Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yaaaaa kutluyoruz zatennnn

hem belki haftaya benimkini kutlarız :49::49::49::49::49::49::49::49::49:

ağzın bal yiye bebemmmmmmmmmmm inşallah inşallah inşallah........................

[ımg]http://4.bp.blogspot.com/-q59lajx8idg/ty2r0olf9fı/aaaaaaaadu4/ovrkzqzbj94/s1600/baklava+nas%c4%b1l+yap%c4%b1l%c4%b1r.jpg[/ımg]

fulya yemezse onun payınıda bana verin bayılırım baklavaya :56::56::56::56::56:
amin:nazar::nazar::nazar:

Kızzz okuldan beri lakabım yellozdur ve ben hiç sevmiyorum bare burda bunu kullanmayın yaww:19::19::19:

Inşallah kuzum:nazar::nazar::nazar:

kızım ismine yakışıyo yelloz nöreyim :60::60: Temam temam demem bi daha :19::19:

[video=youtube;47RJ0ZA_tYY]http://www.youtube.com/watch?v=47RJ0ZA_tYY[/video]

aaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılda oyniyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılayyyruummm bayıllaaaayyyruummmmmmmmmmm

yelizimmm ı love youuuuu :16::16::16::16:

YAZICAZ TABİ HEMD EN AFİLLİSİNİİ :16::16::16::16:

AMİNNNN KUZUMMM HOŞGELDİN SENDEEEE :nazar::nazar::nazar::nazar:

ONU BENDE IKUDUM OKUDUKÇA KUDURDUMM BUNDAN 5-6 SENE EVVEL ANNEMDEN PARÇA ALINMASI GEREKİYORDU ÖZELDEDE EPEY PARA İSTEMİŞLERDİ BUNUN İÇİN O ZAMANDA DENK GELMEDİ İŞTE MECBUR DEVLET HASTANESİNE GİDELİM DEDİK B.KÖY YENİMAHALLE DEKİ HASTANEYE AMA AYNEN BU MANZARA VARDI DRLA GÖRÜŞMEK İÇİN GİRDİM ODAYA ODADA SIRA SIRA 5-6 SEDYE VE YATMIŞ KADINLAR VARDI HEPSİ ALTI AÇIK BEKLİYOLAR KÜRTAJ MASASINDA (ARTIK KÜRTAJMI OLUCAKLARDI YKSA ANNEM GİBİ PARÇAMI ALINICAKTI BİLMİYORUM) İNANIRMISINIZ DONDUM KALDIM İÇERİDE ERKEK HASTABAKICISINDAN TUT YER SİLEN ADAMLAR VARDI NE DRLA GÖRÜŞTÜM NE ANNEMİ ODAYA SOKTUM ALDIĞIM GİBİ ÖZEL HASTANEYE GÖTÜRDÜM SÜŞÜNMEDEN YATIRTTIM ARADIMDA YOLDAN BELEDİYEYİ BÜYÜKŞEHİRİ DEKİ KİM TINLADI KİM ÜSTÜNDE DURDU BUNLAR GERÇEKLER MALESEF BEN O YAZIYI OKUYUNCA AKLIMA GÖRDÜĞÜM MANZARA GELDİ :47::47:

tesekkur ederım canımm hosbuldumm:16::16: yalnız bır sorun var yazdıgım mesajı gonderırken uyarı alıyorum yazdıgınız mesaj cok kısa en az 15 karaktere yukseltın dıyee nden bole oldu kııı:26:

ağzın bal yiye bebemmmmmmmmmmm inşallah inşallah inşallah........................

fulya yemezse onun payınıda bana verin bayılırım baklavaya :56::56::56::56::56:

kızım ismine yakışıyo yelloz nöreyim :60::60: Temam temam demem bi daha :19::19:

bebeğim valla ilkindeki gibi bişeyler hissediyorum ama bakalım belkide çok istediğim için bana öyle geliyodur bilemiyorum sabırla bekliyorummm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ye bebemm benim payımıda afiyet bal şeker olsunnnnn

bebeğim valla ilkindeki gibi bişeyler hissediyorum ama bakalım belkide çok istediğim için bana öyle geliyodur bilemiyorum sabırla bekliyorummm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ye bebemm benim payımıda afiyet bal şeker olsunnnnn

inşallah böyle olursun fulyammm:49::49::49::49::49::49:

aynen bebekim bende her geçtiğimiz yemek yenen yerin önünden bunu yiyelim bunu yiyelim diyip duruyorum

o zaman nihahahahahaah :27::27::27::27::27::27:

bende seni bebemmmm:16::16::16::16:

:16::16::16::16::16::16::16::16:

tesekkur ederım canımm hosbuldumm:16::16: yalnız bır sorun var yazdıgım mesajı gonderırken uyarı alıyorum yazdıgınız mesaj cok kısa en az 15 karaktere yukseltın dıyee nden bole oldu kııı:26:

canım bende diyo arada zannedersem alıntı yaptığımız şeylerin arasına yazıyoruz bazen farkında olmadan en azından benim bir kaç kez öyle oldu alta veya üstüne yazınca sorun kalmıyor:16::16:

ay inşallah yaaaa kociş göbüşümü sevdikçe he bu sırıtık gibi oluyom bende köpek çok heveslendiriyo beni baska bişey çıkma olasılığını düşün diyorum kızım baska ne cıkıcak yaptık oldu dio :30::30::30::30: serseri :27::27::27::27:

eeeee yani fulya yaptınız olduuuu :60::60::60::60::60:enişteye koptum ama

Ye bebemm benim payımıda afiyet bal şeker olsunnnnn

kızım daha ne kadar bekliycen sen, oğlan içerde az kaldı pipisini sallıyacak ha :60::60::60: Gitsene doktora haydeee ................

kızım daha ne kadar bekliycen sen, oğlan içerde az kaldı pipisini sallıyacak ha :60::60::60: Gitsene doktora haydeee ................

ahahahahaha allah seni ne etsin amiii millet bana bakıyoo yirim onun pipisini :9::9::9::9::9:

yawrum ya cuma bakıcaz işte olmayabilir ben kendimi yoka alıştırdım ondan rahatım akşamları koca gaz veriyo işte :16::16::16:

zaten varsada ilki gibi anca adetim 1 haftayı geçmeden çıkmaz bekliyom öle takılıyorm kendi halimde :27::27::27::27:

canım bir tane düşük yşadım ben mart ayın da 23 yaşındayım ben :16::16::16:
canım benımmm bılmıyordumm ozur dılerımmm:43: allah daha buyuk acılar yasatmasınn vardır bır sebebı hıcbırsey sebepsız degıldır.. daha yasın genccc saglıklı bebısler versın rabbımmm:16::16: mutlu haberlerımızı burada paylasalımmm ınsallahh:16::16:

vay bu benim başıma gelennn

az önce tlfnum çaldı 0553 406 01 61

bende açtım

sağlıkbakanlığı obezite ve fazla kilolar ile ilgili yardım hattı die operatör konuşuyo anlatıyo bişiler

leeeyyynnn söyleyin gırtlağım dursun die hangini arattıııı :27::27::27::27::27::27::27::27:

Back
X