- Konu Sahibi antidepresif
- #7.561
Iyidir dido sen nasılsın bakalım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrar testinde yok canım daha dün akşam baktım hala tek kalın sağlan çizgi
kuzular günaydınnnn nasılsınız
ben sabah hem hassas idrar testi hemde o 3 tl liklerden yaptım tek çizgi şimdi randevu aldım saat 4 te dr da olacağım gelişmeleri size yazarımm ne var ne yok benim alt katta![]()
canım inşallah pozitif çıkar sonuç dualarım bu gün sizinleeekuzular günaydınnnn nasılsınız
ben sabah hem hassas idrar testi hemde o 3 tl liklerden yaptım tek çizgi şimdi randevu aldım saat 4 te dr da olacağım gelişmeleri size yazarımm ne var ne yok benim alt katta![]()
kuzular günaydınnnn nasılsınız
idrar testinde yok canım daha dün akşam baktım hala tek kalın sağlan çizgi
Canım ben geçen ayki adetimde ilkgün leke tarzı oldu. Bitki çayları yapıp içtim Ertesi gün adet söküldü. Ama doktorum birinci gün olarak lekenmenin başladığı günü baz aldı canım. Ayrıca diyelim gece yarısından bir saat önce adet oldun, o günü birinci gün sayıyorlar.Bize kalsa o gün temiz olduğumuz için saymaya ertesi günden başlarız ama doktorlar öyle demiyor.
Hem sen adet işini de nerden çıkardın. Gerçi doktora her halükarda gitmende fayda var. Daha önce adetlerin bir hafta erken geldiği oluyor muydu? Eğer olmuyorsa, seni korkutmak istemem canım ama düşük yapacak bile olabilirsin. Bir an önce randevunu al ve doktora git. Kontrollerde adetin yaklaşık ne zaman geleceği belli oluyor. nşallah yarın bu lekenlenme durur da bir kaç güne hamile olduğun müjdesini verirsin canım. İyi uykular.
Eki Görüntüle 601701
kızlar günaydın herkese
inşallah hepimiz tez zamanda böyle tatlı
süt kokulu bebişlerimize kavuşuruz AMİİİİİNNNNNNNNNNNNN
çok kötüyüm ben bugün bu fotolara bakmıyayım barii
![]()
bu arada dün gece bir soru sormuştum. Soru havada asılı kalmasın. Cevabını yazayım.
Benim doktorum lekelemenin ilk gününü deil, kanamanın başladığı günü ilk gün sayıyo.
3. Gün pazara geldiği için pazartesi gitcem.
Ve şunu belirteyim. Hormon testlerine aç karnına gidiliyomuşşş..
canım özür dilerim bilseydim hiç koyarmıydım o fotoyu
ben hepinizden çok ümitliydim kaldırmayı beceremiyorum söyle kaldırıyım
hayırlısı hakkında canım, ben hormon testi için açlık tokluk önemli değil diye biliyorum hem doktor bir arkadaş demişti hemde doktor beni kana gönderirken ki öğleden sonra gitmiştim açlık tokluk sormadı :44::44::44: Yeni ay yeni umudun olsun inşallah hadi bakalım bu ay ikimizde doktor yolları arşınlayıp göbüşü dolduralımmm .......................
Günaydınn Hadi hayırlısı...
canım inşallah pozitif çıkar sonuç dualarım bu gün sizinleee![]()
Eki Görüntüle 601701
kızlar günaydın herkese
inşallah hepimiz tez zamanda böyle tatlı
süt kokulu bebişlerimize kavuşuruz AMİİİİİNNNNNNNNNNNNN
hadi hayırlısı hakkında canım ses et bizede ......................
maalesef sabah kırmızılar geldi![]()
![]()
![]()
![]()
sabaha karşı dayanılmaz bir ağrı ile uyandım. iyi ki uyanmışım batıyomuş her yerim.
bu aya bayağı umutluydum aslında. yumoşu da takip etmiştik ama kısmet deilmiş.
tabi bir de erken geldi. 26. gün bugün. anlaşılan kürtajdan sonra hala düzenim oturmadı![]()
![]()
![]()
hayırlısı hakkında canım, ben hormon testi için açlık tokluk önemli değil diye biliyorum hem doktor bir arkadaş demişti hemde doktor beni kana gönderirken ki öğleden sonra gitmiştim açlık tokluk sormadı :44::44::44: Yeni ay yeni umudun olsun inşallah hadi bakalım bu ay ikimizde doktor yolları arşınlayıp göbüşü dolduralımmm .......................
kan verdimm geldimm bakalım ne olacak