- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi antidepresif
- #7.241
hayın hayın hayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84::84:
nihahahahhahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayın hayın hayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :84::84::84::84::84::84::84:
kızlarrr herkes burdamıııı bi resim göstericemmm ama yayınlayamam avatar olarak yapıcam ahahahahahahah benim rezilliğimi görün biii![]()
evet canım eşimlen birlikte nişanlıydık o zaman :26::26:çipçilek avatarda ki sen misin*
kızlarrr herkes burdamıııı bi resim göstericemmm ama yayınlayamam avatar olarak yapıcam ahahahahahahah benim rezilliğimi görün biii![]()
evet canım eşimlen birlikte nişanlıydık o zaman :26::26:
Kızlar hikayenizi okudum çok etkilendim.... (kusura bakmayın üzerinden geçmiş tekrar konuyu açmak gibi olacak ama)
Siz çooooooooooook güçlü kadınlarsınız,, çok takdir ettim sizi,,, sizin imtihanınız da buymuş demek,,,
en kısa zamanda bebiş mutluluğunu tekrar yaşayacaksınız... yüreğinizin güzelliği gibi güzel bebişlerinizi alacaksınız kucağınıza inşallaaaaah...
doktor bu ne![]()
evet canım eşimlen birlikte nişanlıydık o zaman :26::26:
puhahahhahah![]()
Kızlar hikayenizi okudum çok etkilendim.... (kusura bakmayın üzerinden geçmiş tekrar konuyu açmak gibi olacak ama)
Siz çooooooooooook güçlü kadınlarsınız,, çok takdir ettim sizi,,, sizin imtihanınız da buymuş demek,,,
en kısa zamanda bebiş mutluluğunu tekrar yaşayacaksınız... yüreğinizin güzelliği gibi güzel bebişlerinizi alacaksınız kucağınıza inşallaaaaah...
süpersin bebeim![]()
ne resmi ya ben kaçırdım![]()
kuzum benim avatar resmimdeböle bi pozumu koydum da NİHAHAHAHA
ay delisin sen....
Bi de hüpürtirim ben böyle kalabalık yerlerde sonra kocişle yarışa gireriz kim daha çok ses çıkaracak dieeee.....
Içindeki çocuğu korumak güzel bişi....