günaydınn kızlarr :) yazdıklarınızı okur okumaz hemen selam vereyim dedim :) erkeklerin okumasından endişe duyuyordum ama şu da var sonuçta günlük hayatta da duyuyorlar, internet aracılığıyla ulaşıyorlar her tür bilgiye.. artık kaygılanmıyorum yani. ziziag çok haklısın hatta nedense benden bile şüphelendiğini düşünüyorum

benim herwood isminde bir kız arkadaşım vardı burada onun vesilesi ile girdim. onun evinde internet olmadığından giremiyor çalışıyordu buraya geldiğinde. ankarada yalnızım çok zor geçiyor günler insan dertleşecek birilerini arıyor..
bir sıkıntımı komşuyla paylaşsam yakın arkadaşla paylaşsam yani yüzünü gördüğüm birisi ile paylaşsam beni ve ailemi tanıdığından o sırrımı açığa vurma ihtimali yüksek... insan paylaşmaya cesaret edemiyor... ama sizlerle paylaşınca sadece paylaşmış oluyorsun gönlünce dertleşmiş oluyorsun, aileme anlatacağınız fikri yok kafamda aramızda bi,rbirimizi çekemeyeceğimiz durumlar yok o yüzden insan burada rahat oluyor.... zaman zaman da rahatlıktan korkuyoruz işte... zaten erkek ise buraya gelen yazdığından belli ediyor kendisini mesela "bu ay hamile kalısam ne zaman doğum yaparım" gibi ...