Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet senin durum daha vahimmm ahanda şubattayız yemişsin kırmızı kartı rahatsın tabiiii :9::9:

yawruşum diyorum ya kendime dert arıyorum sanırım die ananın vurduğu yerde gül biter sevdin ya geçti vurduklarındaaa :16::16:

haklısın kuzum işte yengeç burcunun özelliği olmadık şeylerden dert yaratır bende kendimi bu konuda tek geçerim :31::31::31:

Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı kimseyide evlat hasreti ile sınamasın.. (amin)

bak kızıııım bende koçum acıık asabi karıyım kızdırma döverim seniiii:27::27::27:ben artık bu hamişlik işini düşünmemek için kendimi işe ve temizliğe verdim:6::6::6::9::9::9::9::9:

Kızlar günaydın hepinizeee..

Geçmişi okuya okuya geldimm son sayfaya geldim kiii bu ne karamsarlık fulyacımmm olmuyo böylee üzme kendini. Çünkü sen üzülünce her şey daha iyi olmayacak ve kendini boş yere yıpratmış olacaksın. Daha yeni evlisin ve bebek sahibi olabiliyorsunn o yüzden hiç canını sıkma gelecek o bebekler ama zamanını bekliyorlar . Üzülmeyin lütfenn ağlarım bakkkk ben de:43::43::43::2::2::2::2:

amaaan sen sakın aglama kuzuuum mazallah sustıramayız hamilelikteki duygusallık çok baska oluyor çünküü:52::52::52::52:

Kızlar günaydın hepinizeee..

Geçmişi okuya okuya geldimm son sayfaya geldim kiii bu ne karamsarlık fulyacımmm olmuyo böylee üzme kendini. Çünkü sen üzülünce her şey daha iyi olmayacak ve kendini boş yere yıpratmış olacaksın. Daha yeni evlisin ve bebek sahibi olabiliyorsunn o yüzden hiç canını sıkma gelecek o bebekler ama zamanını bekliyorlar . Üzülmeyin lütfenn ağlarım bakkkk ben de:43::43::43::2::2::2::2:

ağlama ama o zaman ben çok üzülürüm öyle bi çöktü işte üstüme gecer bebeğimmm merak etme sakın ağlama lüfffeeennnnnn:16:

amaaan sen sakın aglama kuzuuum mazallah sustıramayız hamilelikteki duygusallık çok baska oluyor çünküü:52::52::52::52:

walla öyle ağlamaya her an müsaitim zaten :1::1::1::1::1:

ağlama ama o zaman ben çok üzülürüm öyle bi çöktü işte üstüme gecer bebeğimmm merak etme sakın ağlama lüfffeeennnnnn:16:

Bi oyun havası bişey çal da kendimize gelelim o zaman. Salak salak dolanıyorum yaa kendime gelemedim dahaa midem bulanıyo birazcık bi de halsizlik var :2:

Dün akşam bebek görmeye gitcem diyordum yaa gördüm bebeğii çok tatlııı minnacıkkk kıyafeteri bile büyük gelmiş. Ama hasta olduğum için kucağıma alamadım bile :43:

Bi oyun havası bişey çal da kendimize gelelim o zaman. Salak salak dolanıyorum yaa kendime gelemedim dahaa midem bulanıyo birazcık bi de halsizlik var :2:

Dün akşam bebek görmeye gitcem diyordum yaa gördüm bebeğii çok tatlııı minnacıkkk kıyafeteri bile büyük gelmiş. Ama hasta olduğum için kucağıma alamadım bile :43:

allah eniştemize sabır versin :27::27::27:

olsun bebekiim üzülme sen sende kucağına alıcaksın daha güzel melekkk

[sıze=3]bugün hiçbişey yapasım yok dün gece hiç uyuyamadım baykuş gibiydim tüm gece[/sıze]:ssz::ssz::ssz:

benimde yok bişey yapasımmm :31::31::31::31::31: üsetlik cuma bügün çok işim var :31::31::31:

allah eniştemize sabır versin :27::27::27:

Heheheheh 9 ay çekeceği var . Ama Allahtan çevrede hamileler var onların eşlerinden de duyuyo görüyo da duygusal olunduğunu bi şey demiyo. Bebek dedim mii dünya duruyo onlar için:1::1::1::1:

Ama o da işini bilyo yine dün hemen ayaklandım diye yıktı mutfağın işlerini üstüme bana da yazık diyo bi de :1::1:

Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya.

Hayırlı Cumalar...

Son düzenleme:
geçmişe şöyle bi baktım okudum ağlamak yok bebekler öyle bakarsanız bende eylülde ana olcaktım ama bakın yumartalıklarımda küçük küçük kistler varmış kilo alma hatta ver dedi doktor sadece bu ay korun gelecek ay başla dedi 6 ay böyle devam edicez eğer gebe kalamazsam tedaviye başlıcaz

geçmişe şöyle bi baktım okudum ağlamak yok bebekler öyle bakarsanız bende eylülde ana olcaktım ama bakın yumartalıklarımda küçük küçük kistler varmış kilo alma hatta ver dedi doktor sadece bu ay korun gelecek ay başla dedi 6 ay böyle devam edicez eğer gebe kalamazsam tedaviye başlıcaz

hayırlısı olsun kuzummm 1 ay korunmadan bişey olmaz çabucak gecer 6 aya kalmaz da dolar göbüşünnn canım benimmm

polikistik over mi dedi canım ? hayırlısı olsun insallah tedaviye gerek kalmadan olacak bebişin

Back
X