Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kızlar........................
günaydın şekerrr...
günaydın canlarım. eşimi işe gönderdim hemen koştum yanınıza. önce yazdıklarınızı okudum :))) hasta olan kardeşlerim çoooook geçmiş olsunn çook... Allah acil şifalar versin :) ayvareçeli canım :)) desene aynı durumdayız ödemler bende de gidince inceliyorum ödemler toplandığında balon gibi şişiyorum :))) şükür geçti :))

günaydın bacımmm.. valla regl günlerimde ortalama 1-1,5 kg fazla çıkarım tartıda. sonra normal kiloma dönerim..

Sana da günaydın canım:) Hahahaa taze anneye bak 34 yaşında:)))Taze olan sizlersiniz kuzum:) İnşallah bu ay hamile de olacaksınız, hade bakem....Az sonra sağlık ocağına gideceğim, bakalım ne derler.

olsun ablacım bi de bana bak ben 31 deyim daha ilkini beceremedim. 2. ye başladığımda tam kartlaşcam kısmetse :9::9:

olsun ablacım bi de bana bak ben 31 deyim daha ilkini beceremedim. 2. ye başladığımda tam kartlaşcam kısmetse :9::9:

inşallah ikizin olur da üçüncü bebek için hayaller kurarsın üstelik kartlaşman için de 60 yaşında olman lazım kusura bakma canım 31 yaş insanların daha yeni evlendiği yaş... sudemerve ablanında olduğu yaş insanların hamile kalmak istediği yaş oluyor artık :) yani senin için daha erken canım :)))

günaydın hatunlarr nasılsınız bugün?

Fatmacım en erkenci sensin :)

hülya ablacım akşam nasıl geçti eşinle ?? Deprem durumları şiddetlimiydi :1::1::1:

Aynur ablacım sevindim senin mercimek de fasülye kadar olmuş mu :1::1::1::1:

Fulya, tubişş ve herkese günaydınlarrr.. Mutlu bir gün sizinle olsunn..

Ben erkenciyim bugün ama acıktımm kahvaltı yapmaya gidiyorum :16::16::16::16::16:

sanada günaydın güzel anne
akşam çok güzeldi eşim süpriz yaptı
iş yerini kapadık ailecek hep beraber yemeğe gittik
2 seneden sonra çok iyi geldi sonrası malum:))

günaydın topiğin sevgili gülleri. Inşallah güzel bir gün olur hepimiz için.

Bu gece hiç uyumadım. öldürücü bir sinüzit ağrısı...kaç gündür çekiyorum. Dün heyecandan doktora söylemeyi unuttum. Bu illet ilaçsız geçer mi?

günaydın aynurcum
çok geçmiş olsun sinüzit için tuzlu suyun iyi
geldiğini biliyorum ama bebişin var nasıl olur bişey diyemem

kızlar bi test daha yaptım o da negatif.. bi daha da yapmam kırmızılar ne zaman gelirse gelsin artık.. öptüm hepinizi

CANIM BIRAK KENDİ HALİNE GELMEZSE BEBİŞ KENDİNİ BELLİ EDER ZATEN HAYIRLI OLSUNNN

ha haaa benim adamın yorumunu aynen yazıyom (resmi büyütüp ona gösterdim)
kocam: öööö yatağın üstüne ne dökmüşler kirli o yatak ben yatmam orda... (balonları gösterdim)
kocam: resmin üstü karanlık göremiyom ben bi şey. ha hangi aptal çıkarıyo bu icatları o da yazıyo mu...
sonra benim yumoş çatlarmı bu adama :9::9::9::9:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9: ERKEK MİLLETİ İŞTE NE ANLARRRLAR BENİMKİNE GÖSTERMEDİM BİLE VERECEĞİ TEPKİ SENİNKİYLE AYNI ÇÜNKÜ :1::1::1::1::1:

peri kızı canım senin ve diğer arkadaşların affına sığınarak bi şey yazıyorum. bunu bi doktordan duymuştum. orgazm olmak hamileliği kolaylaştırıyo. çünkü kadının orgazm olması spermlerin rahme ilerleyişine yardımcı oluyomuş ve hızlandırıyomuş. şaka bi yana azcık istek göz çıkarmazzzz :9::9:

İSTERİK İYİDİR HEM BİZİMDE CANIMIZ VAR AYOLL :27::27::27::27:

yawwwruuuiii... ben seviyom kız seniiiii....
hepinizi seviyommm uleyynnnn :9::9: kader yol arkadaşlarım benimmm :46:

UYY KURBANLAR OLURUM YOLLARINAAA CNAIM BENİMMMM :16::16::16::16::16:

:60: :60: :60: :60: düşmedi bebeişimm :60:

:27::27::27::27::27::27:

günaydın hatunlarr nasılsınız bugün?

Fatmacım en erkenci sensin :)

Hülya ablacım akşam nasıl geçti eşinle ?? Deprem durumları şiddetlimiydi :1::1::1:

Aynur ablacım sevindim senin mercimek de fasülye kadar olmuş mu :1::1::1::1:

Fulya, tubişş ve herkese günaydınlarrr.. mutlu bir gün sizinle olsunn..

Ben erkenciyim bugün ama acıktımm kahvaltı yapmaya gidiyorum :16::16::16::16::16:

GÜNAYDIN DİDOŞUMMMMM AFİYET BAL ŞEKER OLSUNNNNNNNNN YİĞENİME KAN OLSUNNNN :16::16::16:

Günaydın topiğin sevgili gülleri. İnşallah güzel bir gün olur hepimiz için.

Bu gece hiç uyumadım. Öldürücü bir sinüzit ağrısı...Kaç gündür çekiyorum. Dün heyecandan doktora söylemeyi unuttum. Bu illet ilaçsız geçer mi?
ABLACIM MİNOSET İÇEBİLİYOSUN AMA SEN YİNEDE Bİ DRA GÖRÜN ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN

kızlarr günaydın nasılsınızzz...
ohhh ben pamuk gibiyim kırmızılar geldi yaww. tüm ödem gitti vücudumdan. sadece sabah soldan bi baş ağrısı ile uyandım, ilaç içtim geçerse daha bi bomba olucamm :46:

GÜNAYDIN BALLILOKMAAAMMMMMMM İNŞALLAH ÇABUCAK GEÇER BASININ AĞRISI:29::29::29:

günaydın yavrukuşlarım ben hastayım hatta daha beter oldum kalkıp gelecek halim yoktu ama ofiste 3 kişi yok şef dün hasta olma dedi bende o yüzden kalktım geldim :19::19::19:

BEBEĞİMM GÜNAYDINNN GEÇMİŞ OLSUNNN O ŞEFİNİNDE HİÇ VİCDANI YOKMUŞ KARA VİCDANLI Bİ BENİM PATRONUM SANIYODUM :47::47::47::47:

çörekotu hamişlikte kullanılmamalıymış fatmacım. yağını bilmem ama. ben şu bal-çörek otu-tarçın konusunu araştırırken okudum bi çok yerde. ki bu karışım o yüzden 12. günden sonra içilmiyomuş.
bu arada ben sabah karışımın siftahını yaptım. ne tatlı ne acımtrak garip bi şey ıyykkk... ama yicem valla paşa paşa :23::23::23:

SİFTAHI SENDEN BEREKETİ YUMOŞTAN İNŞALLAH BEBEĞİMMMM :27::27::27::27:

günaydın kızlar........................

GÜNAYDINN YAWRUMMMMMMMM NASSINNNNNN

bende mart doğumluyum 13 mart inşallah bebişimmm annesine güzel bir doğumgünü hediyesi olarak gelir. babasıda martta gelmişti bana kocamla martta tanışmıştık 3 sene öncee marttan çok şey bekliyorummm:16::16::16::16:

MART GÖBÜŞ DOLDURMA AYIMIZ OLSUN İNŞALLAHHHHHHHH :16::16::16:

Herkese günaydııın

GÜNAYDIN ABLİŞKOOOOOO :16::16::16::16:

Back
X