Can'ım ben şimdi hasta oldum yarın dr yok pztesi işteyim acaba salı günü gitsem geç mi kalmış olurum pztesiye izin şansımızı kullanimBu topik yakında hamislerle cosacak insAllah hissediyorum ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım ben şimdi hasta oldum yarın dr yok pztesi işteyim acaba salı günü gitsem geç mi kalmış olurum pztesiye izin şansımızı kullanimBu topik yakında hamislerle cosacak insAllah hissediyorum ☺
Salı günü geç canım 2. Ya da 3. Günü alttan muane ve hormon testi yapicaklar doktor bana bu günlerin dışında gelirsen gelecek ay başlarız demistiCan'ım ben şimdi hasta oldum yarın dr yok pztesi işteyim acaba salı günü gitsem geç mi kalmış olurum pztesiye izin şansımızı kullanim
Pztsi 3.günün salı olmaz benim doktorun dediğine göreSalı günü geç canım 2. Ya da 3. Günü alttan muane ve hormon testi yapicaklar doktor bana bu günlerin dışında gelirsen gelecek ay başlarız demisti
Banada 2. Ve 3. Gün gel demişti o zaman pztesi gidicem böylelikle aşılama serüvenim başlamış oluyorPztsi 3.günün salı olmaz benim doktorun dediğine göre
İnşallah canım bende ilk aşılamama başlıyorum pztesi günü umarım herşey yolunda gider ve şubat ayında müjdeli haberler veririz şubat bizim ayımız olurherkese merhaba kızlar
aşılaması tutanların gözü aydın Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin test gününü bekleyenlerin hakkında hayırlısı olsun inşallah sonuçları beklenen gibi pozitif olur aşılaması tutmayanlara da Allah tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
ben kasım ayında ilk aşılmamı yaptırdım ama maalesef tutmadıbu salıda 2. aşılamam yapılacak yumurtalarım biraz zor gelişti ama inşallah bu aşılamam tutar 2 yıldır uğraşıyoruz geçen yıl bir kimyasal gebelik geçirdim bakalım Allahın izniyle benimde bu ay aşılama tutarda bende burda hamile olduğumu yazarım inşallah :)
İnşallah canım bende ilk aşılamama başlıyorum pztesi günü umarım herşey yolunda gider ve şubat ayında müjdeli haberler veririz şubat bizim ayımız olur
Evet yarın muayene olup iğnelere başlicam canımamiinnn inşallah canım pazartesi iğnelere mi başlayacaksın
11.gün tahlilim 31
12.gün tahlilin 58
14.gün tahlilim 139
şükürler olsunnnm
Yüce Rabbim hayirlisiyla bebek isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarimdasinz umut olsun diye yazmak istedim umutsuzluga düşecek gibi olursaniz duaya başvurun her zaman dua edin ama dusuncelerimiz bize geri dönüyor o yüzden iyi düşünelim iyi olsun
Evet yarın muayene olup iğnelere başlicam canım
11.gün tahlilim 31
12.gün tahlilin 58
14.gün tahlilim 139
şükürler olsunnnm
Yüce Rabbim hayirlisiyla bebek isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarimdasinz umut olsun diye yazmak istedim umutsuzluga düşecek gibi olursaniz duaya başvurun her zaman dua edin ama dusuncelerimiz bize geri dönüyor o yüzden iyi düşünelim iyi olsun
İnşallah iyi sonuçlar alırız. Müjdeli haberi ilk sen ver bana moral olsunhadi bakalım senin serüven başlıyor biz yarıladık inşallah hepimizin ki iyi sonuçlanır hayırlısıyla :)
İnşallah iyi sonuçlar alırız. Müjdeli haberi ilk sen ver bana moral olsun
Canım çok uzun süredir iş yoğunluğundan giremiyordum siteye. Bu gün girip gördüm yazdığını. Yaptırdın mı aşılamanı?Can'ım paylaşımın için tşk ederim bende bu ay ilk aşılamamı yaptırıcam adet olmayı bekliyorum
Can'ım bugün iğnelere başlıyorum şuan hastaneden sönüyorum inşallah hayırlı olurCanım çok uzun süredir iş yoğunluğundan giremiyordum siteye. Bu gün girip gördüm yazdığını. Yaptırdın mı aşılamanı?
Sen ne yaptın aşılamanın sonucu nasılCan'ım bugün iğnelere başlıyorum şuan hastaneden sönüyorum inşallah hayırlı olur
Benim olumsuz tatlım. Bu çarşamba 2. sini olacağım. Bakalım neler olacak...Sen ne yaptın aşılamanın sonucu nasıl