum bakalım ne olacakk :) ikimizde hamişsek bi kaç gün arayla da doğururuz :))

evet kuzum takvime baktım benimde 18 eylülü gösteriyor senden bir gün sonrasını yani
sizin diğer forum varya batına 1 hafta kalanlar orda bişeyden bahsediyolardı rahim sertse filan o ne anlamadım ben dün baktım sertti benim ki
bide biz dün gecede çalıştık eşimle acaba bi zararı olur mu bebek varsa

Back
X