- Konu Sahibi antidepresif
- #7.301
ben gider bebekler öpüldünüzzzzz

mesai bittti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem çekiliyorum hem çekiyorummm ailenin fotocusuyummm![]()
evet canım hayırlı olsun dualarını bizide ekle ben bekliyorum şuan bat gelmezse teste gidicemmmmm
ayy sağol balım
benim düğünüm biraz sorunlu oldu benim ailem yüzünden
o yüzden stüdyo fotoğrafı çektiremedik ama olsun eşim gibi harika bir insana sahibim yaa o bana yeter![]()
ben gider bebekler öpüldünüzzzzzmesai bittti
bana da öğret yaa![]()
ONLAR BİZE RABBİMİZN EN BÜYÜK HEDİYESİİİ![]()
[/QUOT![]()
E]
AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
kızlar bende çıkıyorum sonra görüşmek üzere![]()
GÖRÜŞÜRÜZ GUZZUMMM![]()
Kızlar az önce test yaptım. Varla yok arası bir gölge çıktı. Daha öncekilerde o gölgei görememiştim hiç. İster istemez heyecanlandım ya. Keşke yapmasaydım
kızlar az önce test yaptım. Varla yok arası bir gölge çıktı. Daha öncekilerde o gölgei görememiştim hiç. Ister istemez heyecanlandım ya. Keşke yapmasaydım
Kızlar az önce test yaptım. Varla yok arası bir gölge çıktı. Daha öncekilerde o gölgei görememiştim hiç. İster istemez heyecanlandım ya. Keşke yapmasaydım
hayırlı olsun tatlım yarın sabah kan tahliline gidiyorsun hemen bize güzel haberleri getiriyorsunnnnnnKızlar az önce test yaptım. Varla yok arası bir gölge çıktı. Daha öncekilerde o gölgei görememiştim hiç. İster istemez heyecanlandım ya. Keşke yapmasaydım
son adet tarihin neydi arkadaşım? benim 7 ocaktı mesela ben normalde 4 ünde olmalıydım o yüzden 7 sinde yaptım silik bir çizgi çıktı bu sabah yaptım çizgi koyulaşmıştı