Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kilonun engeli var ölemi eee bizim gelin pek zayıf sayılmaz valla:1:
herşeyin engeli var ama nice insanlar var 100 kilo ile bile hamile kalabiliyor biz kafamıza biraz fazla takıyoruz o yüzden herşey engel gibi geliyor gecenlerde eşimlede onu konustuk biz ilk geceden hamile kalcam diye kendimizi cok kaptırdık olmadıkca stres olduk halada olmuyor :31::30:

herşeyin engeli var ama nice insanlar var 100 kilo ile bile hamile kalabiliyor biz kafamıza biraz fazla takıyoruz o yüzden herşey engel gibi geliyor gecenlerde eşimlede onu konustuk biz ilk geceden hamile kalcam diye kendimizi cok kaptırdık olmadıkca stres olduk halada olmuyor :31::30:

Kesinlikle haklısın ama düşünmeden nasıl olsun benim kafam rahattı umrum da diildi hep planların böyleydi diyodum şuan bıraksam korunmayı bu zaman doğururum nerdeeeee tabi olan var öylede ama diyorum artık rabbim biliyo onu vereceği günü biz bilmiyoruz sabırsızlığımız bundan :18:

[h=5]Annem derdi ki: ''Terli terli su içme.'' Içten içe kızardım ona Oyunun en tatlı yerinde Bu müdahale de niye? Hastalanınca anladım ki! Annem haklıymış.

Annem derdi ki: ''Sakın geç kalma.'' Meraklanırmış sonra Içten içe hayiflanırdım ona Gidenin dönmesini beklerken anladım ki ! Annem haklıymış.

Annem derdi ki: ''Odanı dağıtma.'' Içten içe karsı gelirdim ona Toparlamayı erteleyıp dururken Hayatımı dağıttiğım anlarımda anladım ki ! Annem haklıymış.

Annem derdi ki: ''Tek kişilik yaşama.'' Diğer türlüsü bencillik olur Sevilmezmişim sonra Içten içe güler geçerdimbu kelâma Yalnızlık ağır gelmeye baslayınca anladım ki ! Annem haklıymış.

Annem derdi ki: ''Öfkende fakir ol, sevginde zengin.'' Içten içe önemsemezdim bakışlarımla Kırdığım kalpleri telafi edemediğimde anladım ki ! Annem haklıymış.

Annem derdi ki: ''Doğal ol, yapmacık olma.'' Içten içe burun kıvırırdım ona Ezberlediğim yaşam biçiminin tatsızlığını fark edip Rollerimi karıştırmaya başlayınca anladım ki ! Annem haklıymış.

Annem derdi ki: ''Gençliğinin kıymetini bil, geri gelmez bir daha.'' Içten içe sitemkâr davranırdım ona Yüzümdeki çizgiler Saçımdaki beyazlar zafer kazandıkça anladım ki ! Annem haklıymış.

Annem derdi ki: ''Bir dilek tut, gerçek olana kadar çabala.'' Içten içe söylemesi kolay, yapması zor derdim ona Hayatımı sorgulamaya başlayıp Sürekli yapamadıklarım aklıma geldiğinde anladım ki ! Annem haklıymış.

Annem derdi ki: ''Bu sözlerimi kullan, yabana atma.'' Şimdi, Içten içe teşekkür ediyorum ona Çünkü ; Ben de bir anneyim.. Bana miras kalan bu cümleleri sarf ederken bileceğim ki ! Ben haklıyım.
[/h]

selam kızlar ne yapıyorsunuz ben dün beyaz kıvamda ymurta akı gibi akıntı geldi bende yumurtam catlıyo sandım ama catlamışta olabilir muamma yani eşimde dün evde yoktu inşallah çatlamamıştır yummurtam :31:

ben geldim be yaaa..
napıyosunuz. gündüz işler yine yoğunlaştı ve ben gün içinde yine giremedim.
eşim kurtları seyrederken ben de gizliden girdim burayaaa :34:

bende diyorum bu avizeler neden sallanıyorr meğer büyük deprem varmışşşş:52::52::52::52::52:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Allah daha da tatlı boy boy bebişleri sana da nasip etsin canım. :)

Kızlar kaç çocuk düşünüyorsunuzz?? Aklıma geldi bir sorayım dedim.Biz 3 tane istiyoruz Allah nasip ederse.
didemcim bizim önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planında 2 bebiş var. inşallah kalkınabiliriz :9: ben 31 im. 35-36 ya kadar yaş kemale erecek ama istiyoz bakalım. inşallah allahım nasip eder hem bana hem sizee..

tatlım bende taze gelinim 7 ay oldu daha ama yaş kemale erdi :52:

izmirdeyim tatlım ben :51:
gülcann yarın kahvaltıda benim yerime bi kaç boyoz yesene... :56: çok özledim valla ben o tadı :51:

kzılar yaf şu çörek otu bal tarçin karışımını cok duymaya başladım bu aralar yumurta geliştiriyomuş acaba bizde denesekmi :31:
gülcanım ben bi kaç gün önce burda da yazmıştım. ben bu ay deniyorum. doktor yumurtlamamışsın ilaca başlayalım deyince bu ay bu karışımı deneyim dedim. yazayım belki kullanırsın.
yalnız adetin 2. günü başlıyosun 12. güne kadar içiyorsun. ondan sonra adet olana kadar içmiyosun hiç. çünkü çörekotu bebiş olursa tutunmasını engelliyomuş.
TARİFİ:
12 silme tatlı kaşığı çörek otu tozu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal.
hergün 1 çorba kaşığı veya ikiye bölüp sabah akşam 1er tatlı kaşığı. ben sabah akşam kullanıyorum. kahvaltıdan önce ve yatarken...

Son düzenleme:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

didemcim bizim önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planında 2 bebiş var. inşallah kalkınabiliriz :9: ben 31 im. 35-36 ya kadar yaş kemale erecek ama istiyoz bakalım. inşallah allahım nasip eder hem bana hem sizee..

gülcann yarın kahvaltıda benim yerime bi kaç boyoz yesene... :56: çok özledim valla ben o tadı :51:

gülcanım ben bi kaç gün önce burda da yazmıştım. ben bu ay deniyorum. doktor yumurtlamamışsın ilaca başlayalım deyince bu ay bu karışımı deneyim dedim. yazayım belki kullanırsın.
yalnız adetin 2. günü başlıyosun 12. güne kadar içiyorsun. ondan sonra adet olana kadar içmiyosun hiç. çünkü çörekotu bebiş olursa tutunmasını engelliyomuş.
TARİFİ:
12 silme tatlı kaşığı çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal.
hergün 1 çorba kaşığı veya ikiye bölüp sabah akşam 1er tatlı kaşığı. ben sabah akşam kullanıyorum. kahvaltıdan önce ve yatarken...

ilk deneyen sen oldun bizim gruptan inşallah ilk bebiş haberide senden gelir kuzucummm

benimki izlesin yoksa benim netten nereye gireceğime bakar. bana yasakladı ya burayı. hiç aklımdan çıkarmıyomuşum diye...
neyse bi kaç gün böle trip atar sonra bi şey demez. benim azmim yener onu :9:

ya onlar öyle sanıyor ama değil işte biz kafa dağıtıyoruz uzun zamandan beri bebekle ilgli pek bişeyde konuşmuyoruz

ilk deneyen sen oldun bizim gruptan inşallah ilk bebiş haberide senden gelir kuzucummm

inşallah fatmacım. bu arada eksik yazmışım yukarda düzelttim. ben direk çörekotu tozu aldım. çörekotunu tane tane kullanırsan çok işe yaramıyomuş. vücuttan hemen atılıyomuş.
bugün kayınvalidemi aradım. içimden geldi iki sohbet edeyim dedim. ağzımı arıyo ee başka ne var ne yok var mı bi değişiklik dedi. ben de aynı işe gidip geliyoz dedim ve lafı değiştirdim. ne dese beğenirsin: "tembeller sizi nasıl da lafı değiştiriyo"
halbuki bilse oğlu ile nasıl çalışıyoz :60::60::60:
eşime dedim de geçen gün annesi onun da ağzını aramış. kayganam başladı yine kaynamaya :44::44::44:

inşallah fatmacım. bu arada eksik yazmışım yukarda düzelttim. ben direk çörekotu tozu aldım. çörekotunu tane tane kullanırsan çok işe yaramıyomuş. vücuttan hemen atılıyomuş.
bugün kayınvalidemi aradım. içimden geldi iki sohbet edeyim dedim. ağzımı arıyo ee başka ne var ne yok var mı bi değişiklik dedi. ben de aynı işe gidip geliyoz dedim ve lafı değiştirdim. ne dese beğenirsin: "tembeller sizi nasıl da lafı değiştiriyo"
halbuki bilse oğlu ile nasıl çalışıyoz :60::60::60:
eşime dedim de geçen gün annesi onun da ağzını aramış. kayganam başladı yine kaynamaya :44::44::44:

ben birinden duymuştun çörek otunu kendiniz çekin içindeki yağlar uçmasın filan dye ben tane aldım evde havanda dövecek benim kocişş
aa kaynanaya bak benimki hiç sormaz şuan yanımda oturuyo merak ediyo ben ne yazıyorum diye ekrana bakıyo ama okuyamıyo tabiki :52::52::52:
ee kocan demiyo mu anne istiyoz ama kısmet filan diye

anlattım böle böle totem var diye ama 2 gün önceki ağlama krizimden dolayı kızdı bana :18::18::18:

bak ben sana o gün diyemedim sakın isyan etme kuzum allaha sığınacağız ki allah yardımcımız olsun bazen bakıp hamilelere neden bende yok diyorum ama allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kocişler bizi öyle gördükçe çaresiz kalıyolar

ben birinden duymuştun çörek otunu kendiniz çekin içindeki yağlar uçmasın filan dye ben tane aldım evde havanda dövecek benim kocişş
aa kaynanaya bak benimki hiç sormaz şuan yanımda oturuyo merak ediyo ben ne yazıyorum diye ekrana bakıyo ama okuyamıyo tabiki :52::52::52:
ee kocan demiyo mu anne istiyoz ama kısmet filan diye

diyo bi tanemm.. ama bizimkilerin torun ile ilgili çok takıntıları var daha önce de yazmıştım bazen takıntıları ağızlarının çerçevesini bile bozuyo.
eşim şimdide sölüyo hayırlısı allahtan diye. ve kalp atışlarını duymadan kimseye sölemicez anne o yüzden sorup durma diyo ama nafile. anneye söylenmez mi diye daha çok sıkıştırıyomuş :53::53::53:
valla seninki süper. benim kaygana olsa yakın gözlüğünü takar saksı gibi konardı yanıma :60: :60: :60:

bak ben sana o gün diyemedim sakın isyan etme kuzum allaha sığınacağız ki allah yardımcımız olsun bazen bakıp hamilelere neden bende yok diyorum ama allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kocişler bizi öyle gördükçe çaresiz kalıyolar

kesinlikle doğru sölüyosun fatmacım. işte ayda 1-2 gün böle moralim düşüyo. eşime de çok üzüldüm sonra, zaten yazık ne dese bilemedi. en son her çareyi deneriz olmazsa olmaz şart mı illa bebek doğurmak dedi. kızdı da tabi...
neyse geçti şimdi moralim çok iyi. o tadı karışık karışımı bile yerken bi dilim baklava yemiş gibi oluyom valla :9:

Back
X