Diğer topik lerde de okudum başka biri daha test günü adet olmuş meğer onun yumurta erken çatlaCanım lütfen saldirmadim bak aşılama sürecinde nasıl sabırsız beklenir kafanı neye takarsin çok iyi bilirim amacim kalbini kırmak deil kusura bakma lutfen ben sadece olayı anlamaya çalışıyorum ama sen direk doktoru savunmaya geçmiş gibisin benle alakali deil süreçle alakali yazmışın durumu.süreci ben zaten iyi biliyorum aldigim eğitimden dolayi yumurta ne zaman çalar ne olur insan anatomisiyle ilgili sağlamdır bilgilerim.sizden medet umuyorum sizde bana direk normal olur doktor ayarlamıştır falan diosunuz.ben de sorguluyorum 12.gün teste gel bakalım yoksa zaten 14 yada 15 gun sonra adet başlar diyen doktorum 12.gün adet olmayı nasıl açıklar.
Bi tuhaflık var ama doktorumla görüşemedik daha aydinlanamadim acikcasi:) senin bebeğin varmı yeni mi yaptırdın tüp bebeğiYani canm erken olmasi braz tuaf dedgm gbi benm tam guninde olurdu o yzdne umutlarm suya duseri aslinda tup bebek yaptirsigmda ne kdr yanls asilama yaptklarini fark ettm her doktor doktor degl ona denk gelmek lazm