Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

herkese merhaba uzun zamandır yoktum aile ziyareti vs derken daha yeni evime gelebildim,geçmişi çok okuyamadım o yüzden kaçırmış olduklarım varsa kusura bakmasın kızlar yakın geçmişte zizag rahatsızmışsın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu ay olcak inş. ilaç gibi gelcek sana :)) bana gelince ben o güzel haberi aldım sonunda yaklaşık 4 gün oluyo ve şuan 5 haftalık bir minnakım var ama henüz kalp atışlarını duyamadık haftaya dedi doktor korkuyorum aslında bir sorun olcak diye ama iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı,bu arada paylaşmak istiyorum hiç bir belirtim olmadı ne baş dönmesi mide bulanması ne kokuya hassasiyet ne akıntı sadece adet olcakmışım gibi kasık ve bel ağrım vardı ki hala var umarım yakında geçer,sizlerde ne var yok özlemişim buraları :))

canım çok sevindim senin adına
inşallah en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsın
ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

Ayyy nasıl sevindim bu habere canım benim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bak gördün mü bizim tembel adamları:)))) Öyleydi böyleydi derkene...

Allahım inşallah diğerleri de peşi sıra "hamileyim" diye not düşsün şuraya. Amin.

Canımlar, sakın hapı yuttu bizi unuttu demeyin. O kadar kötüyüm ki, anlatamam. Açlıktan ölmek üzereyim. Hiçbir şey yutamıyorum. Anında lavaboya:( Bir de öldürücü bir sinüzit bindi üstüne yaklaşık bir haftadır ben bile kendimden bıkmış haldeyim.O yüzden sizleri çok ihmal ettm. Ama dualarım hep sizinle. O kadar çok ki, belki anneleriniz bu kadar dua etmiyordur peşinizden:)))

Biri özet geçebilir mi bana önemli olayları. Elimden geldiğince geri dönüp okuyayım da yine.

Hepinizi çok seviyorum, hep dua ediyorum, müjdeli günleriniz yakın biliyorum. Öptüm gözlerinizden.

çok geçmiş olsun aynurcum
hem sinüzit hemde mide bulantıları
çok yıpratır seni şuan ama olsun tatlım bak bebiş için
herşeye değer geçicek bu günlerde

kandır kandır

hatta mecbur bırak:17::17::17::17:

:1::1: sonra kendi de ister

bizimki maşallah çok çalışkan.Ben hiç bişey yapmasm o diyor Bu gece hareket yok mu:17:

Kizlar isten geldim yatmisim uyumusum rüya gördüm bebek vardi yeni dogmustu benim degildi ama yegenim olmuş nasil agliyordum mutluluktan çok guzeldi etkisindeyim hala

vay sizi çıtırlar.. Hani burası kartlar topiğiydi?:20:

sizinn ne işinüz var burda gidin oynayın :55:

Şaka bir yana yaşlarınız kaç fatma ve gülcan
valla kuzuzum taze gelin olsakta yaşlarımız kart :p adamları son anda kandırdık :33::33:
27 martta 30 olcam fatmada 29 yasında sen kaç yaşındasın canım

Back
X