Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

FATMIŞIMM HAYIRLI OLSUN TELEFONUN BEBEĞİMMMMM :16: GÜLE GÜLE KULLAN GÜZEL HBRLER AL GÜZEL HABERLER İLETTTTT İNŞALLAHHHHH :nazar::nazar::nazar::nazar:

GÜNAYDIN BEBEKİM SEN YORMA İŞTE KENDİNİ SAKİN SAKİN TAKIL İLAÇLARINI İHMAL ETME YAWRUŞUMMMM

teşekkür ederim kuzucumm daha güzelleri sizin olsun

evet kuzum çok yormadan yavaş yavaş çalışıyorumm:9::9:

o zaman ben size söylim bebeklerimmmm

dımm dımmmdımm dııı mırıldandımmmmm dım dım dım dı mırıldandımmmmmmmmmmm :24::24::24::24::24::24:

[video=youtube;1mJIVjrWRIQ]http://www.youtube.com/watch?v=1mJIVjrWRIQ[/video]

daha öncede paylaştım daha öncede söyledimmm hastayım bu şarkıyaaa çook ama çok seviyorummmmm uleeynnnnnnnnn nişanlıykene koçişim aradığında bu çalardı asiii açık ve bi o kadarda duygu yüklü her dinlediğimde mest oluyorum yahuuuuuuuuuuu öyleki aşk sarhoşluğum benimmmmm :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: ı love you kocişşşş Je t’aime kocişşşşşş :16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
daha öncede paylaştım daha öncede söyledimmm hastayım bu şarkıyaaa çook ama çok seviyorummmmm uleeynnnnnnnnn nişanlıykene koçişim aradığında bu çalardı asiii açık ve bi o kadarda duygu yüklü her dinlediğimde mest oluyorum yahuuuuuuuuuuu öyleki aşk sarhoşluğum benimmmmm :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: ı love you kocişşşş Je t’aime kocişşşşşş :16::16::16::16::16:

aahhh aahhhh sen bide şuan kiii halimi görsen bebişimmmmmmm :16::16::16::16::16: aşk sarhoşu gibiyimmmmm :27::27::27::27::27:

oyyy kızzz sevgililer günü geliyo ya gönül yayları gevşedi demekki :16::16::16::16: gittimi senin bandırma grubundan bayanlarr:37::37::37:

benimkide 2 gecedir kafamı okşayıp duruyo o halimi gördü yaaa sarılmış bütün gece bana baktı atletimi filan değiştirdi kuzular yaaa iyiki varlarrr seviyoruz bu adamları :16::16::16:

oyyy kızzz sevgililer günü geliyo ya gönül yayları gevşedi demekki :16::16::16::16: gittimi senin bandırma grubundan bayanlarr:37::37::37:

benimkide 2 gecedir kafamı okşayıp duruyo o halimi gördü yaaa sarılmış bütün gece bana baktı atletimi filan değiştirdi kuzular yaaa iyiki varlarrr seviyoruz bu adamları :16::16::16:

evet bebekimmm iyiki varlarrrr Rabbime ne kadar şükretsem az iyi ki bahtıma yazmış eray'ımı.. :16::16::16::16::16:
bizler şanslı hatunlarız gönlümüzün eşini bulmuşuzzzz Rabbim nazarlardan sakınsınnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada gittiler bacımmm salı günüü 2 gündür neden aşka geldim sanıyorsunnn :9::9::9::9::9::9:

evet bebekimmm iyiki varlarrrr Rabbime ne kadar şükretsem az iyi ki bahtıma yazmış eray'ımı.. :16::16::16::16::16:
bizler şanslı hatunlarız gönlümüzün eşini bulmuşuzzzz Rabbim nazarlardan sakınsınnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada gittiler bacımmm salı günüü 2 gündür neden aşka geldim sanıyorsunnn :9::9::9::9::9::9:

aminn kuzum allah kem gözlerden sözlerden korusun :nazar::nazar::nazar:

benimkilerde bugün geri dönüyor bekar kaynımda gelecek kayınvalidemle 2-3 hafta bendeler allahtan korunuyoz bu ay :17::17::17::17:

aminn kuzum allah kem gözlerden sözlerden korusun :nazar::nazar::nazar:

benimkilerde bugün geri dönüyor bekar kaynımda gelecek kayınvalidemle 2-3 hafta bendeler allahtan korunuyoz bu ay :17::17::17::17:

uuuwwwwww hepimiz sırayla ağırlıyoruz deseneeee mervişinde misafirleri gelicekti topiğede uğramıyor sanırım misafirlerden sebep :31::31:

Dün ne sessiz di buralar hele fulya hiç yok tu başka bi topik te fink attım orda da çok tatlı hatunlar var sizden iyi olmasınlar hoş sohpetler ama bu topik ilk göz ağrım valla :40:

dün öyle denk geldi demek çoğumuz yoğunduk fatmişim hasta didoşum zaten iki canlı uyuyup uyanıp gelio yanımızaaa :9::9::9:

Back
X