- Konu Sahibi antidepresif
- #7.581
Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm
kuzum ben sanmıyorum belkide hala yumurtlamadım var bende bi problem öğreneceğiz işte
aminnnnn
hbr veririm yawrum dua edinde kötü birşey çıkmasın d.kontrol hapı fln kullanmak istemiyorum ben yaaaa
kuzum üzülme kurban olduğum bak benim 8 gun geçti adetim gelenim gidenim yok zaten düşükten beri 8. aydan bu yana hiç geçmedi kasık ağrımmmkorunma döneminede girmek istemiyorum birde düzensiz adet bebiş getirir derler bilemiyorum
bakalım bana ne vericek drbenide alın aranıza dr yolları taşlı
![]()
bugün iyi haberlere ihtiyacım var.
inşallah olumlu haberlerle alırsın bacımmm![]()
yok bi tanem lütfennn. burda kaç bacıyız. herkesin ruh hali farklı. ooo herkese göre nasıl ayarlayalım. benim bugün moralim yerlerde. hoş görün bu hatunu bugünlük. hafta sonu tatilinden sonra bomba gibi olurum yine
sen bi izmir havası üfle ordan bana, memleketimin havası
kan verdimm geldimm bakalım ne olacak
benimkisi de ben sormadan direk aç karnına gel dedi canım.
Inşallah bi tanem,bebişlerimiz çok bekletmez bizi.
Doktordan da sonuçlarım iyi çıkarsa yine rahatlarım ben..
canım benimde düşükten beri düzenim şaştı ama 9. Ayda hormon testim normal çıkmıştı, ben düzenin şaşmasını tamamen strese bağlıyorum ben çok etkileniyorum bakalım bu ay doktor ne diyecek nolacak ona göre psikologa bile gitmeyi düşünüyorum ...............
günaydin canim benim bak benim kirmizilar dün geldi sende kesinlikle hamilesin canimSonuclari ne zaman alacaksin.. ınsallah ya hamilesindirrr
![]()
inş canım dua et ne olur 2 saat dedi kız arayıp öğrencemmmm
gitgit psikologa git...gitmezse beni öldürecek kızlar bilginiz olsun... Azönce söyledi kafamı duvara sürtüp kıvılcım çıkartacakmışşşş
![]()
ınsallah canim gör bak hamilesin diyecek... Saat kac gibi ariyacan?
önce rapor alıyım sonra öldürcem seni içerde yatamam bu yaşta daha küçük psikolarım olcak benim![]()
plana bak yaaaa korkulu kız senden rapor dedin de aklıma ne geldi...
Benim kocişin bir arkadaşı bütün bankalardan kredi çekmiş 200 bine yakın sonra da gidiyor hastaneden rapor alıyor dengesiz diye...şimdi bankalara parayı ödemiyormuş bankalar borçlarını silmiş...duyunca dedim ki eğer o deliyse ben kesinlikle akıllılığı kabul etmiyorum...
ya işte neler dönüyor ya urfada neler duymuştum neler...O yüzden canım sen deliyim diye ortalarda dolanma...kesinlikle bende deliliğimden şüphe ettim daha delilikte terfi etmem lazım ben kuzu kuzu ödüyom borçlarımı![]()
sağol bitanemmm...
bana da geçen gidişimde adet düzenleyici vereyim mi acaba diye sordu. sora da boşver şimdilik kullanma bebek istiyosun dedi.
umarım çok gerekli görmez bana da .istemiyorum o ilaçları kullanmayı. evlliğimin ilk aylarında kullandım mafetti beni![]()
inş canım dua et ne olur 2 saat dedi kız arayıp öğrencemmmm
evet herşeyin hayırlısı umarım kullanmak istemediğimiz ilaçlara kalmayız
Bebeğim rabbim gönlündekini versin bebişimiz geliyor inşallahhh![]()
Yaaa siz neden beni bugün yalnız bıraktınız yaaaa
amin fulyam çok karışığımm umarımmm iyi haberle dönerim size sende umarm kötü bişey yoktur kuzum