Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kuzular günaydınnnn nasılsınız

ben sabah hem hassas idrar testi hemde o 3 tl liklerden yaptım tek çizgi şimdi randevu aldım saat 4 te dr da olacağım gelişmeleri size yazarımm ne var ne yok benim alt katta :31::31::31:

ben sabah hem hassas idrar testi hemde o 3 tl liklerden yaptım tek çizgi şimdi randevu aldım saat 4 te dr da olacağım gelişmeleri size yazarımm ne var ne yok benim alt katta :31::31::31:

Günaydınn Hadi hayırlısı...

canım inşallah pozitif çıkar sonuç dualarım bu gün sizinleee:16::16:

hadi hayırlısı hakkında canım ses et bizede ......................

maalesef sabah kırmızılar geldi :14: :14: :14: :14: :14:
sabaha karşı dayanılmaz bir ağrı ile uyandım. iyi ki uyanmışım batıyomuş her yerim.
bu aya bayağı umutluydum aslında. yumoşu da takip etmiştik ama kısmet deilmiş.
tabi bir de erken geldi. 26. gün bugün. anlaşılan kürtajdan sonra hala düzenim oturmadı :43: :43: :43:

bu arada dün gece bir soru sormuştum. soru havada asılı kalmasın. cevabını yazayım.
benim doktorum lekelemenin ilk gününü deil, kanamanın başladığı günü ilk gün sayıyo.
3. gün pazara geldiği için pazartesi gitcem.
ve şunu belirteyim. hormon testlerine aç karnına gidiliyomuşşş..

Canım ben geçen ayki adetimde ilkgün leke tarzı oldu. Bitki çayları yapıp içtim Ertesi gün adet söküldü. Ama doktorum birinci gün olarak lekenmenin başladığı günü baz aldı canım. Ayrıca diyelim gece yarısından bir saat önce adet oldun, o günü birinci gün sayıyorlar.Bize kalsa o gün temiz olduğumuz için saymaya ertesi günden başlarız ama doktorlar öyle demiyor.

Hem sen adet işini de nerden çıkardın. Gerçi doktora her halükarda gitmende fayda var. Daha önce adetlerin bir hafta erken geldiği oluyor muydu? Eğer olmuyorsa, seni korkutmak istemem canım ama düşük yapacak bile olabilirsin. Bir an önce randevunu al ve doktora git. Kontrollerde adetin yaklaşık ne zaman geleceği belli oluyor. nşallah yarın bu lekenlenme durur da bir kaç güne hamile olduğun müjdesini verirsin canım. İyi uykular.

cevabın için teşekkür ederim aynur ablacım. iyiki adet işini aklıma getirmişim. psikolojimi farkında olmadan hazırlamışım aslında kırmızıları görmeye...

bu arada dün gece bir soru sormuştum. Soru havada asılı kalmasın. Cevabını yazayım.
Benim doktorum lekelemenin ilk gününü deil, kanamanın başladığı günü ilk gün sayıyo.
3. Gün pazara geldiği için pazartesi gitcem.
Ve şunu belirteyim. Hormon testlerine aç karnına gidiliyomuşşş..

hayırlısı hakkında canım, ben hormon testi için açlık tokluk önemli değil diye biliyorum hem doktor bir arkadaş demişti hemde doktor beni kana gönderirken ki öğleden sonra gitmiştim açlık tokluk sormadı :44::44::44: Yeni ay yeni umudun olsun inşallah hadi bakalım bu ay ikimizde doktor yolları arşınlayıp göbüşü dolduralımmm .......................

canım özür dilerim bilseydim hiç koyarmıydım o fotoyu
ben hepinizden çok ümitliydim kaldırmayı beceremiyorum söyle kaldırıyım

yok bi tanem lütfennn. burda kaç bacıyız. herkesin ruh hali farklı. ooo herkese göre nasıl ayarlayalım. benim bugün moralim yerlerde. hoş görün bu hatunu bugünlük. hafta sonu tatilinden sonra bomba gibi olurum yine :54:
sen bi izmir havası üfle ordan bana, memleketimin havası

Son düzenleme:
hayırlısı hakkında canım, ben hormon testi için açlık tokluk önemli değil diye biliyorum hem doktor bir arkadaş demişti hemde doktor beni kana gönderirken ki öğleden sonra gitmiştim açlık tokluk sormadı :44::44::44: Yeni ay yeni umudun olsun inşallah hadi bakalım bu ay ikimizde doktor yolları arşınlayıp göbüşü dolduralımmm .......................

benimkisi de ben sormadan direk aç karnına gel dedi canım.
inşallah bi tanem,bebişlerimiz çok bekletmez bizi.
doktordan da sonuçlarım iyi çıkarsa yine rahatlarım ben..

Günaydınn Hadi hayırlısı...

saol cnm

canım inşallah pozitif çıkar sonuç dualarım bu gün sizinleee:16::16:

kuzum ben sanmıyorum belkide hala yumurtlamadım var bende bi problem öğreneceğiz işte :31::31::31:

Eki Görüntüle 601701

kızlar günaydın herkese
inşallah hepimiz tez zamanda böyle tatlı
süt kokulu bebişlerimize kavuşuruz AMİİİİİNNNNNNNNNNNNN

aminnnnn:nazar::nazar::nazar:

hadi hayırlısı hakkında canım ses et bizede ......................

hbr veririm yawrum dua edinde kötü birşey çıkmasın d.kontrol hapı fln kullanmak istemiyorum ben yaaaa :31::31::31:
maalesef sabah kırmızılar geldi :14: :14: :14: :14: :14:
sabaha karşı dayanılmaz bir ağrı ile uyandım. iyi ki uyanmışım batıyomuş her yerim.
bu aya bayağı umutluydum aslında. yumoşu da takip etmiştik ama kısmet deilmiş.
tabi bir de erken geldi. 26. gün bugün. anlaşılan kürtajdan sonra hala düzenim oturmadı :43: :43: :43:

kuzum üzülme kurban olduğum bak benim 8 gun geçti adetim gelenim gidenim yok zaten düşükten beri 8. aydan bu yana hiç geçmedi kasık ağrımmm :50::50::50: korunma döneminede girmek istemiyorum birde düzensiz adet bebiş getirir derler bilemiyorum :50::50:

bakalım bana ne vericek dr :31::31::31::31: benide alın aranıza dr yolları taşlı :31::31::31:

Back
X