Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım normalde vermıyorlarmıs ama rahim kendini toplasn bıraz dedi bide kansızlık varmıs onu düzeltelim dedi..bende acelemz yok beklerz napalım dedm:ssz::ssz:

canım kişisel fikrim kürtaj falan olmadığın için , eğer kendini hazır hissediyorsan korunma derim fakat kansızlık falan devreye girince karar sana kalmış folik asit kullanıyormuydun, bu arada bulgur doğal folik asitmiş bilginize kızlar.......... ..........

canım normalde vermıyorlarmıs ama rahim kendini toplasn bıraz dedi bide kansızlık varmıs onu düzeltelim dedi..bende acelemz yok beklerz napalım dedm:ssz::ssz:

bnde de kansızlık olur zaman zaman en güzel şey sabahları kalkınca aç karnına pekmez iç 1-2 kaşık..bi de siyah büyük kurutulmuş çekirdekli üzümleri çekirdekleriyle ye,bn faydasını çok görüyorum bi kaç güne yanaklarım pembeleşio :)))

kızlar herkese merhaba bende ocak ayında müjdeli haber bekleyenlerdenimmmm:16: adet olmam gereken tarih 28 ocak illa adet tarihini beklemek gerekiyor dimiii öncesinde öğrenemiyoruzzz:1:... bu arada pko luyumm rabbim hepimizin gönlüne göre versinnnnn:16::16::16:

canım kişisel fikrim kürtaj falan olmadığın için , eğer kendini hazır hissediyorsan korunma derim fakat kansızlık falan devreye girince karar sana kalmış folik asit kullanıyormuydun, bu arada bulgur doğal folik asitmiş bilginize kızlar.......... ..........
evet cnm folik asıt kullanıyrdum:31:subatta bırakırım ben korunmayı 1 ay yeter:1::1:
bnde de kansızlık olur zaman zaman en güzel şey sabahları kalkınca aç karnına pekmez iç 1-2 kaşık..bi de siyah büyük kurutulmuş çekirdekli üzümleri çekirdekleriyle ye,bn faydasını çok görüyorum bi kaç güne yanaklarım pembeleşio :)))

evet cnm pekmez cok iyi gelıomus:34:

kızlar merhaba :)
geçen gün bi yazıp kayboldum ama sonra yazıları takip ettim ve hamişleri gördüm :)) herkesi tek tek tanıyamıyorum henüz :( ama hamile kalanları çooooook tebrik ederim çok sevindim :)) allah hayırlısyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :) darısı hepimizin başına :)

amin canım:nazar::nazar::nazar:

kızlar herkese merhaba bende ocak ayında müjdeli haber bekleyenlerdenimmmm:16: adet olmam gereken tarih 28 ocak illa adet tarihini beklemek gerekiyor dimiii öncesinde öğrenemiyoruzzz:1:... bu arada pko luyumm rabbim hepimizin gönlüne göre versinnnnn:16::16::16:

allah gönlüne göre versin canım kandan bile en erken 3 haftaa öğreniliyor bildiğim kadarıyla

:34::34::34: buralardayim canim bir kac gunlugune annemlere gidip geldim, oyuzden yoktum... nasilsin iyimisin? batinda yaklasti senin ne zamandi ? aramizda bir iki gun vardi

şuan itibariyle midem bulanıyor :) genelde iyiyim

batım bugün ama batmasın diye gözüne bakıyorumm sende ne var ne yok belirti filan varmı

o zaman çalış :))) akşama ödev veriyorum sana:1::1::1::1::1:

peki canımmm:42::42::42:

hoşgeldin rabyasımmmm:16::16::16:

ay yazarız inşallah

bende dün ayse armanı okudum kürtajı anlatıyordu öyle kötü oldum ki :43::43::43:

kürtaj ahh hiç sorma canım sadece yaşayan bilir :14::14::14:

şuan itibariyle midem bulanıyor :) genelde iyiyim

batım bugün ama batmasın diye gözüne bakıyorumm sende ne var ne yok belirti filan varmı

Insallah vardir bebis canim benim , Belirti olarak belirti varda diyemiyorum ki adet ile ayni diyorlar yaa, dün goguslerimde aralikli agrilar vardi suan yok daha yeni kalktim bakalim, birde 3-4 gundur geceleri uyuyamiyorum yoksa birseym yok canim , benim batim yarin veya cuma..hayirlisi bakalim.. testi ne zaman yapacan sen gelmezse?

daha iyi olmaya calısıyorum saolun kızlar yesilcık canım hamiş misin:49:masallah hadi inşallah hepiniz şişirin göbüşleri:emir_bebek:bana 2 ay korunma verdi doktor marta kaldı umutlar:5:

bitanem geçmiş olsun :50:
başka zaman sayfalara yetişemem bugünde kimse konuşmuyorr:47::47::47::47:

kuzu burası birden ana baba günü oldu be oyuzden kaçırıyorum çoğu şeyi

oohhh bal yeee miss gibi kaymakta sür altına:21::21::21::21:

uufff cnaım çektiii :56::56::56::56:

sağlıklı olunda rabbim verir sağlıklı bir bebek kuzum benimmm

Back
X