- Konu Sahibi antidepresif
- #7.041
canım doktora gitmekle iyi yapmışsınn. Vücudun daha dinamik olsun sonra çalışmalara tekrar başlarsınızz..
Bende heyecanla kan sonucu bekliyorumm çıkmadı gittii
inşallah güzel bir sekilde degerın artmıştır cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doktora gitmekle iyi yapmışsınn. Vücudun daha dinamik olsun sonra çalışmalara tekrar başlarsınızz..
Bende heyecanla kan sonucu bekliyorumm çıkmadı gittii
canım normalde vermıyorlarmıs ama rahim kendini toplasn bıraz dedi bide kansızlık varmıs onu düzeltelim dedi..bende acelemz yok beklerz napalım dedm![]()
canım normalde vermıyorlarmıs ama rahim kendini toplasn bıraz dedi bide kansızlık varmıs onu düzeltelim dedi..bende acelemz yok beklerz napalım dedm![]()
doğru diyorsunnn canım![]()
Gunaydin kizlarrr nasilsiniz?![]()
kızlar doğum öyküleri okuyorum acaba bizde yazar mıyız hikayemizi![]()
evet cnm folik asıt kullanıyrdumcanım kişisel fikrim kürtaj falan olmadığın için , eğer kendini hazır hissediyorsan korunma derim fakat kansızlık falan devreye girince karar sana kalmış folik asit kullanıyormuydun, bu arada bulgur doğal folik asitmiş bilginize kızlar.......... ..........
bnde de kansızlık olur zaman zaman en güzel şey sabahları kalkınca aç karnına pekmez iç 1-2 kaşık..bi de siyah büyük kurutulmuş çekirdekli üzümleri çekirdekleriyle ye,bn faydasını çok görüyorum bi kaç güne yanaklarım pembeleşio :)))
aa gurbetim hoşgeldin nerelerdesin sen bebekim
kızlar merhaba :)
geçen gün bi yazıp kayboldum ama sonra yazıları takip ettim ve hamişleri gördüm :)) herkesi tek tek tanıyamıyorum henüzama hamile kalanları çooooook tebrik ederim çok sevindim :)) allah hayırlısyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :) darısı hepimizin başına :)
kızlar herkese merhaba bende ocak ayında müjdeli haber bekleyenlerdenimmmmadet olmam gereken tarih 28 ocak illa adet tarihini beklemek gerekiyor dimiii öncesinde öğrenemiyoruzzz
... bu arada pko luyumm rabbim hepimizin gönlüne göre versinnnnn
![]()
buralardayim canim bir kac gunlugune annemlere gidip geldim, oyuzden yoktum... nasilsin iyimisin? batinda yaklasti senin ne zamandi ? aramizda bir iki gun vardi
o zaman çalış :))) akşama ödev veriyorum sana![]()
kızlar herkese merhaba bende ocak ayında müjdeli haber bekleyenlerdenimmmmadet olmam gereken tarih 28 ocak illa adet tarihini beklemek gerekiyor dimiii öncesinde öğrenemiyoruzzz
... bu arada pko luyumm rabbim hepimizin gönlüne göre versinnnnn
![]()
ay yazarız inşallah
bende dün ayse armanı okudum kürtajı anlatıyordu öyle kötü oldum ki![]()
allah gönlüne göre versin canım kandan bile en erken 3 haftaa öğreniliyor bildiğim kadarıyla
peki canımmm
hoşgeldin rabyasımmmm
kürtaj ahh hiç sorma canım sadece yaşayan bilir![]()
şuan itibariyle midem bulanıyor :) genelde iyiyim
batım bugün ama batmasın diye gözüne bakıyorumm sende ne var ne yok belirti filan varmı
daha iyi olmaya calısıyorum saolun kızlar yesilcık canım hamiş misinmasallah hadi inşallah hepiniz şişirin göbüşleri
bana 2 ay korunma verdi doktor marta kaldı umutlar
![]()
başka zaman sayfalara yetişemem bugünde kimse konuşmuyorr![]()
oohhh bal yeee miss gibi kaymakta sür altına![]()
hosbuldukk yelizimmmm sende mi müjdeli haber bekliyorsunn kızzzhadi hayırlısı inşallahhhh tanıdık bir yüz görmek ne güzell
![]()