- Konu Sahibi antidepresif
- #6.641
çilekcim ben gittim görüşürüz öpüldün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşürüz canım iyi uykularçilekcim ben gittim görüşürüz öpüldün
gelen giden varmı diye soran arkadaslarım evet gelen geldi![]()
günaydın kızlar nassınız bakalım.....
beni soracak olursanız doktor yollarında dirsek çürütmeye yeni başlayan biri olarak başıma gelecekleri tahmin etmiş bulunmaktayım, sadece hormon testi için kan verdim , gelecek salı muayenem var ve can alıcı nokta eşimdende spermiyogram istedi doktor , ve esas bomba perşembeye kadar fikrini değiştirmezse benim adamda tamam gideyim dedi
d_yeşikcik de mi hamile![]()
d-yesilcik hamis mi . kacirmisim ben bu haberii.![]()
günaydın canlar ben geldim sabah sabah bi test daha yaptım maalesef tek çizgi umudum azalıyor kısmet artık ne yapayım
günaydın kızlar nassınız bakalım.....
beni soracak olursanız doktor yollarında dirsek çürütmeye yeni başlayan biri olarak başıma gelecekleri tahmin etmiş bulunmaktayım, sadece hormon testi için kan verdim , gelecek salı muayenem var ve can alıcı nokta eşimdende spermiyogram istedi doktor , ve esas bomba perşembeye kadar fikrini değiştirmezse benim adamda tamam gideyim dedi
kızlar heveslendim yaptım hamilelik takvimini belki kaldırmak zorunda kalmam..daha kırmızılar gelmedi benimmm
birazdan bende yapıcam canımm ayy umarım güzel bi haber veririm..
iremcm günaydınnn.. Eşin umarm fikrini değiştirmez benimkini güç bela ikna etmiştim ben gitmeye, şimdi hala başıma kakar zorla gittim diye![]()
canım hemen söyle burdan merak ederiz benim daha 1 günüm var ama belirtiler sıklaştı geliyor sanırım gelmeyesiceler:26::26::26:
günaydın canım iyiyiz şükür karla mücadele ediyoruz
eşine maşallah biz kadınlar bu konuda daha cesaretli oluyoruz ama erkekler daha çekingen oluyor umarım değişmez fikri allah kolaylıklar versin hastane işi zordur
haber veririm tabi canım ama daha test almaya gidicem sonra da tuvaletimin gelmesini bekliycem
Benim kaç gündür sürekli karnım ağrıyo ha geldi ha gelecek diyorum ama hala yok.
normalde bu ay deneyelim olmazsa gelecek ay gideyim demişti, erkene almış olduk karşı değildi zaten![]()
sende umut var kuzum var bi durumlar hayırlısı ile ben bilmiyorum artık sonum ne olacak
bizimki bi kaç ay daha gitmez sanırım daha erken diye
benim ki allahın hakkı 3 tür 3. ayda dolsun demişti ama geçen ay ki üzüntüm etkiledi galiba onu ,
selam yok mu iremcimmm???? üzülünce sen kocan kıyamadı sana desene ayy canım benim inşallah tüm tahlilleriniz temiz çıkar
Ben senden umutluyum bakalım ne olacakk :) ikimizde hamişsek bi kaç gün arayla da doğururuz :))