Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Çok sevindim canım benim yaaaa :21::21::21::21::21::21::21::21::21::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
özellike totam olayınla beni benden aldın,,,
daha bişey bilemzken koydun takvimi üstüne aldın müjdeyi helal olsun sana.....

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin cnm.
Dua etmeyi unutma

Kızlar hikayenizi okudum çok etkilendim.... (kusura bakmayın üzerinden geçmiş tekrar konuyu açmak gibi olacak ama)
Siz çooooooooooook güçlü kadınlarsınız,, çok takdir ettim sizi,,, sizin imtihanınız da buymuş demek,,,
en kısa zamanda bebiş mutluluğunu tekrar yaşayacaksınız... yüreğinizin güzelliği gibi güzel bebişlerinizi alacaksınız kucağınıza inşallaaaaah...

Kızlar hikayenizi okudum çok etkilendim.... (kusura bakmayın üzerinden geçmiş tekrar konuyu açmak gibi olacak ama)
Siz çooooooooooook güçlü kadınlarsınız,, çok takdir ettim sizi,,, sizin imtihanınız da buymuş demek,,,
en kısa zamanda bebiş mutluluğunu tekrar yaşayacaksınız... yüreğinizin güzelliği gibi güzel bebişlerinizi alacaksınız kucağınıza inşallaaaaah...

ayy ne kusuru lanvinim geldi ve geçti daha bir inandık bebişlerimizin geleceğine Allah razı olsun güzel duaların için :16::16::16:

zuhahahaha şebelebek ben ve ben bunu mecidiyeköy cevhir avmde yapıyorum düşün sen kalabalığı :9::9::9::9::9::9:

evet canım eşimlen birlikte nişanlıydık o zaman :26::26:

maşşallah sizeeee:nazar::nazar::nazar::nazar:

zuhahahahahahahahahahahahahahah :27::27::27::27::27::27::27:

aminn kuzummmm aminnnn

ay delisin sen....

Bi de hüpürtirim ben böyle kalabalık yerlerde sonra kocişle yarışa gireriz kim daha çok ses çıkaracak dieeee.....
Içindeki çocuğu korumak güzel bişi....

evet canım herzaman dediğim gibi içimdeki p*ç bırakma beni hiç :27::27::27::27::27::27::27:

O yaramaz çocuk yönümüz olmasa hayatı gerçeklerine nasıl dayanailiriz ki

Back
X