Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

saol cnm

kuzum ben sanmıyorum belkide hala yumurtlamadım var bende bi problem öğreneceğiz işte :31::31::31:

aminnnnn:nazar::nazar::nazar:

hbr veririm yawrum dua edinde kötü birşey çıkmasın d.kontrol hapı fln kullanmak istemiyorum ben yaaaa :31::31::31:

kuzum üzülme kurban olduğum bak benim 8 gun geçti adetim gelenim gidenim yok zaten düşükten beri 8. aydan bu yana hiç geçmedi kasık ağrımmm :50::50::50: korunma döneminede girmek istemiyorum birde düzensiz adet bebiş getirir derler bilemiyorum :50::50:

bakalım bana ne vericek dr :31::31::31::31: benide alın aranıza dr yolları taşlı :31::31::31:

sağol bitanemmm...
bana da geçen gidişimde adet düzenleyici vereyim mi acaba diye sordu. sora da boşver şimdilik kullanma bebek istiyosun dedi.
umarım çok gerekli görmez bana da .istemiyorum o ilaçları kullanmayı. evlliğimin ilk aylarında kullandım mafetti beni :20:

yok bi tanem lütfennn. burda kaç bacıyız. herkesin ruh hali farklı. ooo herkese göre nasıl ayarlayalım. benim bugün moralim yerlerde. hoş görün bu hatunu bugünlük. hafta sonu tatilinden sonra bomba gibi olurum yine :54:
sen bi izmir havası üfle ordan bana, memleketimin havası

ah canım benim üflemezmiyim hiç bitanem
ama böyle yapma kendini üzme inşallah bu ay olcak
hem sen kendini üzersen daha zor olur inan bütün dualarım sizlerle

benimkisi de ben sormadan direk aç karnına gel dedi canım.
Inşallah bi tanem,bebişlerimiz çok bekletmez bizi.
Doktordan da sonuçlarım iyi çıkarsa yine rahatlarım ben..

canım benimde düşükten beri düzenim şaştı ama 9. Ayda hormon testim normal çıkmıştı, ben düzenin şaşmasını tamamen strese bağlıyorum ben çok etkileniyorum bakalım bu ay doktor ne diyecek nolacak ona göre psikologa bile gitmeyi düşünüyorum ...............

canım benimde düşükten beri düzenim şaştı ama 9. Ayda hormon testim normal çıkmıştı, ben düzenin şaşmasını tamamen strese bağlıyorum ben çok etkileniyorum bakalım bu ay doktor ne diyecek nolacak ona göre psikologa bile gitmeyi düşünüyorum ...............

:27::27:Gitgit psikologa git...Gitmezse beni öldürecek kızlar bilginiz olsun... Azönce söyledi kafamı duvara sürtüp kıvılcım çıkartacakmışşşş:27::27:

önce rapor alıyım sonra öldürcem seni içerde yatamam bu yaşta daha küçük psikolarım olcak benim :52::52::52::52::52:

Plana bak yaaaa Korkulu kız senden rapor dedin de aklıma ne geldi...
Benim kocişin bir arkadaşı bütün bankalardan kredi çekmiş 200 bine yakın sonra da gidiyor hastaneden rapor alıyor dengesiz diye...Şimdi bankalara parayı ödemiyormuş bankalar borçlarını silmiş...Duyunca dedim ki eğer o deliyse ben kesinlikle akıllılığı kabul etmiyorum...

plana bak yaaaa korkulu kız senden rapor dedin de aklıma ne geldi...
Benim kocişin bir arkadaşı bütün bankalardan kredi çekmiş 200 bine yakın sonra da gidiyor hastaneden rapor alıyor dengesiz diye...şimdi bankalara parayı ödemiyormuş bankalar borçlarını silmiş...duyunca dedim ki eğer o deliyse ben kesinlikle akıllılığı kabul etmiyorum...

kesinlikle bende deliliğimden şüphe ettim daha delilikte terfi etmem lazım ben kuzu kuzu ödüyom borçlarımı :60::60::60:

sağol bitanemmm...
bana da geçen gidişimde adet düzenleyici vereyim mi acaba diye sordu. sora da boşver şimdilik kullanma bebek istiyosun dedi.
umarım çok gerekli görmez bana da .istemiyorum o ilaçları kullanmayı. evlliğimin ilk aylarında kullandım mafetti beni :20:

evet herşeyin hayırlısı umarım kullanmak istemediğimiz ilaçlara kalmayız :31::31:

inş canım dua et ne olur 2 saat dedi kız arayıp öğrencemmmm

bebeğim rabbim gönlündekini versin bebişimiz geliyor inşallahhh :nazar::nazar:

Yaaa siz neden beni bugün yalnız bıraktınız yaaaa

canım sersem sersem dolanıyorum bugün ben.
karın ağrım hafilese gözüm açılcak ama.
ben bu ay kendimden daha çok senden ümitliydim. yazıyodum da hep. senin yumoş geç döllenmiş olabilir.
geç döllenme de idrarda çıkmaz ama kanda mutlaka çıkar, inşallah bebişin senledir canım.
kaldı 45 DK :49::49::49::nazar:

amin fulyam çok karışığımm umarımmm iyi haberle dönerim size sende umarm kötü bişey yoktur kuzum

canım benim yüreğini ferah tut bak sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun rabbim en hayırlısı neys eonu versin gönlümüz bebişten yana rabbim kabul etsin inşallahhh

acıktımmm beeennn :56::56::56:
iş yerindeki yemek menüsü de pek açmadı beniii...
baklavalar börekler havada uçuşuyo gözümün önünde.
yarın hem aylık günüm var hem de bi komşumun bebek mevlidi. gönlüm güne gitmekten yana zira bebek mevlüdünde bi sürü soruya ve tacize maruz kalcam bebekle ilgili. ama mecbur mevlüde gidicem ayıp olur. gündeki pasta börekler kaçtı yaniii...

Son düzenleme:
Back
X