Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızım ilk hamileliğini unut kaç kere diycem benimde öyleydi 5 gün geciktim mikroskopla anca görürdün ikinci çizgiyi, fakat sağlıksız olduğu için öyle , normalde battan önce bile çıkar kuzum yeter ki sağlıklı olsun ..................

adet tarihinden önce belli oluyormu canım gebelikk??:26:

kızım ilk hamileliğini unut kaç kere diycem benimde öyleydi 5 gün geciktim mikroskopla anca görürdün ikinci çizgiyi, fakat sağlıksız olduğu için öyle , normalde battan önce bile çıkar kuzum yeter ki sağlıklı olsun ..................

nasip bebeğim göreceğiz işte bekliyorum mal mal :27::27::27::27::27::27::27:

7 ocaktı bat günüm.

Tabiki canım hepinize dua edicem..

irem yaaa şimdi sen öyle diyince ben korktumm benim bebiş de mi sağlıksız ki 2 gün geçti silik çizgi çıkmıştı :43::43::43::43::43:

kuzucum sen stres yapma kendini benim 1 hafta geçtiğinde değerim 67 idi senin 2 gune göre değerin çok güzel geç döllenme olabilir benim ki için öyle demişti dr sen stres yapma rabbim sağlıcakla versin bebeişiniii biz ihtimaller üzerine konuşuıyoruz didoşummm

kızlar şimdi anlamadığım şuu fatma mı aradı seni yoksa gerçekten öyle yer var mı?:53::53::53:

fatma aramadı beni bebeğimmm öyle bi numara aradı sağlık bakanlığının obezite ile ilgili bi birimiymiş işte bedne espri olsun die dedim hanginiz arattınız dieee minnoşummmm:16::16::16::16:

fatma aramadı beni bebeğimmm öyle bi numara aradı sağlık bakanlığının obezite ile ilgili bi birimiymiş işte bedne espri olsun die dedim hanginiz arattınız dieee minnoşummmm:16::16::16::16:

heeee tamam canım benim jeton biraz köşeli de bende sandım sen şaka yapıyorsun bize :1::1::1:

nasip bebeğim göreceğiz işte bekliyorum mal mal :27::27::27::27::27::27::27:

kuzucum sen stres yapma kendini benim 1 hafta geçtiğinde değerim 67 idi senin 2 gune göre değerin çok güzel geç döllenme olabilir benim ki için öyle demişti dr sen stres yapma rabbim sağlıcakla versin bebeişiniii biz ihtimaller üzerine konuşuıyoruz didoşummm

sağol canım yaaa bi an korktumm:17::50::50:

Seninde bu ay bebişin gelecek ben öyle düşünüyorum ya da hissediyorum diyelim. sen ,fatma tubişten ümitliyim bu ay için.

Benim midem bulanmaya başladı psikolojik herlade:1::1::1::1:

Kendinize iyi bakınn.. güzel sohbetler..

okudum yazdıklarınızı da tabi hepsine cevap yazmam imkansızz hızınıza yetişilmiyo:1::1::1:

görüşürüzzz:16::16::16::16::16:

hoşgeldin umudum:16::16::16:

saol gamyoncu, bize de gel, hani geliyodun ya kusum :29::1::1:

hoşgeldin umutcm biz iyiyiz çok sşükür umarım sende iyisindir :1::1:

saolasın balım, iyidir ne olsun, bikaç gün evde yokdum, dün aksam karları yardıra yardıra geldim evime 6 olmustu saat, ama düsmiyim de yürürken kendimi çok kasmışım, smdi bacatlarım ağrıyo bazı yerleri iyi mi :17::1::1:smdi çıkıcam da, karda esimle yürüyim biraz bakim, kayarsam tutucak mı bakim, hemde kasmamıs olurum kendimi :52::52:

kusum tebrik ederim, Rabbim bu güzel haberini sonuna kadar yürütebilmeni nasip etsin insaAllah, bizlere de dua et balım :54:

Back
X